sunnuntai 26. helmikuuta 2017

UNWRITTEN - SUOSITUS VAATEKAUPALLE

unwritten-51-2 unwritten-19-side
Jyväskylän keskustassa on yksityinen vaatekauppa nimeltä Unwritten, jossa on melko tiuhaan tahtiin vaihtuva valikoima toinen toistaan makeempia juttuja! Monia tuotteita on vaan muutamia kappaleita ja ne menevät hetkessä, mutta tässä on se hyvä puoli, että sinne tulee myös paljon uutta eikä jokaisella vastaantulijalla oo välttämättä päällä sitä samaa juttua. Tykkään kovasti siitä, että käytännössä aina on jotain uutta - ja yleensä paljonkin - kun käy Unwrittenillä.

Vaatekauppaa pitävät siskokset, joista toinen asuu Hollannissa ja sitä kautta tuo liikkeeseen upeita löytöjä ja trendejä maailmalta. Merkeistä heiltä löytyy Adidas, Nubikk, Maruti, Högl, Superdry, AloYoga (Los Angeles), The Other Danish Guy -underwear, KnowledgeCotton Apparel, Rains, tulossa Timberland, ampe Berger Paris, Durance, Dash&Albert -rugs, New Era.

Postaus on yhteistyössä Unwrittenin kanssa ja lähdin tähän, koska liikkeessä on oikeasti paljon mielenkiintoisia ja persoonallisia tuotteita. Valitsin itselleni heiltä tuon ylimmässä kuvassa näkyvän farkkutakin ja käyn katselemassa vielä jotain muutakin kivaa nyt keväällä. Pitäis käydä tyyliin viikon välein aina kattelemassa niin ei tuu missattua mitään törkeen siistiä!

Tässä nyt kuvia pienestä osasta heidän tuotteistaan, mutta käykää ihmeessä tsekkaamassa tämän hetkinen tarjonta osoitteessa Kauppakatu 18.

unwritten-11 unwritten-2 unwritten-3-side unwritten-5 unwritten-15-side unwritten-12 unwritten-13 unwritten-18-side unwritten-14-side unwritten-27-side unwritten-6 unwritten-23 unwritten-17 unwritten-30-side unwritten-28-side unwritten-38 unwritten-31 unwritten-33-side unwritten-32 unwritten-8 unwritten-43 unwritten-41-side unwritten-36 unwritten-46-side unwritten-35 unwritten-1-side unwritten-34 unwritten-25-side unwritten-51 unwritten-39

Kuvat: Minä, Iisak & Iida

2 kommenttia:

  1. Miten tyylikkään oloinen kauppa, en kestä! Ja ihan törkeen makeita kuvia myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä paljon kaikkea inspiroivaa! :) Kiito Miia! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat