keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

FISHNETS, HERE YOU GO

verkkosukkahousut1 verkkosukkahousu-6 verkkosukkahousut
takki Unwritten
body Ebay
verkkosukkahousut H&M

Mua huvittaa kun kaikkialla lukee verkkosukkisten herättävän vähän ristiriitaisia fiiliksiä ja monen mielestä ne on kivat kun niitä ei näy liikaa vaan tyyliin nilkoista tai revittyjen farkkujen kanssa. Ja sit multa löytyy niistä tällaiset kuvat.. En mäkään nyt ehkä ihan tälleen kaupungille lähtis, mutta tässä nyt ois teille vähän sitä verkkosukkista ja piru vie mä tykkään näistä! Ihan yleisesti mun mielestä muut saavat pukeutua niinkuin haluavat ja on vain mielenkiintoista nähdä rohkeita, outoja tai erikoisia asuja ja yhdistelmiä. Kai se on vaan erilainen tapa nähdä asioita? Jotkut pahastuvat ja suutahtavat nähdessään liian lyhyen hameen tai syvään uurretun kaula-aukon nänneistä puhumattakaan, mikä on musta jotenkin hassua kun en pysty samaistumaan siihen tuohtumukseen. Tottakai oon itsekin sitä mieltä, että kaikki ei näytä hyvältä eivätkä kaikki vaatteet sovi kaikkiin tilanteisiin, mutta eihän siinä ole mitään vakavaa, ei kukaan siihen kuole jos kesällä joku kävelee vastaan vähän liian paljastavissa vaatteissa. Se on hänen oma valintansa enkä oikein hoksaa, miksi sen pitäisi minua jotenkin riipaista tai vihastuttaa varsinkaan kun siitä ei ole mitään hyötyä itselleni.

Sitäkin enemmän fiilistelen kuvia ja niiden tunnelmaa, tyyliä ja tarinoita. Vaikka joku ois ainoastaan pelkät verkkosukkikset päällä kuvissa se ois mun mielestä vaan makeeta jos ne kuvat herättäis jotain fiiliksiä ja yleensä kuvat herättää mussa jotain. Kuvat on ehkä mulle jotenkin sellainen asia, että niissä voi olla miten vaan ja tehdä mitä vaan ja ne on aina ok. Onhan se kuitenkin aina jollain tapaa taidetta ja itsensä ilmaisua vaikka kaikki eivät kuvien päälle ymmärräkään eivätkä kaikki kuvat tietenkään kosketa ja puhuttele jokaista. Ja monestihan ne onkin ne ristiriitaisimmat ja erikoisimmat jutut jotka puhuttelevat.. Tiiättekö mitä meinaan?

14 kommenttia:

 1. No täällä yks jossa verkkosukkikset aiheuttaa ristiriitaisia fiiliksiä, mutta lähinnä omassa pukeutumisessa eikä niinkään muiden! :) Omaan tyyliin en vaan nää sopimaan muuta kuin just niistä nilkoista ja polvista just sopivasti, mutta miks joku muu ei sitten vois rokkaa niitä vaikka just näin! Näytät upeelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelläki on joskus ikäänku ristiriitaisia fiiliksiä jostain silleen, että haluais pukea jotain/jotenkin mutta sitten on kuitenkin vähän epäilevä fiilis et tuntuuko tää nyt sittenkään ihan rennon hyvältä ja omalta :D Mutta ei sekään ehkä kuitenkaan ristiriitainen oo se fiilis.. Ja siis kaikkihan saa olla mitä mieltä haluaa, en sitä meinannu yhtään! Vaan tuntui erilailla huvittavilta nää kuvat kun ehti lukea niitä ristiriitaisia fiiliksiä niin monesta paikasta ;D Kiitos!

   Poista
 2. Oot törkeen upee!!

  VastaaPoista
 3. Oot Anni kyllä ihan huippukaunis - niin sisältä kuin ulkootakin! WAU ♥

  VastaaPoista
 4. Herranjestas miten upeita kuvia! Ihailen aina snäpissäkin sun asuja ja hiuksia ja kaikkea, oot vaan niin upee! :D
  Ja komppaan edellistä että kaunis niin sisältä kuin ulkootakin, susta huokuu niin lämmin fiilis ja upea reilu ja hauskaa persoonallisuus ainakin näin somen kautta ja varmasti vielä enemmän ihan luonnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja<3!! Ihanaa kuulla, että sellainen kuva välittyy :')<3

   Poista
 5. Sulla on niin ihania kuvia! Mut tabletilla sivussa jotain häikkää. Vetää kuvat jotenkin kasaan puolet kapeammaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Hmm aijaa :o Voiko olla, ettei jotenkin lataa kuvia kokonaan..? Ja onko tää ongelma tyyliin aina vai nyt vaan? :x

   Poista
 6. *sata sydänsilmäemojia* Jeesus sä olet nainen upea.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat