keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

IKÄVÄ LOFOOTEILLE

lofootit-9 lofootit-1 lofootit-2 lofootit-4 lofootit-13 lofootit-3 lofootit-8 lofootit-5 lofootit-15 lofootit-6 lofootit-7 lofootit-11 lofootit-14 lofootit-10
Törmäsin näihin kuviin äsken ja hitto mulla tuli kamala ikävä Lofooteille. En tiedä miksi just tää näiden kuvien paikka oli vielä muistakin upeista paikoista poikkeava. Eikä se välttämättä ollut edes tuo paikka itsessään vaan joku tunne.

Muistan kun hypättiin ulos autosta, tuuli aika paljon ja ilma oli raikas. Ihan ku maistaisin sen ilman mun suussa kun vaan katsonkin näitä kuvia, tosi erikoinen fiilis. Vähän samantyylinen tunne oli Alpeilla kun se ilma ikäänkuin maistui ja tuntui tosi puhtaalta ja raikkaalta. Siellä ensimmäisen kerran ihmettelin miten ilma voi oikeasti ikäänkuin maistua niin hyvältä ja puhtaalta..

Näiden kuvien paikassa vieressä kohosi kalliot, joiden huiput olivat sumun peitossa ja alhaalla lainehti kauniin sininen vesi. En tiedä mikä siinä on, mutta sateisen painostava harmaa sää ja usvaiset vuoret tekee noista maisemista ja kokemuksesta moninkerroin upeamman. Se fiilis tuolla oli jotenkin niin aito. Tätä on ihan mahdotonta selittää! Oot likaisilla hiuksilla ja meikittömällä naamalla. Oot pukeutunut lämpökerrastoon, villapaitaan ja kevytuntuvatakkiin, jonka päällä on vielä sadetakki. Ulkona on oikeasti aika viileä, tuuli puhaltaa kovaa ja vettä ripsii kasvoille, mutta sulla on lämmin ja hyvä olla. Siinä ajattelee vaan sitä hetkeä, katsoo upeaa luontoa ja miettii miten ihmeellistä elämä on. Rakastin tuolla sitä miten yksinkertaista kaikki oli. Ja miten yksinkertaiselta elämä tuntui sillä hetkellä.


13 kommenttia:

 1. Wow miten kaunista! Suurena haaveena päästä joskus käymään tuolla, rakastin Islantia, joten tämän paikan kanssa kävisi varmasti samoin! Upeat kuvat :)

  http://www.fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on jo vuosia ollut haaveena päästä Islantiin! Ja ihan varmasti rakastun siihen paikkaan, voin kuvitella sen jo nyt.. Eiköhän yritetä siis vaan pian hoitaa molemmat nää reissut ;)

   Poista
 2. Vau tosi upeita kuvia! Norjassa oon käyny monesti, mutta en vielä Lofooteilla. Sinne onkin suunnitelmissa lähteä jo ens kesänä. Toivottavasti reissu onnistuu! :) Norja on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Toivottavasti pääset sinne! Itsekin yritän ehtiä tulevana kesänä :) Oslossakin on pitänyt käydä kunnolla jo hyvän aikaa!

   Poista
 3. Aivan ihana postaus <3____<3

  T. Veera

  VastaaPoista
 4. Upeita ja tunnelmallisia kuvia! Norjaan pitää kyllä vielä joskus matkustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metta! :) Noin upea paikka ja näin lähellä, kannattaa!

   Poista
 5. Upeita kuvia, vautsi! ♥ Vitsit kyllä pitää kans jonain päivänä pistää kimpsut ja kampsut kasaan ja lähteä tuonnepäin seikkailemaan! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Olen haaveillut kesälomareissusta Lofooteille, mutta tällä hetkellä se on vasta suunnitelman tasolla.. Ois kyllä upeaa päästä noihin maisemiin!

  VastaaPoista
 7. Eksyin sattumalta tähän postaukseen ja vitsit miten hienoja kuvia! :)
  T: http://loytoretkellablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat