keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

RISTIRIITAINEN SOME: MITÄ JULKAISTA JA MIKSI?

cll-2-side
Mähän rakastan somea. Rakastan kaikkea sitä inspiraatiota, jota se tarjoaa. Rakastan sitä, kuinka sen välityksellä voi hypätä matkaan jonkun reissulle maailman toiselle puolelle. Vaikka rakastan somea niin monista syistä ja vaikka päivitän sitä itse välillä paljonkin oon etääntynyt siitä melkoisesti. Vaikken tarkoita suoranaisesti blogia niin huomaahan sen täältäkin kun päivittelen tänne harvemmin. Naureskeltiin hetki sitten Christan kanssa kun huomasin, että oon parisen vuotta sitten postannut 35 kertaa kuukaudessa?? Mutta enemmän tarkoitan somea ihan yleisesti. Saattaa mennä viikko, etten selaile instagramia kymmentä ekaa kuvaa pidemmälle tai etten katso kuin ihan muutaman vakkarityypin snäpit. Päivitän näitä kanavia ite, mutta siihen se pitkälti jääkin. Monesti oon jonkun kaverin kanssa, joka snäppää meiän touhuista ja aattelen, että pitääpäs käydä katsomassa ne snäpit, mutta muistan sen joskus neljän päivän päästä silleen oho ne meni jo..

Välillä jopa ihan harmittaa, kun ei oo "ajan tasalla", mutta pidän tätä tosi luonnollisena etääntymisenä, joka on vaan tullu sen myötä kun elämässä on ollu paljon muutakin, eikä mitenkään tarkoituksellisesti.

Tuo ei nyt liittyny niinkään siihen ristiriitaisuuteen, se vaan tuli ohi aiheen mulle tyypilliseen tapaan.. Ristiriitaisuus on siinä, että haluaisin kirjoittaa samaan tapaan kuin ennen. Höpötellä kaikkea, jakaa fiiliksiä ja pieniäkin asioita elämästä. Haluaisin ja monesti oon jo tarttumassa läppäriin, että nyt vaan kirjoitan! Sitten tulee joku sellainen epävarmuus ja jään venyttämään sitä kunnes siihen on syntynyt jo pieni kynnys. Alan miettimään, että miksi oikein edes kirjoittaisin näistä asioista tänne kaikkien vieraiden luettavaksi? Ja varsinkaan kun harvat asiat loppujen lopuksi liittyy ihan täysin vaan kirjoittajaan itseensä. Luulen, että oon itse kasvanut ja tiedostan asioita paremmin, mutta myös blogien muuttuminen vaikuttaa tähän vahvasti.

cll-4 cll-6
Tuntuu, että nykyään melkeen jokaisen blogi näyttää muotilehdeltä, postaukset on suunnitelmallisia ja jotenkin ammattimaisia. Ei oo enää sellaista diipadaapa sillisalaattia vaan ajankohtaisia aiheita, vinkkejä ja juttuja jotka vois olla melkeen kuin artikkeleja jostain rennosta nuorille naisille suunnatusta lehdestä. Ja näihin juttuihin panostetaan ihan erilailla kuin ennen. Instagramkuviakin järjestellään eri sovelluksessa niin, että ne näyttää hyvältä kun ne sitten julkaistaan siellä instagramissa.

Ja tässä ei oo musta mitään väärää! Se on enemmänkin upeaa, miten järjestelmällisen päämäärätietoisesti monet tekevät asioita bloginsa/somensa eteen. Ja vielä upeampaa se on mun mielestä siksi, koska tiedän miten paljon aikaa ja vaivaa se voi viedä. Vaikka mullakin on kivoja kuvia täällä ja instassa, niin mun touhusta puuttuu sellainen suunnitelmallisuus. Mä vaan teen milloin hyvältä tuntuu ja mikä hyvältä tuntuu. Ja jostain syystä mulla on siitä huono omatunto aina välillä. Ikäänkuin miksi itse en pysty/halua/jaksa kehittyä ja viedä hommia eteenpäin kun kaikki muutkin tuntuvat tekevän niin? Tulee ehkä sellainen fiilis, että oonko mä vaan huono näissä hommissa? Mikä tietenkin jää vaivaamaan, koska jotain someen liittyvää haluaisin tulevaisuudessa tehdä työkseni..

Monilla on varmaan selkeä visio siitä, että haluavat kasvattaa suosiotaan ja lukijamääriään, mikä varmasti motivoi tekemään töitä sen eteen. Varsinkin jos se on suoraan liitoksissa siihen paljonko hommasta saa rahaa! Mä vaan haluaisin tehdä tätä siksi, kun tää on kivaa ja lopettaa turhan miettimisen. Ja eihän siinä vertaamisessa ole edes järkeä jos itse käytän tähän muutaman tunnin viikossa ja joku toinen vaikkapa 5h päivässä ja saa palkkaa siitä.. Vähän nuorempana se tuntui tosi siistiltä, että ihmiset tietäis sut ja sua seurattais paljon - silloin aattelin haluavani itsekkin vaikka bloggaamaan työkseni. Nyt se on vähän ahdistavaakin jossain määrin, sillä koen, että kaikki pienikin "tunnettuus" on yksityisyydestä pois ja yksityisyys on arvokasta.

Kuten sanoin, rakastan somea ja haluaisin nytkin blogata työkseni, mutta en omilla kasvoillani. Vähän kuin oisin jonkun toisen blogin taustalla järkkäämässä kaikkea, kuvaamassa, suunnittelemassa sisältöä ja kaikkea! Mua ei näkyisi missään, mutta saisin tehdä töitä rakastamieni hommien parissa ja siihen taas sitten panostaisin ja suunnittelisin kaikkea mielelläni.

cll-3-side
Tää on taas postaus, joka mua vähän ahdistaa, koska tää on vaan tällaista sekavaa ajatuksenjuoksua :D Oon kirjoitellu joitain tämän tyylisiä postauksia eri aiheista, mutta jättänyt aina julkaisematta, koska nää vaan tuntuu jotenkin niin epämääräisiltä.. On helpompaa vaan laittaa muutama kuva, niin ei tarvi miettiä jos kirjoitinkin jotain epäselvästi ja tulee jokin väärinymmärrys.. Ja kaiken kukkuraksi mua ahdistaa se miksi koko aiheen pitää yhtään ylipäätään edes vaivata mua?? Ennen sitä vaan kirjotteli kaikkea hölmöä ja oli tyytyväinen, koska ei tiennykään niistä ammattimaisista huippublogeista tai sitten ei vahingossakaan yrittäny verrata omaa tekemistään niihin :'D Enkä usko ongelman pohjimmiltaan edes liittyvän siihen, että muilla on niin laadukasta sisältöä. Jotenkin tää liittyy epävarmuuteen itsestäni tai paikkani hakemisesta tai jostain mikä kyseenalaistaa välillä koko olemassaoloa ja tekemisiä sekä niiden merkitystä..

Mutta hei! Haluaisin oikeasti kuulla mielipiteitä ja näkymyksiä tästä aiheesta, koska tunnun olevan välillä vähän jumissa tässä. Eniten harmittaa se, että haluaisin kirjoitella ja höpistä kaikkea, mutta siinä tuntuu jostain syystä olevan se kynnys, mistä kirjoitinkin..

Ps. puolitoista vuotta sitten kirjoitin kokonaisvaltainen ahdistus -postauksen siitä, kuinka muut ihmiset kyselyillään sai miettimään sitä, miksi ylipäätään otan kuvia tai haluan laittaa kiharat näyttääkseni hyvältä juhlissa. Siihen tuli silloin älyttömän hyviä mielipiteitä, esim:

"Kysyisin ennemminkin, miksi ei? Ihmiset ovat kautta aikojen nauttineet estetiikasta ja kauneudesta, sehän on elämän suola. Jos vielä vedetään Maslowin tarvehierarkia tähän mukaan, niin kaikkien perustarpeiden tyydyttymisen jälkeen ihminen käyttää aikaansa luovaan toimintaan ja korkeampaan ajatteluun. Siitähän korkeakulttuurit ovat syntyneet, taiteesta, filosofiasta, kauneudesta, valokuvista, hatuista, kirjoista, musiikista... ne on meille sitä henkistä ravintoa!"

Alkaa melkeen itkettämään tuo yllä oleva kommentti, koska se on jotenkin niin armollinen ja antaa vastauksen siihen ahdistukseen! Sen jälkeen mua ei oo ahdistanut se miksi tykkään ottaa kuvia tai haluan näyttää hyvältä tms. Joten voisko teistä joku kertoa samanlaisen vastauksen tähän probleemaan, joka liittyy enemmänkin siihen, että mitä julkaista muille ihmisille ja miksi?

Pss. tässä yksi blogi, jota tykkään lueskella ihan just sen takia, että tarjolla on oikeasti luettavaa! Mulle kuvat ja visuaalisuus on tosi tärkeitä, mutta kyllä hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia tekstejä on vaan ihana lukea ja niitä tuntuu olevan harmittavan vähän tarjolla nykyisin.. Vinkatkaa ihmeessä jos tiiätte jotain hyvää luettavaa!


25 kommenttia:

 1. Musta somessa parasta onkin just se, että saa julkaista mitä haluaa. Itse koen sen sellaisena paikkana purkaa omaa luovuutta ja ajatuksia. Mulla oli pitkään identiteettikriisi blogini kanssa ja olin tehnyt pitkään "sisällötöntä" muotiblogia. Mulla on elävästi jäänyt mieleen muistaakseni just sun kommentti, kuinka mun blogista ei saa oikein mitään irti.

  Nyt kun itekin nautin enemmän hyvästä ja hyödyllisestä tekstisisällöstä, niin olen kans itse alkanut luomaan sitä blogiini. Erityisesti suomalaisille lukijoille se aitous ja tekstin määrä tuntuu olevan tärkeää.

  Oon ite some-toimistossa töissä ollessa kirjoittanut myös yritysblogia(joka opetti näkemään asiat bloggaamisen suhteen uusin silmin). Voisko se olla sulle se juttu kans? :) xx

  www.mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tää on ennen ollut sellainen paikka purkaa ajatuksia, mutta en ehkä nykyisin tarvi sellaista paikkaa samallain ku ennen? Ennen ei oikein ollu muuta vaihtoehtoa kuin tää ja nyt taas puran niitä ajatuksia huomaamattakin muualle..

   Ja joo sulle tuo on kyllä tehnyt ihmeitä, nykyisin ei tosiaankaan voi sanoa, että sun blogista ei sais mitään irti! :D Sun sisältö on kyllä ollu toimivaa ja mielenkiintosta nyt!

   Ehkä pitäis alkaa siis tekemään jotain tietyn tyyppistä sisältöä enemmän tai palata sellaiseen päiväkirjamaisempaan rentoon tyyliin jos nyt keksis mikä tässä jumittaa :) Luulen kuitenkin haluavani pitää tämän blogin tosi rentona, koska niin oon aina halunnut, että tuskin mitään kovin asiapainotteista sisältöä tänne tulee koskaan 8) Mutta huomaa hyvin sunkin kautta, että sellaisille blogeille näyttäis olevan tilaa!

   Poista
 2. Niin loistava kirjoitus. Ihan kuin joku olisi pukenut omat ajatukset sanoiksi. Oon niiin samaa mieltä sun kanssas!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kiva lukea sulta jotain tällaista pohdintaa kun sulla on aina kaikkia hullun hyviä mietteitä ja pohdiskeluja!!<3

   Poista
 3. Hei ihan huikeee kirjoitus! Mulla pyörinyt lähes samanlaiset ajatukset viime aikoina päässä..

  Harvemmin mua enää ees kiinnostaa mennä lukemaan muiden blogeja kun kaikki tuntuu pyrkivän liikaa täydellisyyteen. Kyllä itsekin pyrin tekemään kaiken parhaani mukaan, mutta suurimmassa osassa blogeista itseäni häiritsee nykyään se, että ne näyttävät ihan VOGUE lehdeltä ja kaikki ovat kuin toistensa kopioita. Persoonallisuus ja rentous postauksista on hävinnyt kokonaan... Kaikki on täydellisesti aseteltua ja teksti ei oo mitään liibalaabaa vaan kertoo jostain sen hetken trendeistä ja toisin sanoen kirjoitukset ovat kuin suoraan jostain muotilehdestä. Tämä on pistänyt välillä vähän miettimään asioita ja luonut jopa pientä ahdistusta, mutta sen jälkeen olen hengittänyt syvään ja puhaltanut kaikki tyhmät ajatukset mielestä pois!

  Kannattaa jatkaa juuri niin, kuin oot ennen tehnyt! Tykkään sun ihanan tunnelmallisista kuvista! <3 tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just luinkin sulta, että harvemmin luet nykyisin enää muiden blogeja tms! Kai se on jotenkin kans sitä, että on helppo sulautua sinne massan sekaan, mutta kun se ei oikein onnistu jos ei itsekin ala kirjoittaa kuumimmista tämän hetken trendeistä yms :D Ehkä pitää vaan jatkaa omalla höpöttelytyylillä ja kattoa miten käy! Ehkä se siitä sitten rentoutuis kun vaan alkais taas tekemään sitä omanlaista pöhköäkin juttua :'D Kiitos sinne ihana<3

   Poista
 4. Ihana teksti, tosi hyvää pohdintaa. ja upeat kuvat jälleen kerran!

  VastaaPoista
 5. Hyvä kirjoitus! 😊😊
  Omaa "blogiuraa" takana vasta reilu 4kk, mutta onhan tässä kaikenlaisia huomioita tehty asian tiimoilta ☺

  Tuntuu, että perus "sillisalaattiblogit" eivät ole enää mitään, mutta itsestäni on kiva kirjoittaa aiheista, jotka minua kiinnostavat. Haluan myös säilyttää blogissa tietyn rentouden enkä ainakaan toistaiseksi mitenkään suuremmin suunnittele.

  Somen suhteen mulla samat fiilikset kuin sullakin. Haluaisin jakaa yhtä paljon asioita kuin ennenkin, toisaalta sitten taas on tullut sellainen, että miksi ihmeessä tartteis olla joka päivä päivittämässä 😕 Pitelen siis somen suhteen aika hiljaista eloa tällä hetkellä.

  Jatka sie vaan omalla tyylillä blogin kirjoittamista 😊😊👌👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti itsellä vaikuttaa sekin kun muutaman vuoden ehtinyt tätä tehdä, homma muuttua ja itsekin kasvaa.. Tuli mieleen tuosta sun 4kk taipaleesta, jolloin oot jo ehtiny huomata kaikenlaista :) Tuntuis helpolta antaa itselle, sulle ja kaikille muillekin ohjeeksi vaan hengähtää ja tehdä just sitä mitä haluaa, mutta se ahdistus tuleekin siitä, että miksi sellainen ei vaan oo niin helppoa..? Kuin ois tavallaan velvoite olla aktiivinen ja tykätty ja esillä, mutta sitten millään niillä ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole mitään merkitystä :) Ehkä tää on vaan tällainen aihe, johon ei ole vastausta eikä mikään ole oikein tai mikään väärin ja pitää jotenkin sisäistää se :) Ehkä liikaa haluaisin tähän vastauksen niinkuin kaikkiin päätäni pyörryttäviin pohdiskeluihin :D

   Ihana kuulla sun mielipide, kiitos tästä Henna ja tsemppiä sinnekin tuoreen blogin kanssa! :)

   Poista
  2. Kiitos! :)

   Toivottavasti itsekin jaksan blogia kirjoitella ainakin muutaman vuoden, kuten sinäkin olet hienosti kirjoitellut :)

   Ainakaan lapsiperhearjen suhteen ei aiheet lopu ihan äkkiä, mutta onhan monista asioista kirjoitettu jo. Tosin, kukaan ei ole aiemmin näistä aiheista kirjoittanut juuri minun omalla tyylilläni ;)

   Olisihan se kiva, että olisi enemmänkin lukijoita ja enemmän vuorovaikutusta lukijoiden kanssa, mutta pikkuhiljaa mie tästä kehitän hommaa ja kasvan itsekin siinä samalla.

   Mukavaa kevään jatkoa! :)

   Poista
  3. Ja kaikki jutut kuvineen säilyy täälllä ihanina muistoina itselle jos ei mitään muuta! Sekin jo pelkästään on tosi paljon :) Mukavaa kevättä sinnekin!

   Poista
 6. Sun blogista tuli aikoinaan mun lempiblogi just sen takia ku täällä oli niin rento meininki ja sun postaukset oli vaan parasta luettavaa(nimenomaan luettavaa). Etenkin myöhemmin myös sun blogin kuvat toi ekstraa, eli kaks kärpästä yhdellä iskulla, huippuhyvät kuvat ja mielenkiintoisia postauksia. Just tässä mietiskelin, et harmi ku ei oo pitkään aikaan tullu niitä höpöttelypostauksia. Mutta toki fiiliksen mukaan teet tänne postauksia ja teet mikä parhaalta tuntuu! Mutta kuitenkin, kysymykseen halutaanko me höpöttelypostauksia: no halutaan! Ainakin mä haluan. Mutta toisaalta ymmärrän täysin, että varsinkin nykyään, kun lukijamäärät on kasvanut, niin ei sitä ihan kaikkea halua julkaista ja kirjoitella. En varmaan haluais minäkään :-D mut oikeesti jos tuntuu siltä niin anna tulla kaikenmaailman höpöttelypostauksia, mä ainakin luen ihan innolla niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Voin kuvitella jotenkin.. Rentoa se meininki kyllä olikin ja onhan niitä höpöttelyjä hauska lukea näin jälkeenpäinkin! :D Tosi kiva kuulla tällaista niinkuin kokonaisuudessaan :) Saa nähdä mitä tässä nyt tapahtuu, aukeaako joku lukko tai mikä pohdinnan aihe onkaan, ja alkaa taas tulemaan jotain randomsettiä haha ;D KIITOS päivän piristyksestä<3

   Poista
 7. Nää höpöttelypostauksethan on ihan parhaita! Ja kun tää on sun blogi niin muista että saat höpötellä ihan mitä haluat ;)
  Ja itsekin paljon blogeja lukevana olen huomannut että monet blogit ovat jo niin samanlaisia vogue-kuvineen ja mietittyine teksteineen, että haluisi lukijana niihin enemmän sitä bloggaajan omaa persoonallisuutta mukaan, että saisi niistä enemmän irti. Tietysti se on myös bloggaajasta kiinni, paljonko itsestään haluaa jakaa. Ja onhan siinä tosiaan ero kun puhuit siitä postaustahdista, kun itse teet tätä mielenkiinnosta hommaa kohtaan etkä työksesi, niin tietysti sitä juttua tulee vähemmän. Mutta me lukijat ollaan kyllä messissä jos innostut enemmänkin postailemaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ongelmainen fiilis ei ookkaan siinä, että mitä muiden näkökulmasta voin/saan tehdä, vaan itse epäilen ehkä vähän silleen perustavanlaatuisesti syitä ja motivaatiota sen kaiken takana! :D Ehkä bloggaajat ja kaikki muutenkin "esillä" olevat ihmiset ois vaan avoimempia ja kertois asioita enemmän ja mielummin jos maailma ei ois sellanen, et on ikäviä keskusteluja kaiken maailman palstoilla yms.. Mut eihän sitä tiiä! Ois se kyllä niiiin kiinnostavaa saada lukea kaikkien tyyppien ajatuksia kaikesta ja fiiliksiä elämästä paljon nykyistä enemmän :) Mutta hei, kiitos tästä kommentista, ihana kuulla!!<3

   Poista
 8. Hyvä ja ajatuksia herättävä postaus! Tähän voin samaistua: "Sitten tulee joku sellainen epävarmuus ja jään venyttämään sitä kunnes siihen on syntynyt jo pieni kynnys. Alan miettimään, että miksi oikein edes kirjoittaisin näistä asioista tänne kaikkien vieraiden luettavaksi?" Tänä vuonna kirjoittelin samaa blogiini hiljaisien talvikuukausien jälkeen, että haluttas kirjoittaa vaikka mistä, mutta jotenki on kasvanu sellane itsesensuuri ja yksityisyyden suojelu. Vaikka mulla on niin pieni blogi, etten ole saanut yhtäkään inhottavaa kommenttia. Ja tosi usein mietin kans sitä että miksi kirjoitan? Miksi teen blogia? Ja yleensä saan itselleni pari vastausta. Koska: Tykkään sen tekemisestä; kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, itseilmaisusta, luovasta tekemisestä! Ja jos tykkää jonkin asian tekemisestä, niin mitä väliä muulla? Sitten tottakai mahtava palata vuosien päästä katselemaan kuvia ja lukemaan tekstejä jotka joskus on luonut. Muistot. <3 Myöski oon saanu perheeltä, kavereilta, tuttavilta ym kivaa palautetta, ja harmittelua silloin, kun on pitkä tauko, joten on kans kiva tietää että sitä joku tykkää lukea :)

  Kieltämättä nykyinen blogien huippulaatuisuus saa tuntemaan riittämättömyyttä. Mutta jos se tarkoittaa "blogin sielun" häviämistä, niin sellainen blogi jää helposti itsellä pois lukulistalta.. On käynyt kuitenkin mielessä, että tuleeko jossain kohtaa se piste, kun ei enää voi saada blogia "kliinisemmäksi", täydellisemmäksi? Jos jossain kohtaa blogitrendiksi tulee sellainen tyylikkääksi aito, rosoinen ja epätäydellinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hyvä, että tuohon ahdistukseen ja pohdiskeluun löytää kuitenkin tuon vastauksen, joka tavallaan tuo taas selkeyttä siihen miksi tätä pohjimmiltaan tekee ja on alkanut tekemäänkin :) Ja onhan ne muistot aivan ihania - kuvat ja tekstit molemmat! Oon kaikille tätä tuskaileville kavereillekin sanonut, että pitäis vaan palata takas sellaiseen vanhaan vähän päiväkirjamaiseen rentoon tyyliin ja sille ois varmasti myös hyvä "rako" nyt kun kaikki on niin hiottua ja suunnitelmallista :)

   Poista
  2. Sun pohdiskelevat tekstit onki siitä just hyviä, ettet mieti ja muotoile joka lausetta viimeisen päälle, vaan ilmaiset asiat omaan tyyliisi - mielestäni tuo sitä aitoutta ja oikeaa personaa esille!

   Poista
 9. Hyvä aihe, ite oon myös miettinyt samaa.. Kun kirjotin aiemmin lifestyleblogia, niin jälkeenpäin voi jotkut ihan normaalitkin tyylit/ostokset tuntua jotenkin hölmöltä myöhemmin, vaikka ne ei sitä olisikaan. Some on vaan se joka tietyllä tavoin vääristää ihmisiä ajatuksineen, siksi niin monet haluaa kirjotta ns. kiillotettua blogia jossa kaikki näyttää hyvältä. Ite halusin tosta oravanpyörästä ulos, alkoi myös nuorempana tuntua siltä että koko ajan pitäisi muka ostaa jotain että voisi olla mukana tietyssä blogiskenessä, vaikka ei niissä semmosia vaatimuksia aidosti ole, tai ei pitäisi olla. Myöskään merkkituotteiden haaliminen ei pitäisi olla mikään vaatimus kenellekään vaikka tyyliblogin pitoon, mutta joskus saa sellasen käsityksen. Niin aloin kirjottaa pelkkää kuvatonta matkablogia ja se sopii minulle paljon paremmin! :) ei tartte ajatella mitä mieltä joku on minusta tai vaikka tyyleistäni/ostoksistani, kun keskittyy muihin aiheisiin. On myös jotenkin kiva kirjoittaa vain harrastuksena, näin ollen ei ole kenellekään vastuussa siitä jos joku ei satu pitämään kirjoituksista tai kirjoittajasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yhdenlainen oravanpyörä ja yritän ehkä liikaa päästä tajuamaan sen silleen kokonaisvaltaisesti, vaikka ei näitä asioita ehkä ihan täysin oikein voikaan tajuta kun monet jutut on sellaisia sisäänrakennettuja ominaisuuksia tai että ne on vaan opittu ja yksinkertaisesti ne vaan on niin.. :) Kuulostaa kyllä hyvältä tuo millaisen ratkaisun löysit omaan tilanteeseesi! Pääsee kirjoittamaan ihan jo itsellekin tärkeitä muistoja eikä tietyntyylisiin blogeihin oo niin selkeetä "kaavaa" millaisia niiden pitäisi olla niinkuin vaikka just muotiblogeihin ajatellaan olevan, vaikka eihän sellaisia kaavoja ihan OIKEASTI olekaan :)

   Poista
 10. Blogistasi oon tykännyt just siksi kun täällä on näitä pohtivia juttujakin, harmittavan vähän blogeissa näkee nykyään pohdintaa. Toisaalta kyllähän sen ymmärtää että tuomitsijoiden yms. takia monelle on helpompaa vaan kirjottaa päivän ostoksesta tai laittaa resepti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla miksi oot tykännyt :) Se asioiden jakaminen ja itsensä avaaminen on kyllä vähän kakspiippuinen juttu niinkuin sanoitkin.. :)

   Poista
 11. Toivottavasti kommentti ei tuu liian myöhään, mutta tykkään kovasti dsun blogista ja tässä on parasta se ettei tää pyri ylitäydellisyyteen, niihin kasvottomiin ja, lopulta vähän persoonattomiin muotikuviin. Suhun on jotenki helpompi samaistua, kun tekstikin on rennolla otteella, eikä vaan sellasta perus massablogia et "hei oli kiire nyt teen sitä ja tätä ja on taas kiire" tekstiä. Oot kaunis ja sulla on jo nyt inspiroiva tyyli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei oo liian myöhästä jättää kommenttia kun mulle tulee aina ilmoitus niin näen ne kyllä :) Kiitos hurjasti Anna<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat