tiistai 28. maaliskuuta 2017

VIDEOITA YOUTUBEEN?

Näyttökuva 2017-03-27 kello 18.00.55
Videot.. En oo ollu täysin vakuuttunu ajatuksesta, että alkaisin tekemään videoita, mutta kaikki vanhat näkyvät ja piilotetut videot on musta tosi kivoja - joten kai videoille pitää antaa tsäänssi! Ainakin saa jemmaan pätkiä, joita voi katella ja naureskella sitten joskus vuosien päästä :D Kaikki vanhat, piilotetut videot ei tosiaan oo kauniita tai fiksuja, mutta kaikkia on kivaa ja vähintään mielenkiintosta katella näin jälkeenpäin.

Ensimmäisestä tuolla vieläkin näkyvästä videosta on kolme vuotta ja oon kyllä aivan erin näköinen?! :D Kattelin kans mun ja Ullan sekoiluvideota ja hitto nauroin vieläki aivan vedet silmissä hahha. Kuvailin eilen illalla snäppiin pätkiä siitä ja muista vanhoista videoista, joista sain kunnon piristysen iltaan! Olin oikeasti aivan hämmentyny niitä kaikista vanhimpia videoita katellessa, koska näytin aivan eriltä ja puhuin ihan hullun oudosti??? Olihan niissä ihan erilailla murretta tyyliin "pittää, kylymä, ookko nää", mutta siitä mun puhetavasta tuli mieleen joku maalla asuva mummeli? :D Se oli niiiiin hämmentävää. Eikai puhetyylin nyt luulis niin paljoa muuttuvan vaikka murre lähtis tai vaihtuis tai jotain muuta tapahtuis..

Mähän tykkään tehdä videoita tosi paljon ja tykkään höpötellä snäppiin kaikkea monesti aika paljonki.. Ja haluaisin tehdä vähän samantyylisiä rentoja fiilistelyvideoita, mutta saa nähdä miten se onnistuu! On kuitenkin aina vähän eri tilanne kun pitää ottaa kamera esille ja varta vasten alkaa kuvaamaan. Mutta eiköhän se tästä selviä mitä ja millaista videota tuonne tulee ;)

Tässä nyt ois "ensimmäinen" näistä tulevista ehkä vähän edes järkevistä videoista! Oon mietiskellyt tätä ihan hullun pitkään ja eilen vaan päätin ottaa kameran ja kuvata jotain. Saatan vinkkailla tänne joskus joistain videoista, mutta se ei tuu olemaan pointti täällä blogin puolella, niin menkää seuraamaan (vai miksi sitä sanotaan??) tuonne mun kanavan puolelle -  sieltäkin löydyn nimellä annieveliina.
4 kommenttia:

 1. Itse ainakin odotan innolla tulevia videoita sinulta, kun aiemminkin niitä juttuja on ollut kiva seurata snäpin kautta :)

  VastaaPoista
 2. Rockysta haluaisin sen verran kysyä, et onko se paljon yksin kotona ja jos nii kuin se pärjää? Ja kuin paljon harrastat/ulkoilet Rockyn kanssa? Oon miettiny saman rotuisen koiran hankkimista :) ALa ihmeessä tekemään videoita, ois kiva seurailla teidän tekemisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärjää tosi hyvin vaikka kuin pitkään, mutta ei joudu olemaan yksin käytännössä ollenkaan :D Ehkä muutamana päivänä viikossa tunnin tai pari, mutta oon nyt tehny töitä ja kouluhommia kotona pitkälti niin ei oo jätkä joutunu olemaan yksinään :) Käytiin yksinolo läpi heti pennusta eikä sen kans oo ollu koskaan mitään ongelmaa! Riippuu tosi paljon päivästä ja siitä käydäänkö vaan keskenään vai koirakavereiden kans jossain :) Linkkaan tohon alle yhden tosi hyvän pätkän yhdestä aussiekirjotuksesta! Jos et oo vielä niin kannattaa ehdottomasti liittyä fb:ssä australian shepherds finland - australianpaimenkoirat -ryhmään, siellä on aktiivista porukkaa ja paljon keskuteluja sekä kuvia :)

   http://www.shepmates.net/aussiekasvatus15.pdf

   Ja tuohon ulkoilu/harrastusasiaan tää on musta tosi hyvä huomio:

   "Monet kodit tarjoavat valtavat määrät liikuntaa ja fyysistä aktiviteettia koiralleen mutta henkinen aktivointi jää vähemmälle. Tämä epätasapaino voi aiheuttaa ongelmia. Omistajat, jotka tarjoavat paljon fyysistä aktiviteettia ja vähemmän henkistä haastetta koiralleen painivat yleensä fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa olevan koiran kanssa, joka on henkisesti tylsistynyt ja levoton. Tällainen tilanne kääntyy herkästi koiraksi, joka esim. repii tapetteja uusiin, luoviin malleihin suurella innolla ja sitkeydellä hyvän fyysisen kuntonsa johdosta (ja ongelmia innokkaasti ratkaisevien aivojensa ohjailemana)!
   Usein sanotaan, että aussie on aktiivinen, erittäin energinen rotu. Sopivampi kuvaus olisi, että tylsistynyt aussie on aktiivinen ja erittäin energinen. Aussiet, joilla on tarpeeksi henkistä työtä ja puuhaa tyytyvät hyvin päivittäisiin hihnalenkkeihin sekä muutamiin viikoittaisiin metsälenkkeihin ja noutoleikkeihin."

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat