maanantai 10. huhtikuuta 2017

EMP


Sain jonkin aikaa sitten Cuponationilta ja EMP-verkkokaupalta yhteistyöpyynnön. Kaikki te varmaan tiedätte Cuponationin, nettishoppailuun ja siinä säästämiseen keskittyneen sivuston, jolla on alekoodeja ja tarjouksia matkailusta muotiin ja muuhunkin. Tämä EMP sen sijaan oli mulle ihan vieraan kuulonen. Kävin katsomassa heidän sivujaan ja ihan muutamassa sekunnissa totesin, että juu not for me. Sanoin sen heillekin kunnes ajattelin sen olevan toisaalta ihan mielenkiintoista, että kyseessä on joku tällainen vähän erikoisempi tai ei niin itseni tyylinen verkkokauppa. Selasin heidän sivunsa läpi melko pitkälti, koska se oli tavallaan aika mielenkiintoista. Paljon bändi- ja leffapaitoja sekä paljon kaikkea tosi erilaista kuin mihin normaaleilla ostosreissuillani törmään.

Ei ollu vaaleanpunaista ja röyhelöä, jota puskee nyt esiin kaikista vaateliikkeistä, blogeista ja instakuvista :D Musta tällaiset erikoisemmat liikkeet on siinä mielessä kiinnostavia, että sieltä voi löytää jotain, mikä miellyttää itteä, mutta jota ei oo vastassa ihan kaikkien päällä. Tässä alla muutamat jutut, mitä bongailin tuolta.

Mähän oon jossain määrin pieni Star Wars fani, vaikken silleen mitään oo koskaan fanittanutkaan kunnolla. Tykästyin vähän tuohon ylemmän setin Star Wars paitaan ja päädyin hakemaan mitä Star Wars tuotteita heiltä löytyis. Kattelin niitä aika myöhään illalla ja nauroin ihan hulluna esim Chewbacca-lompakolle :''D Näitä yllä olevia patcheja kans mietin, että voisko näille keksiä paikan jostain, ois niin siistiä haha!

Jos joku sytty esim tuolle Chewbacca-lompakolle (tai muulle Star Wars kamalle, jota löyty sivun haulla yli 300?!), niin tässä ois 10% alennuskoodi EMP:lle ja täältä taas löytyy alennuksia ja koodeja moneen vähän tutumpaan verkkokauppaan!


4 kommenttia:

 1. No nyt oli random :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kaverillekki sanoin, et musta tää oli hyvä ku niin random XD Vaikka tarkotit varmaan vähän erilailla random, mutta oli jotenki virkistävää tehä tällanen yhteistyöpostaus, joka oli aidosti itelle sellanen "jaaaa ei ihan mun tyylinen kauppa, mutta why not, ehkä jollekin hyötyä" ja väsyneenä nauroin (todellaki vaan hyvällä!:D) kaikille Star Wars jutuille niinku tuo lompakko ja Obi-Wan Kenobi kylpytakeille ja sille mielikuvalle ku vaan hankkis ne kaikki kämpille hahah. Monesti tuntuu, että yhteistyöpostausten aiheet tai ehkä vaan se miten ne tekee ite on jotenki kamalan totisia ja sitä tää tai tän tekeminen ei ollu vaan hyvällä tavalla rentoa ehkä just siks kun omat fiiliksetkin oli tosi randomeja ja ne vaan pysty aidosti laittaan tähän :'D Eikä siinä totisuudessaankaan oo mitään haittaa, mut tällasta oli vaan hauskempi tehä haha.

   Poista
 2. Iha super siisti toi darth vader-merkki :D tahtoo♥ mun mielest tää oli tosi kiva postaus ja oli apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, oikeesti tosi makee! 8) Ja kiva kuulla!<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat