sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

IHAN MUN NÄKÖINEN ASU

bid-4-side idbid-2
paita Bikbok
haalarit Esprit (saatu äidiltä)
kengät Skopunkten

bid-5-side bid-9 bid-1- bid-8
Ai että! Nää vaatteet on vaan niin mua. Kuten edellisessä postauksessa sanoinkin, parhaat asut (ainakin omasta mielestä) tulee sillä kun päättää vaan vetästä jotain omannäköistä päälle! Nää haalarit on tyyliin jotkut äidin vanhat maalaushaalarit, jotka ihastuksissani otin itselleni pari vuotta sitten kun äiti oli heittämässä näitä pois. Tästä just samasta asusta on itseasiassa kuvat viime syksyltä, mutta en koskaan vaan oo saanu aikaseksi julkasta niitä täällä, vaikka ne oli ihan tosi kivat.. Heh.. Ehkä mä alan taas vaan tykitteleen kuvia vaikka ihan epämääräsesti tai vaan muutama kuva kerrallaan niin saanpahan kaiken ainakin julkastua!

10 kommenttia:

 1. Kiva asu kyllä! :) Tykkään tosta yläosasta, mut ite ehkä leikkaisin lahkeet shortsimittaan jos toi ois mun! Sulle sopii kyllä tosi kivasti noilla pitkillä lahkeilla myös! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! :) Apua tää ei ois varmaan kovin imarteleva mun jaloilla shortsimittasena! :D Mutta eihän sitäkään tiedä varmaksi ellei kokeile! Mutta voin kyllä kuvitella, että ois aika makee joillakin shortsimittasena tällanen!

   Poista
 2. Aj että mun on kyllä pakko löytää henkselihousut itselleni :D Nehän vaan näyttää niin kivalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on sen lisäks vielä tosi rennot! :D Toivottavasti löydät hyvä itelleskin! :)

   Poista
 3. Tää asu on kyllä niin magee!! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Millä muokkaat sun kuvat? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat