sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

KUOLLEITA IHOSOLUJA POISTAVA KASVOGEELI

maybeauty_facegel-5
maybeauty_facegel-1-side
Testasin jonkun aikaa sitten MayBeautyn Face Maskin, josta tykkäsin kovasti kuten aika moni muukin blogien perusteella. Sain heiltä yhteistyössä kolme uutta tuotetta, joista varsinkin hiusseerumiin oon aivan rakastunut, mutta siitä lisää myöhemmin!

Nyt testissä on ollut heidän Face Gel. Tuote lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, imeä rasvaa iholta ja puhdistaa ihohuokosia. Mun iho on nykyisin tosi hyvässä kunnossa vaikka just nyt sattuukin olemaan muutama pieni näppy suun ympärillä. Musta tuntuu aina ihan kauhealta puhua ees mistään "iho-ongelmista" tai näpyistä kun joskus on ollut se kunnon akne niin tällainen iho muutamilla näpyilläkin tuntuu täydelliseltä :) Ainoa juttu on punertava iho ja varsinkin nenänpielet, joka ei varmaan ois ees huomattava ellen ois näin valkoinen haha.. Sillon kun on itseruskettavaa ees niin vähän, ettei muut huomaa mitään ei sitä punoitusta juurikaan edes huomaa kun iho on tasaisemman värinen tai sekin riittää ettei oo ihan lakanan valkonen. Tai kalkkunan tai A4-paperin, jotka onkin mun lempinimiä sattuneesta syystä :'D

maybeauty_facegel-6 maybeauty_facegel-3 maybeauty_facegel-8 maybeauty_facegel-11
Tuote on tuollaista vaaleanpunaista ja iholla se vähän kuin "suli" ja meinas valua pitkin kaulaa jos keskittyi liikaa kameran tarkentamiseen.. :D Geeliä pyöritellään kuivalle iholle ja tosi pian iho on täynnä tällaisiä hippuja. Selkein juttu oli, että iho tuntui heti tosi nahkealta - onko se ees oikea sana? Siltä kuin rasvat ois lähteny pinnasta tai kun peset omenaa ja se muuttuu sellaiseksi, ettei käsi luista siinä pinnalla yhtään. Ajattelin, että nuo hiput ovat kuivunutta ainetta ja kuolleita ihosoluja molempia, mutta sain tällaisen tarkennuksen asiaan:

Tuote sisältää kalvonmuodostajan, joka murustuu hieman tuotteen kuivuessa iholle ja pyöriteltäessä sitä  kasvoilla. Nuo pienet muruset sulkevat ja ottavat sisäänsä kasvoilta kuollutta ihoa. Näin murusissa on sekä ihosoluja että tuotteen kalvonmuodostajaa. Rakeettomat kuorinnat toimivat siis näin poistaakseen kasvoilta kuolleen ihosolukon hellävaraisesti. Tuotteessa on pakko olla ainesosa, joka kuorii kasvot, muuten kyseessä ei olisi kuorinta vaan peruskasvogeeli.

En ollut kuullutkaan tuollaisesta ennen, joten mielenkiintoista oppia uutta tässä sivussa! Geeliä käyttäessä huomasi kyllä, että iho oli kirkkaampi. Tai ehkä parempi sanoa, että sen tunsi jotenkin.

maybeauty_facegel-10 idmaybeauty_facegel-9 maybeauty_facegel-2 maybeauty_facegel-13
Tässä näpyt oli vielä aika mitättömiä, mutta seuraavana aamuna ne oli tullu esille ihan kunnolla. En tiedä sitten oisko tää Face Gel puhdistanut ihoa niin, että epäpuhtaudet tuli pintaan normaalia nopeammin? Monesti tuntuu, että hyvien tuotteiden jälkeen kaikki moska tulee pintaan ja se tuntuu ainakin itestä tosi hyvältä kun tietää, että muuten ne muhis jossain siellä syvemmällä..

MayBeautyn tuotteita ei oo testattu eläimillä, mutta nää kertapakkaukset vois vielä muuttaa yhdeksi isommaksi niin ei tuntuis menevän niin paljon muovia roskiin. Heillä on kuulemma tarkoituksena keksiä tuohon joku muu ratkaisu.

Tarjolla ois taas 30% alennus koodilla annigel - klikkaamalla pääsette tarkastelemaan sivuja niin, että alennus on aktivoitu automaattisesti jos ostatte jotain.


6 kommenttia:

 1. Kosmetologina suosin ehdottomasti näitä rakeettomia kuorintoja, niin paljon hellävaraisempia iholle kuin rakeelliset kuorinnat. Paljon oon kuullu hyvää tästä geelistä, joten laitoin itselle juuri tilaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen tuntuma itellekin jäi ja yllättävänkin eriltä se tuntui iholla kuorinnan aikana ja sen jälkeen :) Kiva kuulla, että vielä asiantuntijana suosittelet kun erilailla osaat sanoa näistä muutenkin kuin tuntuman perusteella!

   Poista
 2. Tilasin näitä ja nyt oon jo pari viikkoa kokeillut näitä ja siis VAU oikeesti mikä ero nassussa!! Paljon sileempi ja puhtaampi jotenkin. En ois ikinä arvannut miten paljon likaa naamasta irtoaa.. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että sullakin on toiminu ja jääny hyvä fiilis! :) Ite tykkään kans erityisesti siksi kun ei oo vaan tavallinen kuorinta rakeilla!

   Poista
 3. Juuri eilen kalastelin täntyyppisiä netistä, mutta en osannut päättää. Nyt tilasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muutaman kerran huomannu tämän sun kommentin, mutta en oo viittiny enää vastata kun tästä kommentista on ikuisuus, MUTTA nyt vihdoin vastaan, koska ois vielä typerämpää jättää vastaamatta, vaikket koskaan edes huomaisi tätä! :D Toivottavasti olit tyytyväinen tuotteeseen! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat