perjantai 7. huhtikuuta 2017

WHAT I WORE IN PRAGUE

petrin hill-1-side idpetrin hill-6 petrin hill-8 petrin hill-5-side
mekko & hattu H&M
kengät Skopunkten
paita Bikbok
aurinkolasit kojusta Kroatiasta

petrin hill-9
Prahassa oli ihan kiva sää, vaikka melko pilvistä olikin. Pääasia on se, ettei oo kylmä eikä sitä tuolla oikein ollutkaan. Kokoajan oli villaneule mukana laukussa kaiken varalta, mutta harvoin sitä joutu käyttämään. Joinain hetkinä auringossa ja esim Petrinin kukkulalle noustessa meinas tulla jo vähän liiankin kuuma niin oli pakko ottaa hattu pois ja vetästä hiukset nutturalle..

Mulla oli kyllä aika onnistuneesti vaatetta mukana tuolla! Ne oli kaikki kivoja ja simppeleitä, mutta hyvin yhdistettävissä keskenään ja sellaisiahan kaikkien reissuvaatteiden pitäiskin olla jos haluaa selvitä vähillä kantamuksilla. Ehkä esittelen ne kaikki vielä silleen kokonaisuutena ja asuina erikseen!


Kuvat: Sanni

7 kommenttia:

 1. Chic! Ihan huippukuvat ^^ Oi kumpa itsekin sais vielä tämän tason kuvia blogiin. Tolla mun olympus pen-lite-6:lla saa kyllä taustasumennusta ja muutenki laadukasta kuvaa, mut en tiiä saako niin vahvan taustasumennuksen kuin haluaisin koska luin että siihen tarvii isomman kennon. Vielä kyl harjottelun puutettaki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora!! :) Kuvien editointi tekee ihan tosi paljon, enemmän itseni mielestä vaikuttaa käsittely kuin itse kuvaus. Toki kuvienkin pitää olla kivoja (tarkkoja, rajausten kohdillaan yms), mutta ei se riitä jos annan jollekin vaan käteen mun kameran ja sit ne kuvat näyttää tältä! Kun monesti ihmiset ajattelee, että hyvällä kameralla saa hyviä kuvia automaattisesti :)

   En osaa kyllä sanoa tosta mitään kun Olympukset on silleen aika vieraita enkä muutenkaan tiedä muista kameroista tai kameroiden teknisista ominaisuuksista muutenkaan (:D), mutta ois paljon helpompi kattoa ja koittaa vaikka neuvoa noista jos nähään jossain joskus! :) Millanen objektiivi sulla on? Paljon vain kuvaamista ja kuvausjuttujen lueskeluja niin oppii kaikenlaista ja sitä omaa kuvaustyyliä yhä enemmän! :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Tulee kyllä käsiteltyä kuvat, mut siihen vois vielä enemmän panostaa. Käsittelyssä pyrin aina että ois mahdollisimman luonnollinen lopputulos, kirkkautta sopivasti lisää eikä liikaa kontrastia.

   Haha, kuulostaa siltä että vaan oot luonnostaan velho ja kyllähä kuvaamiseen tarvii just sellasta taiteellista perspiraatiota kans :) Vähän olen opiskellu netistä noita säädösjuttuja, just perus f-arvo, valotusmatka, iso.. mut en oo hirveästi löytäny just pen-litelle hyviä ohjeita. Tää olympus pen-lite 6:n objektiivi on 14-42mm.. Jos oot tulossa Rovaniemelle niin mielellään ottasin vähän oppia :D Kesällä ehkä sukuloimaan Tre/Hki, pittää ilmotella jos tuun ^^

   Mut ihanaa kun kevät/kesä eessä, valosempana aikana vuodesta tulee harjoiteltua paljon enemmän. Ja ei sitä ihan umpisurkea voi olla sillä tuttavapariskunta pyysi hääkuvaajaksi heinäkuulle, iiks :)

   Poista
  3. Ite on tullu tehtyä paljon övereitäkin muokkausjuttuja, mutta siten sitä on alkanu vähän löytämään omaa tyyliä! Mut karua on myös se mitä tarkotin, että pelkkä hyvä kamera ei riitä, että on tyyppejä jotka kuvaa vaan puhelimella ja saa sata kertaa hienompia kuvia ja parempaa jälkeä ku ite tällasella ihan hyvälläkään kameralla ;D Ja ainahan kuvaus/käsittelyjutuissa on uutta opittavaa, mikä on vaan tosi kiva juttu :) Saattaa kyllä olla, että todennäkösemmin kuitenkin törmäillään Etelä-Suomessa, mutta mistä sitä tietää, vaikka tekisinkin jonkun reissun Rolloon! Ilmoittelehan jos tuut :) Oi että, ihanan kuulosta! Tsemppiä jo nyt tuleviin hääkuvauksiin :)

   Poista
 2. You look gorgeous! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat