sunnuntai 7. toukokuuta 2017

KYLMÄN KEVÄTPÄIVÄN ASU

rainy days-11-side rainy days-3 rainy days-12-side
takki second hand
paita & hattu H&M
housut Seppälä
kengät Skopunkten
idrainy days-10 rainy days-7 rainy days-5 rainy days-9-side
Pari päivää ehti olla jo tosi lämpimät säät ja yhessä välissä istuskelin alaoven ulkopuolella kadun varressa oottelemassa yhtä tyttöä hakemaan lampun, jonka myin ja siinä auringossa meinas olla ihan läkähdyttävän kuuma. Niin outoa jotenki haha!

Täällä on viimepäivät menny lähestulkoon viimeisten remppahommien kans kun saatiin laitettua laminaatti ja listat eteiseen. Nyt mun pitäis vielä maalata ne seinät - osa vähän sellaisella hiekkaisella sävyllä ja muut vaan fiksata uudelleen ku remppamiehet on onnistunu jotenki riipimään maalia irti joistain kohdista.. Sitten vois vihdoin olla se aika kun saan otettua kämppäkuvat ja laitettua ne esille teille tänne! Tästä tulikin astetta pidempi prosessi tuon kylpyhuoneen kosteusvaurion takia, mutta hyvin täällä on silti pärjäilty ja jakseltu oottaa. Ootan tosi paljon ennen & jälkeen kuvia, joista nään ihan itsekin sen kaiken mitä tänne on saatu tehtyä ja kuin paljon kivemmalta tää kämppä nyt näyttää verrattuna siihen kun tänne muutin :D

4 kommenttia:

  1. Moi Anni! Laitoin sulle vajaa viikko sitten s-postia.. onhan sulla käytössä toi s-postiosoite, jonka löysin tuolta contact-välilehdestä? :) Voi olla, että s-postini on mennyt roskaposti-kansioon! Toivottavasti se on tullut perille ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja anteeksi!! On se tullu, mutta vastaaminen jäi kun huomasin sen just nukkumaan mennessä.. Vastaan nyt vklp :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat