torstai 18. toukokuuta 2017

YLPEÄ ITSESTÄNI

ipi kulmakuppila-5 ipi kulmakuppila-1 musta asu-1 ipi kulmakuppila-4 ipi kulmakuppila-3 ipi kulmakuppila-2 musta asu-3
Käytiin tänään Annikan kans aamupalalla ja siitä tuli mieleen nää sieltä samasta paikasta valmiina olevat kuvat, joita en vaan koskaan oo saanut postattua.. Ajattelin tulla laittamaan nämä ja kirjoittelemaan jotain pientä, koska oon oikeasti onnistunut käyttämään viimepäivät tosi hyvin! Oon onnistunu pitämään kaiken simppelinä, ollu päivästä monta tuntia jossain luonnon helmassa Rockyn ja vaihtelevien koirakavereiden kanssa, kömpinyt sänkyyn valmiina nukkumaan kympin jälkeen ja saanut tehtyä käytännössä melkeen kokonaan yhden koulukurssin, jota oon "yrittänyt" tehdä monta kuukautta.. Päätin, että se on lähipäivien projekti ja siirryn vasta sen jälkeen seuraavaan hommaan. Ja vitsi miten ylpeä oon itestäni jo nyt! Tiedostan, että nämä asiat täytyy lähteä korjaamaan vähän kerrallaan ja tavallaan oon ylpeä itsestäni myös siksi, että osaan kehua ja tuntea ylpeyttä näinkin "mitättömästä" asiasta, koska mulle se on kuitenkin alku asioiden korjaamiseen ja konkreettinen muutos, jonka oon ainakin tällä hetkellä onnistunut tekemään ja pitämään.

Tänään ajattelin taas käydä nyt Rockyn kanssa ulkona, tehdä iltapala, venytellä, mennä ennen kymppiä sänkyyn ja katsoa jakso Suitsia unilääkkeeksi. Huomenna onkin työhommia 10-16, mutta se on ihan kivaa kun vaihteluksi saan oikeasti lähteä kotoa jonnekin hoitamaan hommia, joissa ei tarvi olla kamera kädessä haha.

Se tosiaan unohtui sanoa viime postauksessa, että mulla on ollu muutama kuukausi työhommia liittyen somekamppiksiin ja -vaikuttajiin. Hulluinta tässä on se, että se on just sitä mitä oon halunnu tehdä ja mua kysyttiin mukaan ihan vaan sillä, että tyypit on seurailleet mun somea yms. On ollu tosi kiinnostavaa ja opettavaista nähdä asioita "pöydän toiselta puolelta" mitä oon halunnutkin ja varmasti tää taas selkeyttää lisää sitä millasia hommia haluan jatkossa tehdä :) Sit kans yhtä pientä kivaa hommaa, mikä ei ainakaan pääosin oo kuvaamista vaikka eiköhän sekin liity siihen kun tarvetta tulee!

JA päätin, että otan sen koiranpennun ja vitsi mikä helpotus tuli. Onhan se iso päätös ja tää ehkä kuvastaa sitä useamman viikon jatkuvaa ajattelua, että mua alko oksettaan ja heikottaan ihan kunnolla heti kun lopetin puhelun, jossa sanoin ottavani pennun. Sen jälkeen lähdin vaan avaimet napaten pihalle päästämään sen kaiken myllerryksen pois itkukohtauksen muodossa :'D Mietin, että no onpa hyvä reaktio tällanen kauhea hysteerinen vollotus kun päätti ottaa pennun.. Mutta se oli niin selkeästi merkki helpotuksesta kun se voimia vievä jatkuva jankkaaminen ja asioiden pyörittely sai riittää, että se oli jopa mielenkiintoista. Eli joo, snäpin koirajutut tuskin ainakaan vähenee hetkeen..

Enää neljä kokonaista päivää ja lähden hakemaan pentua. Siihen mennessä lupaan itselleni tehdä tämän ja yhden toisen kurssin loppuun niin voin olla vielä tätäkin ylpeämpi itsestäni!


2 kommenttia:

  1. Hyvä Anni! Oot mahtava ihminen, niin aito ja hyväsydäminen. Kuuntele vaan itseäsi ja kaikki järjestyy kyllä :) sun kuvat on kauniita. Miten saat niihin aina noin ihanan valon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista:')<3 Valosta en osaa sanoa kun en ihan tiiä mitä meinaat! Tai kun ite en vaikka näissä nää mitään erityisen kivaa valoa, apua! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat