torstai 8. kesäkuuta 2017

IHANIA DRINKKEJÄ KOTONA

de kuyper-12
Oon mukana De Kuyperin kaupallisessa yhteistyössä ja päästiin väsäilemään drinkkejä kotona! Mähän oon todella huono alkoholien kanssa, sillä harvat maistuu oikeasti hyvältä mun mielestä sekä hapotkin on mulle monesti liikaa haha.. Kaikki esimerkiksi ihmettelee kun avaan siiderit etukäteen, jotta pahimmat hapot ehtis lähteä :'D Varmaan tästä syystä oon käytännössä aina juonut liköörejä jos jotain drinkkejä juon.

Ulkona en käytännössä koskaan uskalla tilata mitään uutta vaan meen niillä muutamalla tutulla ja turvallisella, jotka saan juotuakin. Se on toisaalta vähän harmi, koska on olemassa niin paljon hyviä yhdistelmiä.. En oo vuosiin tehnyt minkäänlaisia drinkkejä, ees sellaisia joihin tulis vain likööriä ja jotain mehua. Pakko sanoa, että oli kiva päästä kokeilemaan erilaisia drinkkejä tämän yhteistyön myötä, sillä näistä tuli oikeasti hämmentävän hyviä! Eihän se pitäis olla yllättävää, että tällainen drinkki maistuu vähän paremmalta kun siinä on useampaa hyvää makua sekoitettuna kuin vaan jos ois se likööri ja mehu, mutta jotenkin se silti pääsi yllättämään :D Ja että nää drinkeissä ja booleissa olevat hedelmät on aina niin hyviä! Mutta kaikista parasta oli nuo kirpeät sinipunaset colapullot!! Mun on ehkä pakko alkaa liottelemaan niitä jatkossakin vesimeloniliköörissä vaikka kaveri ei ollutkaan niistä ihan samaa mieltä kun innosta hihkuen maistatin hänelläkin :''D

de kuyper-1 de kuyper-3
De Kuyper on jo yli 300 vuotinen Hollantilainen brändi, joka on kasvustaan huolimatta pysynyt perheyrityksenä ja käyttää aitoja makutislejä, eli ei mitään esansseja! Heidän likööreistään oon aikaisemmin juonut vaan omenaa, mutta nyt halusin testata raparperia ja vesimelonia. Monesti ja itsekin drinkkien tekemistä pidetään vaikeana ja en ihmettele tätä yhtään kun baareissakin niitä taiotaan ties millasten taikatemppujen ja kymmenen eri apuvälineen kanssa. Meillä ei ollut edes mitään mittoja vaan lisättiin aineita silmämääräisesti ja maisteltiin miltä juoma maistuu ja mitä siihen voisi laittaa lisää. Raparperilikööridrinkin pohjalla käytettiin First Light-ohjetta ja vesimelonilikööridrinkin kanssa taas Tropiikki-ohjetta. Tehtiin useampia erilaisia drinkkejä ja yllätyttiin kuinka erilaisia niistä tuli vaikka pohjana toimivatkin vain nämä kaksi liköörimakua.

Liköörien lisäksi meillä oli esimerkiksi appelsiinimehua, mangomehua, appelsiinia, greippiä, limeä, minttua ja vesimelonia. Sekä tietty jäitä! Tämän kamppiksen myötä hoksasin jäiden merkityksen kun aiemmin oon aatellut niiden vievän lähinnä vain turhaa tilaa lasista, hups.. Mehujen lisäksi limsat on kans yleisesti ottaen hyviä, mutta ajateltiin näiden olevan ehkä sen verran makeita, että mentiin tällä kertaa ihan vaan Vichyllä ja se toimi kans hyvin!

Noiden yllä olleiden drinkkiohjeiden lisäksi kannattaa katsoa läpi nämä vinkit kotibaarimestareille, jotta hyvään lopputulokseen pääsis mahdollisimman helposti ja juomasta ei tulis liian alkoholipitoista :)

de kuyper-13-side de kuyper-7 de kuyper-2-side de kuyper-4 de kuyper-10 de kuyper-5
Sen lisäksi, että nää maistu hyvältä oli näitä ihan hullun hauskaa tehdä! Ihmeteltiin miksei tällaisia tuu tehtyä koskaan yksin, kaverin kans tai ees pienellä porukalla. Tällaisten kasaileminenhan ois vaan tosi kivaa puuhaa eikä siihen käytännössä mene aikaa hedelmien pilkkomista pidempään. Tuskin oon myöskään ainoa, jonka mielestä lähes kaikki maistuu paremmalta kun se myös näyttää hyvältä :) Mietittiinkin, että voitais kesällä viettää joku ilta niin, että ois juomia, hedelmiä ja muita koristeita valmiina ja jokainen sais itse rakentaa ja koristella oman juomansa! Ois mielenkiintoista myös nähdä kuinka erilaisia drinkkejä eri ihmiset tekee! :D

Tässäkin kun on melko erinäköisiä drinkkejä niin ois kiva kuulla mikä teistä näyttää ulkonäön puolesta houkuttelevimmalta?

de kuyper-9-side

Huom. Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia koskevia kommentteja ei voida julkaista! 

4 kommenttia:

 1. millä objektiivilla nää on otettu:)

  VastaaPoista
 2. Noi kaikki näyttää niin ihanan raikkailta ja kesäisiltä, etten osaa valita omaa suosikkia :D Todellinen inspiraatioboosti, pakko päästä itekkin kokeilemaan erilaisten drinkkien tekoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä aika herkun näkösiä vaikka ite sanonki! :D Varmasti tulee sitten niistäki mitä päädyt tekemään - ainakin hedelmät on joka kerta melko varma keino 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat