perjantai 14. heinäkuuta 2017

FARKKUHAALAREISSA

farkkuhaalari-1-side
farkkuhaalari second hand
paita Ebay
sandaalit H&M

farkkuhaalari-11 farkkuhaalari-8-side farkkuhaalari-9 farkkuhaalari-12 farkkuhaalari-7-side farkkuhaalari-5
Jännä fiilis kun tuntuu aina, että postaukseen pitäis kirjottaa jotain, mutta kun ei oikeasti oo mitään kirjotettavaa! Tai ainahan jotain olis, muttei nyt just tähän hetkeen eikä sitä kuulu väkisinkään raapustaa ;) Sanotaan nyt vaan, että täällä kaikki hyvin, ostin eilen taas aika monta Keisarin kanelisolmua, joista viimeisen söin just ja pian taas suunnaksi Kouvola sekä Kotka!

AINIIN ja kävin myös eilen kaverin seurana pyörähtään kaupoilla ei luoja miksi mun pitää aina löytää niin paljon kaikkea kivaa?? Oon aivan täydellisen tyytyväinen kun en pyöri kaupoissa eikä mulla tee mieli shoppailla, mutta hullaannun jotenkin kun pääsen pyörimään oikeisiin kauppoihin pitkästä aikaa kun kaikki vaatteetkin on ihan uusia.. :'D Ja vieläpä se kun keksin mielessäni tyyliin jokaiselle vaatteelle jonkun mielestäni överisiistin idean ja nappaan kaikkea tosi outoakin mukaan.. Ehkä nää muutamat vaatteet oli ihan ok kun en muuten oo aikoihin shoppaillu ja viime kerrat oon oikeasti ostanu pääasiassa vaan tarpeellisia juttuja kuten ehjiä ja oikean kokoisia alusvaatteita ja sukkia :D Vähintään oon aatellu, että mun pitää käyttää näitä jo valmiina olevia kivoja vaatteita ku selvästi haluaisin vaan fiilistellä ja suunnitella mielessäni kaikkea joihinkin tiettyihin tilanteisiin, mut eihän siinä oo mitään järkeä jos en koskaan ees toteuta niitä ideoita ja käytä niitä vaatteita.. Oon pääsääntöisesti ollu nyt pelkissä verkkareissa ja muuten helpoissa, kivoissa, samoissa, peruskamoissa, että oon yrittäny skarpata ja laittaa päälleni jotain muuta aina kun vaan mahdollista!

Ja sillon kun tulee vedettyä päälle jotain muutakin ei oo jaksanu alkaa säätämään, että sais asukuvia mut oishan se kiva laittaa näytille ainakin joitain asuja.. Ehkä alan kuvaamaan niitä vaan puhelimella ton eteisen peilin kautta niinku vanhoina aikoina haha!


11 kommenttia:

 1. Tosi kivat haalarit ja ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 2. En kestä kuinka kauniita nämä sinun kuvasi aina ovat jokaista yksityiskohtaa myöten ♥ Upea haalari ja fiilis näissä kuvissa on muutenkin todella tunnelmallinen 8) Kaunista!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Oot niin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihan sun näköinen asu ja fiilis näissä kuvissa! Ja voi luoja miten jumaloin tota tukkaa, ihan täydellinen <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Jotenki tosi kiva asu ja muutenki näytät upeelta! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat