keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

KIIKUNLÄHDE

kiikunlähde-7 kiikunlähde-6 kiikunlähde-3 kiikunlähde-8 kiikunlähde-4 kiikunlähde-2 kiikunlähde-5
Käytiin Ullan kans yks kesäilta reissu Kiikunlähteellä! Molemmat oltiin haluttu sinne jo pidemmän aikaa ja eihän tuonne ole matka eikä mikään täältä Helsingistä - varsinkaan kun molemmat ollaan totuttu siihen kuinka pitkä matka Oulusta on tyyliin kaikkialle :'D

Onhan tässä taas tultu oltua menossa vaikka se ei siltä ookkaan tuntunut. Paltamossa mökillä juhannus, sieltä Ouluun, viime vklp Kouvolassa ja tällä viikolla ehkä Kotkaan meripäiville.. Oishan tulevana viikonloppuna myös yhdet grillibileet Mikkelissä! Ja tietty tässä on ollu myös muutama reissu Jyväskylässä hakemassa pientä pörröistä perheenjäsentä tai kuvauskeikoilla! Jotenkin se viimekesän "irrallinen" olo uupuu, mutta se johtuu varmaan siitä kun on täällä Helsingissä tämä asunto, jonne voi aina palata rauhassa. Viime kesänä se ees taas suhaaminen korostui varmasti sillä kun puolet ajasta ei ollut mitään tietoa minne sitä pitäis palata kun jostain oli palaamassa haha..

Toivottavasti kaikilla ollu ihana kesä tähän mennessä!


6 kommenttia:

 1. Toi paikka vaikuttaa tosi kauniilta! Mulla itsellä on vähän sellainen tunne että tämä kesä on mennyt ihan ohi ja loppuu ennen kuin ehtii edes kunnolla alkaakaan :D Onhan tässä ollut ihan kivojakin hetkiä, kuten juhannus, mutta nuo työt on tehnyt tästä niin erilaisen viime kesään verrattuna. Olispa loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kaunis! Ja jotenkin on itellä vähän sama tunne vaikka onkin ehtinyt nauttia ja mennä, mutta varmaan myös vähän pliisut säät sekä kaikki päivät koiranpennun kans oleminen muuttaa sitä fiilistä vähän haha! :D Toivottavasti sullakin sitä aikaa löytyy vielä ja pääset kunnon kesämoodiin :)

   Poista
 2. Aivan mielettömiä kuvia, siis mikä taikalähde toi onkaan!! :o <3 meni just must see-listalle itelleni. Niin kaunis tunnelma!
  Muutes, ihan vain tälleen ilmoituksena, että jos menen joskus naimisiin niin pyydän sut kuvaamaan mun häät!! Maksoit mitä maksoit :D Sulla on upea taito tuoda kaikista ihmisistä ja paikoista ne parhaat puolet esiin. (esim. tää ja edellinen postaus) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä käymään kun kerran täällä näin lähellä ihania paikkoja löytyy!<3 Ja eikä!! :D Ihana sinä<3 Just lueskelin sen teiän 8v postauksen juttuineen ja mietin vaan miten upea pari ootte, joten olisin kyllä erittäin otettu jos pääsisin kuvaamaan teidän häät!!<3 Ihana päivän piristys kiitos Vilma!

   Poista
 3. Vitsi kuinka ihanalta tää paikka näyttää <3 Pakko päästä joskus käymään tuolla!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat