keskiviikko 23. elokuuta 2017

YKSI LEMPPAREISTA

reetta-6 reetta-2 reetta-5- reetta-4
Nähtiin Reetan kans pari viikkoa sitten ja vietettiin ilta Nuuksion kansallispuistossa lettuja paistellen. Letuista kiitos pojille, joiden kans oltiin siellä, mutta siitä reissusta lisää myöhemmin! Reetan Fashion Statement -blogi on jo ties kuin kauan kuulunu mun lemppareihin. Se on jopa vähän poikkeuksellista, koska muuten lempparit tuntuu vähän vaihtelevan, välillä joku on tosi mieleinen ja sit se vaan unohtuu. En osaa tarkalleen sanoa mistä se johtuu, mutta varmaan aitoudesta ja siitä, että tavallaan Reetan blogi on tosi tavallinen, mutta silti ihan tosi upea! Tiiättekö kun kaikki tuntuu olevan nykyisin pelkkää täydellisyyttä ja muotilehden kansikuvaa, niin Reetan blogi ei oo sellainen vaikka kuvat onkin upeita. Näiden asioiden yhdistäminen ei tosiaan oo mikään helppo juttu, enkä osaa sanoa näkevätkö muut sen tälleen, mutta mulle tuo toimii ihan täydellisesti! Tavallaan se miten tuossa blogissa tulee esiin sellainen arkisuus ja tavallisuus vaikka kuvat ja asut onkin upeita..

En mä mieti niitä täydellisessä meikissä ja rusketuksessa ja kropassa ja bikineissä veneen kannella poseeraavia instagrammimmejä silleen wow, mutta ku Reetta seisoo ilman meikkiä jonkun naapurikerrostalon seinää vasten shortseissa ja neuleessa oon silleen wow :D Ja paljon ennemmin katon tällasia bikinikuvia entä just noita mitä kuvailin edellisessä lauseessa.

Ehkä se on se kokonaisuus. Upealta näyttävä nainen, joka muistuttaa meitä siitä, ettei tarvi olla 50kg igbeibi näyttääkseen hyvältä ja ennen kaikkea itseensä aidon tyytyväiseltä bikineissä tai ettei tarvi olla jokaista uusinta ja hienointa vaatetta vaan vaatekaapin sisältöä hyödyntämällä ja perusvaatteita yhdistelemällä pystyy kasaamaan täydellisiä asuja. Eniten inspistä ikinä oon saanu just Reetan asuista, varsinkin syysasuista! Pakko siis käydä selailemassa vanhoja asuja inspiraatioksi, koska syksy tulee ja koska oon nyt niin jumissa pukeutumisen suhteen näiden verkkareideni kanssa haha.. Helposti alan ainakin itse kehittelemään sitten jotain överiä mikä ei taas tunnu itseltäni. Senkin takia rakastan Reetan asuja kun ne on tosi rentoja, mutta tyylikkäitä<3

Googletin just fashion statement asu ja voisin vaan selata näitä koko päivän ja haalia inspiraatiota :D Tuli oikein sellanen lämmin fiilis niinku ois päässy raskaan päivän jälkeen viltin alle syömään suklaata. Okei kohta alkaa menemään oudoksi, joten ei muuta ku kiitos Reetta upeasta blogista ja huikeista asuista!10 kommenttia:

 1. Hurmaavia kuvia! Fashion Statement on kyllä ihanan raikas ja aito blogi :)

  VastaaPoista
 2. äääk mä alan ihan just itkemään liikutuksesta täällä :''''------))))) Oot ihana!<3

  VastaaPoista
 3. ja vielä ps. näistä kuvista tuli ihan super kivoja! Haha jotain vaihtelua siihen ainaiseen talonseinään ja itselaukaisimeen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha hajosin talonseinälle! Justhan mä sanoin et se toimii!! :DD

   Poista
 4. Ihania kuvia! Millaiset asetukset sulla on näissä kuvissa jos saa kysyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hmmm.. 2.8 aukko, 24-105mm putki täydellä zoomilla sit villi veikkaus eli ainakin suurinpiirtein paikkansapitävä arvio (:D) että ISO200 ja suljinaika 1/640 :)

   Poista
 5. Kiitos! Entä muokkaatko kuvat mustavalkoisiksi aina jälkikäteen vai onko sulla kamerassa valmiina joku mustavalko asetus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaan aina jälkikäteen kaikki :) Kaikki kuvat on muutenkin aina raw-muodossa, joten ne pitää "tehdä" valmiiksi, mikä on sitten tää täällä näkyvä jpg :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat