sunnuntai 24. syyskuuta 2017

MITEN MUN PENTU ON JO NÄIN ISO?

suomenlinna-4
Miten tää mini on nykyisin jo niin iso?! Tai en tiedä oisko se paremminkin, että miten se on muka ollu noin pieni? Nää ekat kuvat on otettu kun Yoda on ollu 9vkoa ja alempana olevat kuvat kun se oli 5kk eli pari viikkoa sitten. Se on kohta jo puolivuotias eli ollut mulla neljä kuukautta. Vitsi aika menee nopeasti..

suomenlinna-22 suomenlinna-1 suomenlinna-9 suomenlinna-5 suomenlinna-2-side suomenlinna-8
Nämä seuraavat kuvat siis 5kk ikäisenä. Kaverina Yodan sisko Vida :) Ja kyllä, rapainen aussie on onnellisin aussie..

yodavida-9 yodavida-2 yodavida-13 yodavida-7 yodavida-11 yodavida-6 yodavida-8 yodavida-3
Nyt Yoda painaa 17kg ja säkä on 50cm. Oisko se tuollon 9 viikkosena ollut jonkun vajaa 7kg..? Eihän sitä tälleen hoksaa, joten tässä pojat vierekkäin sillon ku Yoda ollu 9 viikkoa ja nyt. Rocky on vaan pari senttiä korkeampi, mutta painaa 10kg enemmän.

rockyyoda-1-side
Olihan se alkuun todella raskasta ja puuduttavaa varsinkin kun tämä on ihan eritasoinen puuhastelija (lempinimeltään myös Kelju K. Kojootti) kuin mitä Rocky on koskaan ollut. Varmasti myös toisen koiran seura on villinnyt entisestään vaikka Rocky rauhassa onkin. Just oltiin Yodan kans vajaa pari viikkoa ihan keskenään kotona totuttelemassa taas asioihin ilman isoveikan läsnäoloa ja tää oli niin rauhassa kokoajan kun ei ollu kaveria kenen kans vekkuloida :D Ja varmasti ikäkin vaikuttaa, sillä kyllä nää osaa nykyisin olla tosi nätisti mitä nyt aina välillä on pakko rehata. Just olin alkuviikon migreenissä ja oon vähän pelännyt sitä hetkeä kun oon yksin näiden kanssa, että miten Yoda jaksaa tai edes pystyy olemaan useamman päivän tekemättä yhtään mitään. Käytiin päivässä pakolliset muutama kerta ihan vaan kortteli ympäri tai pikapissat takapihalla ja muuten vaan makasin sängyssä tekemässä kuolemaa :D Ja siis nää oli molemmat niin nätisti, Yodakin vaan makoili melkeen kokoajan tai rauhassa itekseen leikki jollain lelulla. Varmasti se otti paljon mallia Rockysta, jolle mun migreenit on vähän liiankin tuttuja ja joka tietää, että sitten ei auta muu kuin itekkin vaan nukkua se muutama päivä..

Mutta siis ainakin tähän mennessä oon huomannut pelkästään hyväksi asiaksi tämän, että on kaksi koiraa. Oon ihan ällistynyt kuinka positiivisesti tämä on muuttanut kaikkea. Rocky on paljon rennompi eikä pimeälläkään kyttäile epäilyttäviä ihmisiä tai kiihdy toisista koirista kun Yoda on mukana. Useamman kerran oon miettinyt sitä, että miten tää olikin niin ison ja vaikean tuntoinen päätös silloin. Onhan koiran hankinta aina iso päätös, oli se sitten ensimmäinen tai toinen tai monesko vaan, ja tietysti kaikkia mahdollisia lopputulemia ja vaikutuksia pitääkin pohdiskella ja arvioida. Näen sen kuitenkin vaan täysin positiivisena juttuna, että kävin läpi kaikki kauhuskenaariotkin, jolloin nyt voin olla iloisesti "yllättynyt" ja helpottunut :D Tietty tää arki on vielä ihan erilaista sen takia kun tää riiviö meinaa keksiä omaa puuhasteltavaa kun jää yksin eikä silleen voi samalla tavalla lähteä käymään jossain tai olla useampia tunteja pois mitä aikuisen koiran kanssa. Mutta.. Eiköhän nääkin asiat vaan tasoitu luonnollisesti sitten kun ikää tulee lisää ja miniäijä vähän aikuistuu. Toivottavasti ainakin >:D 


7 kommenttia:

 1. Hän on kasvanut ihan hurrrjan paljon, jaksan aina ihmetellä tätä! :D Poijjat on kummatkin ihan hurjan suloisia, ja saaneet meikäläisenkin koirakuumeen kohoamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muutaman kuukauden päästä taas ihmettelee, miten se on näissä kuvissa ollut näin pieni! :D Haha<3

   Poista
 2. voi kuinka ihana hän on !! <3 ja toki siskonsa sekä rocky myös :') mekin hankittiin koira ihan hetki sitten, ja oli kyllä paras päätös ikinä! vaikka tietyllä tapaa "rajoittaa" elämää, ja joutuu monet jutut pohtimaan ihan eri tavalla ku aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta kaverista<3 Onhan siinä niin puolensa, mutta niihinki "rajoituksiin" silleen tottuu ja sitten sitä ei enää edes ajattele rajoitteena vaan sitten elämä vaan pyörii vähän erilailla kuin ennen :D Vaikea selittää, mutta tiiät varmaan!

   Poista
 3. voiettä kun se on kasvanut!<33
  ja hei pakko kysy että mistä toi kolmannen kuvan takki on?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin<3 Takki on kaverin, mutta kuulemma Stüssyn takki, joka löyty Köpiksestä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat