lauantai 9. syyskuuta 2017

RAKKAUS SYYSPUKEUTUMISEEN

syysasu-7 syysasu-1
Kengät Skopunkten
Neule Bikbok
Takki H&M
Laukku 2nd hand
Housut Seppälä
(Housut oli ennen tällaset, mutta leikkasin lahkeet ja nää on nyt yhdet ihan lempparit! Ps. pervoselleri mainittu tuolla, voisko täällä edelleen olla joku, joka muistaa sen? XD)

syysasu-6 syysasu-3-side syysasu-2 syysasu-4
Aaaaaa syksy ja syyspukeutuminen!! Tykkään vaan niin paljon. Tajusin vasta tänään jotain vähän outoa mun pukeutumiseen liittyen. Koen ihan selvästi, että tällaisen kaltainen tyyli on eniten mua, jonka takia varmaan koenkin syksyn ja kevään parhaiksi vuodenajoiksi pukeutumisen suhteen. Kun taas kesällä mulla on monesti sellainen olo, että mitähän sitä pitäis laittaa päälle. Hoksasin, että fiilistelen ja hamuan kesävaatteissa sellaisia juttuja, jotka voisin kuvitella päälle vaikka festareille, mutta jotka ei oo sellaisia hyviä ja monipuolisia arkivaatteita. Ja sitten en oikein käytä niitä, koska harvemmin teen mitään siistiä tai jaksan kehitellä vähän ehkä överiltäkin tuntuvaa makeeta asua arkeen :-D Ja sitten kattelen vaatekaappia, että jaa mitähän tässä nyt vois laittaa päälle. Miksi se menee noin?? Ja miksi en oo tajunnu sitä koskaan?? Onhan se nyt muuttunut sillä, että suosin nykyisin yksinkertaisempia ja monikäyttöisempiä vaatteita, kuten edellisessä postauksessakin sanoin, mutta silti.. No, ehkä tän tajuttuani tulevat kesät ja kesävaatteet tulee menemään erilailla!

Nää kuvat on ehkä parin päivän takaa. Tänään olin 11h hääkuvausreissulla ja huomenna mennään Yodan kans epäviralliseen pentunäyttelyyn. En oo oikein näyttelytyyppiä, mutta onhan se mielenkiintoista ja vieläpä kun näiden pentueesta tulee 6(!!) pentua niin pääsee näkemään miltä kukakin näyttää ja millaisia tyyppejä niistä on kasvanut. Niin kivaa ja älyttömän mielenkiintoista!

Kone on taas vaihteeksi (okei se on ihan kokoajan) niin täynnä, että selailin Lightroomin kuvia jos siellä ois jotain poistettavaa ja havahduin sadannen kerran siihen miten paljon mulla on julkaisemattomia kuvia, niin käsiteltyjä ku käsittelemättömiäkin. Voisin yrittää hääkuvien editointien välissä käydä niitäkin läpi ja laittaa tulemaan. Eihän se haittaa, että jotkut on vaan vuoden tai pari myöhässä..? No mutta. Hääkuvien kimppuun ja kohta nukkumaan, hyvää yötä!

10 kommenttia:

 1. Onnea pentunäyttelyyn, toivottavasti sujui menestyksekkäästi! Ihana syystyyli, syksyllä kyllä koko kroppa huutaa lämmintä ja pehmeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan hyvin kai se meni! :D No niimpä ja lämmintä ja pehmosta on parasta laittaa päällekin (varsinkin nyt kun ei tuu kuuma)<3

   Poista
 2. Ihana asu!:-)
  Onko to neule milloin ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan vasta, että hyvin mahdollisesti löytyy vieläki!

   Poista
 3. Ite oon kans syyspukeutuja, silloin vaan on kaikkee kivaa vaatetta ja keksii paljon enemmän kivoja yhdistelmiä mitä sit taas kesäisin! :D Tuo sun neule näyttää ihanan lämpöseltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mistä lie johtuukaan! :D Ehkä jo siitäkin kun pystyy pukemaan kerroksia erilailla :) Tuo neule on kyllä aivan ihana!!

   Poista
 4. Syksy on parasta pukeutumisen kannalta! Ja ai että mulla on noi samat housut!! Ihan vasta pari päivää sitten heitin housuissa olleen narun pois, ne kun häiritsi koko ajan. Ja arvaas mitä, mä oon ite suunnitellut noiden lahkeiden leikkaamista pois, olis varmasti enempi käyttöä! Törkeen makeet housut ja aivan älyttömän mukavat päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on naru lähteny ja suosittelen todellakin leikkaan ne lahkeet! :D Vielä semmoset resorityyppiset on niin vaikeat... Ja kyllä, ihan pirun mukavat päällä! :D

   Poista
 5. Pervoselleri! Täällä ollaan. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat