keskiviikko 25. lokakuuta 2017

SKOTLANNIN YLÄMAILLA

glen nevis-5
Skotlanti oli ihana. Tavallaan just sellainen kuin odotinkin, mutta myös aivan jotain muuta. Monesti naureskelin mielessäni, että täähän on just niinku siitä Emmerdale-sarjasta vaikken sitä oo koskaan varsinaisesti katsonukkaan. Odotin laakeita ja kumpuilevia maisemia. Sellasia, että auton ikkunasta näkee tosi pitkälle ja avarasti vähän joka suuntaan.

Isoin yllätys olikin se, että käytännössä kaikkialla oli kokoajan tosi jylhää ja vuorista. Ensin aateltiin, että onpas tässä kohtaa upeaa, mutta sitten ne maisemat vaan jatkui ja jossain kohtaa tajus, ettei ne vissiin taida loppuakaan.. Nää kuvat on laaksosta nimeltä Glen Nevis. Näiden maisemien keskellä tunsi kyllä ittensä taas kerran aika pieneksi.

glen nevis-1 glen nevis-3 idglen nevis-7
Täällä ja käytännössä melkeen kaikkialla muuallakin oli niin hienoa joka puolella, ettei oikein ees tienny mihin suuntaan pitäis katsoa. Tällasista maisemista on myös vähän haastavaa ottaa kuvia, koska ne ei todellakaan tee oikeutta sille, miltä ne oikeasti näyttää.

glen nevis-2 glen nevis-4 glen nevis-6
Edinburghista lähtiessä kaikkialla oli ihan vihreää, mutta ei menny montaakaan tuntia kun ihania syysvärejä alko tulla vastaan. Meinas vähän jopa jännittää, sillä olin oottanut syksyisiä maisemia ja onneks niitä sitten tulikin, koska ne kyllä kruunas koko komeuden!


5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat