keskiviikko 8. marraskuuta 2017

AAMIAISELLA KUUMASSA

kuuma helsinki-9-side
Rehellisesti puhuen mulla ei oo kokemusta kovinkaan monesta aamupalapaikasta Helsingissä, mutta Kuumasta tykkään kovasti! Tän tyyppisiä paikkoja pitäis olla enemmänkin ja Helsingistä niitä kyllä löytyy, mutta ainakaan Jyväskylästä en tiiä yhtäkään. Joten vinkatkaahan hyvistä vastaavanlaisista paikoista Helsingissä ja jos täällä Jyväskylässäkin sattuis olemaan joku, joka on menny multa täysin ohi :D

Tykkään siitä, että saa ja pystyy syömään montaa erilaista juttua ilman, että hinta nousee hulluksi. Ennen mun ekaa Kuuman aamupalaa olin just hetkeä aiemmin syöny Prahassa Coffee Room -nimisessä paikassa vastaavantyylisen aamupalan ja ikävä kyllä tää Kuuman versio ei ollu yhtään niin hyvä. Mutta se oli jo silloin vähän epäreilu vertailu, sillä Coffee Roomin setti oli luultavimmin paras ikinä missään milloinkaan syömäni aamupala.. Päätin jo silloin Coffee Roomin aamupalalta lähtiessä, että mun on päästävä Prahaan vielä joskus uudestaan ihan vaan sen aamupalan takia ja se päätös pitää edelleen. En käsittäny silloin enkä käsitä vieläkään miten kaikki pysty olemaan niin täydellisen hyvää!?


kuuma helsinki-3-side kuuma helsinki-6 kuuma helsinki-1 kuuma helsinki-10 kuuma helsinki-8-side
Ja vaikka ruoka itsessään on se olennaisin juttu, niin kyllähän kaunis paikkakin kerää aina lisäpisteitä! Ja se, että paikalla on ollut koira kerralla jos toisellakin<3

Ps. Miks kirjoitin otsikoksi ensin "aamiaisella kuumeessa"?? Kuumetta ei oo ollu millään kerralla eikä onneks oo nytkään tätä kotoa kirjotellessa..

Pps. Lauantaina on muutes vihdoin tän kodin tuparit ja sitten pitäis olla sen verran siistiä, että saan vihdoin ne kuvatkin otettua ja näytettyä kämpän teillekki! Tulkaa ripittämään mua ellei niitä kuvia tuu nyttenkään, sillä tää on muutenki venähtäny aivan liian pitkälle..


6 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että oot aivan ihana persoona. Rakastan lukea sun blogia ja voisin katsoa koirasnäppejä tunti tolkulla.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan hirmuisesti<3 Tuli niin hyvä mieli :')

   Poista
 2. Ooo miten kivan näköinen paikka! Jos asuisin Helsingissä, tuolla tulisi varmasti käytyä usein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ei ihmekkään, että on näkyny ihmisten someissa aika tiuhaan tahtiin :D

   Poista
 3. En oo vieläkään käyny Kuumassa vaikka on kyllä pitäny kun on niin superkivan näkönen paikka, mutta nyt otan ylös ton Prahan mestan, kun sinne menossa kuukauden päästä käymään! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen molempia! Toivottavasti ehitte käydä siellä Coffee Roomissa! Monesti itelläki on jotain paikkoja mielessä, mutta sitten ne vaan unohtuu ja myöhemmin harmittaa :D Ihanaa reissua :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat