tiistai 14. marraskuuta 2017

COWBOY

annieveliina-232-side annieveliina-226 annieveliina-237-side annieveliina-238
annieveliina-234-side
takki second hand
neule & housut Bikbok
kengät Skopunkten
hattu H&M

annieveliina-228-side
Tultiin Christan kans mun ovelle, jossa meiän isä ootteli ja huikkas huvittuneesti, että näytän ihan cowboylta.. Niin ja halus ottaa vielä kuvanki :D Cowboy ei varsinaisesti ollu mulla mielessä ku nää vedin päälle, mutta ei se oo niin justii!

Täällä oli viikonloppuna hauskat tuparit ja tuli pientä shottiralliaki vedettyä. Migreeni meinas tulla jopa kahdesti, mutta sain sen veks vaikka on muuten nyt ollukki aika väsyneet fiilikset. Mietin jo pitkään ennen tupareita, että ois kiva riipasta kunnon kännit ensimmäistä ja viimestä kertaa tälle vuodelle. Ihan vaan siksi kun kerranki on lähes kaikki parhaat tyypit paikalla samaan aikaan! En oo ikinä ollu ulkona niin, että näin moni hyvä ystävä ois paikalla, enkä usko tällasta tulevankaan hetkeen. Ehkä joskus sitten ku menee naimisiin tai jotain vastaavaa haha. Mutta vaikka oli ihan jäätävän hauskaa ja jälkeenpäinki ollaan saatu nauraa moneen otteeseen, niin ei se vaan oo sen arvosta. Kun vaakakupeissa on se hauska ilta sekä koomiset tilanteet ja hyvät unet plus rytmin säilyttäminen, niin kyllä jälkimmäinen merkitsee vaan niin paljon enemmän..

Mutta oli hyvä muistutus taas itelleni, että joo kyllä oon tyytyväisempi ilman ryypiskelyjä :D Ehkä joskus harvoin kun on oikeat tyypit kasassa, mutta painosanalla harvoin. Täällä koirat mekastaa nallen kanssa lattialla, mutta laitan nyt läppärin pois ja otan ne hetkeks kainaloon<3 Ainiin ja sitten pitää ottaa vielä ihanan Ullan tekemää superhyvää vegaanista suklaajuustokakkua, jota on palanen jälellä. Mmmh.

4 kommenttia:

 1. Olet varmaan joskus aiemmin tästä kertonutkin jossain postauksessa, mutta millä ohjelmalla käsittelet sun kuvat vaikkapa instagramiin? Säädätkö esimerkiksi valotusta, lämpöä, kylläisyyttä tai kontrastia johonkin suuntaan? Olen miettinyt kävisikö vsco tai jokin muu ilmainen sovellus tälläisen amatöörin instagram kuvien hienosätöön, tuntuu että ei millään keksi sitä omaa tyyliä ettei kaikki kuvat olisi ihan sekametelisoppaa erilaisten kokeilujen ja filttereiden tuloksena. Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Tähän on oikeasti mahdotonta sanoa mitään tiettyä kun se riippuu niin paljon kuvasta :D Monet kuvat tulee kameran kautta ihan jo sen takia, että pääsääntösesti kuvaan vaan kameralla vaikka puhelimellakin saa hyviä, mutta en jaksa kuvata enää puhelimella kameran "lisäksi". Joten monet kuvat tulee lightroomista, jonka jälkeen yleensä jotain snapseedista tai joskus harvemmin instan omilla säädöillä :) Enemmän ne puhelimella tehtävät säädöt on filttereillä samaa värimaailmaa ku muissa instakuvissa ja sitten terävyyttä.. Kyllähän tosi moni käyttää vsco:ta ja tykkää siitä, ite en oo siihen ikinä uppoutunu :) Musta tuntuu, että mun kaikki kuvat on värikästä sekametelisoppaa kun monet tuntuu tykkäävän just vaikka vsco:sta, jossa on mun mielestä vähän hailakoita(?) ne ja kun moni käyttää aina samoja säätöjä, niin mulla ei oo mitään sellasta yhtä tai ees muutamaa tiettyä. Oishan se aika paljon helpompaa, mutta ei vaan tunnu omalta jutulta jotenki :D Snapseed on myös ilmanen!

   Poista
 2. Latasinkin snapseedin niin pääse testaileen. Sun kuvat on just ihanan värikkäitä ja jotenkin tosi tunnelmallisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät siitä ja löydät sen jonku mitä oot nyt ettiny kuviis :) Ja kiitos hirveästi<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat