torstai 2. marraskuuta 2017

HETKI ENNEN AURINGONLASKUA

jyväsjärvi-1 idjyväsjärvi-2-side jyväsjärvi-10 jyväsjärvi-8 jyväsjärvi-6-side
Ja se hetki on muuten jo aika aikaisin! Hetki ennen auringonlaskua siis. Mutta tänään oli kyllä kaunis päivä ja intoilin siitä mielessäni jo aamulenkillä koirien kans kun kaikki paikat oli huurteessa ja aurinkokin näkyi.

Ja joo eikö oo aika uskomatonta, että nää kuvat on tältä päivältä?! Hyvä minä, vaihteeksi taas ajankohtaista materiaalia! Mutta en nyt jää höpöttelemään turhuuksia pidemmäksi aikaa, jotta saan jopa julkaistuakin tämän tänään :D Oon muuten ajattelu tekeväni teille postauksen kuvista ennen & jälkeen editoinnin ja kuinka presetit eli "vsco:n filtterit" toimii kuvissa ja kuinka paljon ne jeesaa lopullisen kuvan tekemisessä. Monella kun tuntuu olevan se käsitys, että kuvaan sitten heitetään vaan se "filtteri" ja siinä se, vaikka se harvoin on ihan niin simppeliä ikävä kyllä.

Sitten oon kans aatellu kattoa paljon mulla on menny rahaa ja mihin, mutta myös mistä sitä oon saanu ja paljonko :D Haluaisin ottaa vaikka viimeiseltä kahdelta tai kolmelta kuukaudelta, mutta koska en oo tienny tästä ideasta vielä sillon niin en osaa varmuudella sanoa näänkö kaiken kuin tarkasti verkkopankista vaikka sen periaatteessa pitäskin onnistua..

No mutta kohta tää taas menee höpöttelyksi, joten nyt mä lopetan tän tähän. Ja avaan suklaalevyn.

4 kommenttia:

 1. Oon ihan sanaton! Todella upeita kuvia vau. :) Ja rahavertailu on kyllä fiksua, ja menojen merkitsiminen on nykyään ihan rutiinia mulle. Kirjoitan kulut aina erikseen ihan tavalliseen puhelinmuistioon ja merkkaan jopa fiilikset siitä ostoksesta jälkeenpäin. :D Että oliko hyvä ostos, kadunko ostosta, etc.

  Ihanaa viikonloppua sulle! :)

  www.tyhjaajatus.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tuo kuulostaa kans fiksulta, että merkkaa mikä fiilis on ollut/tullut! Monet jutut vois varmasti jättää ostamatta :D Onhan siitä vaivaa, mutta hyödyllistä varmasti ja nopeastihan sellaisestakin tekis rutiinin :) Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Kumpikinn postaus kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, ois tosi kiva lukea :) Ootte muutenkin Christan kaa ainoita blogeja joita kiinnostaa oikeastaan enää lukea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ja jälkimmäinen myös kiva kuulla!! Heti piti laittaa tää Christallekin, että varmasti huomaa! Molemmat kiitetään hurjasti<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat