sunnuntai 26. marraskuuta 2017

IHANA HIUSVÄRI KAMPAAJALTA

ykköset hiussalonki-15
Yhteistyössä Hiussalonki Ykköset

Ei oo ku muutama viikko ku kävin pitkästä aikaa kampaajalla leikkauttamassa latvoja ja samoihin aikoihin kirjotin helpotusta hiuksille x 5 -postauksen. Silloin mietin, että pitää oikeasti alkaa leikkauttamaan hiuksia vähän säännöllisemmin kuin kerran vuodessa, ettei se edes maksa niin paljoa. Mietin myös itekseni, että ois kiva mennä kampaajalle värjäämään hiuksia, mutta ehkä joskus viiden vuoden päästä kun oon saanu säästettyä rahaa.. Oon jostain syystä tosi pihi hiuksiin liittyvissä asioissa. Vaikka nehän on yksi ellei jopa kaikista olennaisin tekijä siinä, että näyttää hyvältä. Ja kun ne on olemassa kokoajan! Voi meikata tai laittaa kivat vaatteet, mutta hiukset on kokoajan :D

Ajattelin hiusten olevan kivat jo ennestään, eikä se näkyny oikeastaan muuten ku kuvissa, joissa joku ei vaan miellyttäny. En edes tajunnu sen johtuvan hiuksista, mutta nyt uusilla hiuksilla otetuissa kuvissa se joku häiritsevä asia on korjaantunu! Ongelma oli siis siinä, että mun hiukset oli tyvestä ja latvasta vaaleammat ku keskeltä, josta hiukset oli tummemmat.. Kyselinki jopa joiltain onko mun hiukset jotenki vihreät, vaikka tiesin niiden olevan lämpimän sävyiset ja enemmänki keltasenoranssia sävyä. Syy tuohon oli siinä, että päässä oli niin montaa eri sävyä ja esimerkiksi tyvi oli kylmempi kuin lämmin latva, jonka vuoksi hiukset tuntu vihreiltä päälaelta - varsinki tietyissä valaistuksissa. Ja tähän kaikkeen syy siis siinä, että tykkään lätkiä millon mitäkin väripurkkia päähän ja vaan puoleen päähän, koska kahden purkin ostaminen ois kallista ja tykkään siitä, että vaan tyvi värjääntyy. Tietty myös se, ettei latvaa tarvis värjäillä kokoaikaa ja se ehkä pysyis paremmassa kunnossa. Mutta kun tuota tekee tarpeeksi monta vuotta ja hiuksiin on laitettu ihan punaista, ruskeaa ja vaaleaa ja kaikkia näitäkin vaihdellen eri sävyissä niin eihän se mikään yllätys oo, että hiuksissa oli nyt kaikkia sävyjä ihan epämääräisesti :D

ykköset hiussalonki-16-
Mulla oli tan postauksen ekana lauseena "En voi vieläkään uskoa miten tää koko homma meni!" mutta mun oli pakko ottaa se pois kun innostuin kirjottaan ja tähän ekan lauseen asiaan ois tullu melkonen odotus :'D Eli siis olin miettiny ekaa kertaa tyyliin ikinä, että voisin ja haluaisin joskus tulevaisuudessa värjätä hiukseni kampaajalla. Puhuin tästä Christalle ja mietin pitäisköhän kysyä jos joku kampaamo haluais tehdä yhteistyötä. Ei menny ku päivä niin Christa kerto, että häntä oli kysytty yhteistyöhön kampaamon kans. Naurettiin, että just ku mä olin sanonu tuosta ja mietittiin miten siistiä ja mitä Christan hiuksille vois tehä. No sitten seuraavana päivänä myös mulle tuli viestiä!! Kyseessä on siis Hiussalonki Ykköset ihan tässä Jyväskylän keskustassa. Tarkoitus ois tehdä jatkuvaa yhteistyötä ja katsotaan mitä keksitään kun mä en yleensä jaksa olla ihan samanlaisissa hiuksissa tai oikeastaan hiusvärissä kovin pitkään :D Sen takia oon niitä vaihtelevan värisiä ja sävysiä markettivärejä lätkinykki päähän.

ykköset hiussalonki-18 ykköset hiussalonki-4-s
Ollaan pariin otteeseen saatu hyvät keskustelut Hiussalongin Janinan kanssa siitä mitä tehtäis näille hiuksille. Lähdettiin liikkeelle siitä, että hiusten yleisen sävymaailman tasoittais, niin jatkossa ois helpompi tehdä jotain muutakin.

ykköset hiussalonki-17ykköset hiussalonki-2- ykköset hiussalonki-3-
Tässä siis muutos ja oikeasti tummuusero on selvempi ku näissä kuvissa. Näistä tuli kyllä just sellaset ku ajattelinki meiän keskustelujen perusteella, joten oon kyllä tosi tyytyväinen ja heti synty luotto siihen, että ollaan samoilla aaltopituuksilla haha.

ykköset hiussalonki-11 idykköset hiussalonki-6-sideykköset hiussalonki-21
Latva on vaalempi ja myös silleen, että niskassa on samaa tummaa kuin tyvessä eli hiukset näyttää tummemmilta ku niitä pitää kiinni. Tää on varmaan aika perusjuttu, mutta oon tästä edelleen tosi innoissani ku ite oon levittäny värin aina vaan tuohon päälaelle :--D

Musta nää on aika lähellä sitä mikä ois se mun väri. Olin puhunu muutaman koulukaverin kanssa tästä värjäämisestä eikä kukaan ees huomannu sitä kun nähtiin taas. Ootin pari tuntia kunnes kysyin asiasta ja kaikki oli että "häh onko ne muka eri väriset". Mutta se on aina vaan superhyvä merkki jos muutos ei pomppaa silmille, vaikka ei se todellakaan oo huono merkki vaikka muutos huomattaiski.

Tässä vielä pari kuvaa, joista näkee eron paremmin kun ei oo valaistusta häiritsemässä niinku noissa kampaamossa otetuissa kuvissa.

ykköset hiussalonki-22-side
Että kyllä näissä mun mielestä on ihan selkeäkin ero! :D Mitä mieltä te ootte ja mitä tykkäätte?


8 kommenttia:

 1. Tosi ihana lopputulos! Sopii sulle tosi hyvin :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Upea lopputulos! Tästä inspiroituneena voisin itsekkin sen kampaaja-ajan varailla, viime kerrasta kun on jo pieni ikuisuus... :D Ite viimeks oon värjänny hiuksia joulukuussa 2014, kun nyt aloitin tän oman värin kasvatusprosessin. En edes muistanut, että mun oma väri on näin vaalee, ja nyt se on jo kasvanutkin niin paljon, että pelkkää omaa väriä on päässä! Oon pohtinu monesti jo, että voisin nyt laittaa jotain kivaa väriä päähän, ehkä ensi vuoden puolella siispä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Musta on aina ihanaa kun ihmisillä on oma väri päässä ja ehkä kokeillaanki joskus tän kampaajan kans laittaa tää väri niin omaksi ku vaan mahdollista, koska oon onnistumatta yrittäny värjäillä ite sitä mahollisimman lähelle omaa enkä millään malta oottaa, että kasvais omaksi väriksi :D Niin harkitsehan vielä mitä teet sitten ;D Monestihan värjätty hius on parempaa käsitellä vaikka sitä värjäiskin käytännössä samanlaiseksi ku oma luonnollinen väri on :) Tai sitten balayage-tyylillä tai vaikka vaan latvaan jotain eriä niin ei tarvi tuskastella juurikasvun kans! Mutta hyvä, että sulla on ollu ja tulee olemaanki aikaa pohdiskella vielä 8)

   Poista
  2. Hahah totta, pitää harkita vielä tuota värjäystä. :D Sellanen latvaan tehtävä värjäys ois kyllä kiva, kun mä muistan aina tuskastelleeni sen juurikasvun kanssa. Eipähän tosiaan tarttis siinä tapauksessa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat