perjantai 8. joulukuuta 2017

ZALANDO X WEEKDAY: KOLME ASUA

asu2-5-side
Yhteistyössä Zalando

Sain jo hetki sitten valita omat lempparituotteet Weekdaylta, joka on uusin lisä Zalandon pohjoismaiseen brändivalikoimaan. Yks valinta oli nämä tummansiniset housut ihan jo sillä, että vastaavantyyliset mustat on käytetyimmät housuni tällä hetkellä! En tiedä johtuuko liian pitkästä treenitauosta vai mukavuudenhalun lisääntymisestä, mutta kireät farkut on nykyisin aika epämukavat ainakin jos niitä täytyy pitää useita tunteja.. :D

asu2-1
takki second hand
kengät Skopunkten
paita H&M

asu2-2-side asu1-2
t-paitamekko Zalando x Weekday*
housut Seppälä
laukku secondhand
kengät Fatface

Sitten valitsin tällaisen t-paitamekon vai mikähän olisi oikea nimitys.. Tää tulee varmasti enemmän käyttöön kesällä, mutta nytkin housujen kanssa, kuten näissä kuvissa. Ennen heivasin tällaiset "kesävaatteet" varastoon odottelemaan lämpimiä kelejä, mutta nykyisin jätän vaatekaappiin esim juurikin tämän kaltaisia vaatteita, joita voi käyttää helposti muiden vaatteiden kanssa. Tässä postauksessa mulla on housut, tämä tummansininen t-paitamekko ja sen päällä vielä pitkähihainen paita, joka on myös pitkä, mutta lyhyempi kuin tämä, jolloin esille tulee kivasti kerroksia!

asu1-4-side asu1-3 asu3-1-side
housut & paita second hand
kengät Skopunkten

asu3-3
Viimeisenä, mutta kaikista ihanimpana tämä takki, jonka väriä ja matskua rakastan! Mietin ensin oisko yhtä kokoa pienempi ollut parempi, mutta sitten otin tämän koon, että varmasti mahtuu paksuakin neuletta alle ja tätä voi käyttää pidempään syksyllä ja myös aikaisemmin keväällä.

Alta voitte kurkata Weekdayn tuotteet sekä koko skandibrändivalikoiman:
Kahden ensimmäisen asun kuvat: Christa
Kolmannen asun kuvat: Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat