maanantai 8. tammikuuta 2018

HUOMENTA BAHAMA

paradise island bahama nassau-2-side
31 tunnin matkustamisen jälkeen painoin hotellihuoneessa pään tyynyyn ja ootin innoissani aamua. Saavuttiin perille puolen yön jälkeen paikallista aikaa, joka on muuten 7 tuntia vähemmän kuin Suomessa, ja kaikki puitteet näytti tosi hulppeilta ja aika epätodellisilta vaikkei pimeyden vuoksi nähnytkään kovin paljoa. Nämä maisemat hotellihuoneen parvekkeelta ovatkin ensimmäiset kunnon näkymät Paradise Islandista.

paradise island bahama nassau-3-side paradise island bahama nassau-4 idparadise island bahama nassau-5
Tuossa keskellä on meidän hotelli. Oon siis reissussa mun veljen kanssa, joka tuli pelaamaan pokeria ja sain sitä kautta osittain ilmaisen matkan. Musta pokeri on ihan älyttömän mielenkiintosta ja se muuttuu kokoajan entistä mielenkiintosemmaksi kun oppii ymmärtämään lisää. Tästä voi kattoa mitä täällä tv-pöydässä pelataan kun se jatkuu tänään vissiin 15.30 eli vasta 22.30 Suomen aikaa. Nyt siellä näkyy turnaus, jossa on ollu 100 tonnin sisäänosto eli niinku osallistumismaksu ja 6 pelaajaa on jälellä. On hauskaa bongata täältä pelaajia, joiden peliä on seurannu ja esim Usain Bolt ja Kevin Hart on täällä, enhän mä muuten juurikaan varsinaisia pokeripelaajia tiedä :D

paradise island bahama nassau-9-side paradise island bahama nassau-23 paradise island bahama nassau-10 paradise island bahama nassau-7
Kuten viime postauksessa jo sanoinkin, tää paikka (eikä varsinkaan tällanen mun makuun ihan överi resortti) ei ois yhtään mun tapanen eikä mua kiinnostava reissukohde, mutta nää pokerimeiningit tuo ikäänkuin "syyn" ja mielenkiintoa tällaseen paikkaan. Mä haluan nähdä ja kokea luontoa ja autenttista meininkiä, eikä tää paikka luonnollisestikaan oo sitä, mutta jo pimeällä tänne tultaessa sillan toisella puolella oleva Nassau näytti tosi ihanalta värikkäine taloineen. Siitä tuli heti kunnon Kuuba-fibat, vaikken Kuubassa oo koskaan käynykkään eikä ihme, kun onhan Kuuba tuossa ihan vieressä.

Mulla ois helposti ikäänkuin huono omatunto olla tällasessa luonnottomassa ja vieläpä kalliissa paikassa, mutta nyt on tosi kiva kokea tällainenkin kun on se joku syy olla täällä. Tuntu ihan hassulta pörrätä eilen hotellialueella, levittää aurinkorasvaa ja olla hetki aurinkotuolissa, koska en ees muista milloin tällanen tilanne ois ollu viimeksi! Mulla on aina reissussa vähän ahdistavakin tarve nähdä mahollisimman paljon kaikkea ja ottaa hyöty irti reissusta, joten kiva olla pitkästä aikaa jossain, jossa voi ns luvan kanssa ottaa rauhassa ja rentoutua. Ollaan täällä myös 9 päivää, joten on hyvin aikaa pyöriä ympäriinsä ja vaan olla kun ei oo tunnetta, että parin päivän päästä pitäis jo lähteä takaisin.

On siis ihanaa olla täällä, kivaa olla veljen kanssa ja huippua, että hän otti mut matkaan!


2 kommenttia:

  1. Kyllä kiitos halaun tuonne, hirvee matkakuume ja eilen selailin matkoja vaikka tiedän etten miehen kanssa oo mihinkään lähdössä koska hänellä on alkuvuodesta muita rahanmenoja sen verran:D Upeeta! Nauttikaahan reissusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :D Se matkojen selailu todistetusti vaan pahentaa matkakuumetta, mutta ainahan uusia reissuja voi suunnitella ;) Kiitos, nautitaan!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat