lauantai 13. tammikuuta 2018

MIETTEITÄ BAHAMALLA

bahama paradise island -9 bahama paradise island -3 bahama paradise island -4 bahama paradise island -5 bahama paradise island -2-side bahama paradise island -7 bahama paradise island -12 idbahama paradise island -8 bahama paradise island -6
Viimepäivät on ollu tosi pilvisiä ja välillä on tullut kunnon kaatosateita ja ukkostanu upeasti. Kadut on tulvinu ja kymmenen metrin matkan katoksesta toiseen juostessa on kastunut iha läpimäräksi. Nyt on kuitenki aurinkoa ja kaikki nää upeat värit korostuu entisestään. Kunnon kaatosade lämpimässä säässä on mun mielestä monesti aika ihanakin ja aina näitä aurinkoisia kelejä osaa arvostaa vielä enemmän pilvien ja sateiden jälkeen!

 Tiiättekö, että ois varmaan "hienompaa" tai sopivampaa keskittyä hehkuttamaan sitä kuinka hienoa ja upeaa täällä on. Onhan täällä hienoa ja upeaa, muttei se kookosdrinkki turkoosilla rannalla tee elämästä oikeasti sen parempaa tai hienompaa, vaikka se saattaa varsinkin harmaassa Suomessa olevista tuntua nyt siltä. Täällä on ollu ihanaa, mutta on myös kiva päästä muutaman päivän päästä kotiin ja takaisin arkeen. Ärsyyntyä koirista ja siitä kun niitä pitää käyttää surkeellakin säällä ulkona. Syödä aamupalaksi pelkkää ruisleipää. Elää sitä normaalia ja samalla ihanaa arkea, jonne koen sopivani paremmin entä tällaseen luksusresorttiin. Toki tässäkin on puolensa, en sitä meinaa yhtään. On vähän ristiriitanen fiilis kun en vaan malta/jaksa maata auringossa, jota ei loppujen lopuksi oo edes ihan hirveästi ollut, mutta tuntuis myös tosi tyhmältä vaan olla ja kattoa netflixiä huoneessa :D Oonkin ollu kattelemassa pokeripelejä aika paljon ja saanu selkeämmän kuvan pokerista ylipäätään. Taas tänään lätkittiin pokeria rannalla ja laskin jyrkän liukumäen, joka vei haialtaan läpi. Kohta pitää mennä suihkuun, katsomaan veljen peliä ja illalla joihinki pokeripelaajien bileisiin.

Monesti mietin, että ois kivaa olla "yksinkertaisempi", eikä miettiä elämän tarkotusta ja syitä niin paljon :D Ois vaan hörppimässä drinkkiä altaalla ja siinä ois kaikki, että elämä ois täydellistä. Katottiin aamulla kaikkia avaruuspätkiä ja puhuttiin niistä ja arvatenkin nää vaan lisää sellasta tunnetta elämän vähäpätöisyydestä ja merkittömyydestä haha. Ne on vaan niin käsittämättömiä juttuja! Mulla on jääny mieleen sanat elämä on tässä ja nyt ja toivon, että joku päivä luultavasti iänkin myötä saan siitä kunnolla kiinni. Ehkä sitten se drinkki altaalla tuntuu paremmalta kun alitajunnassa on se, että elämä on tässä ja nyt. Jostain syystä mun on helpompi nauttia ja olla elämä on tässä ja nyt -mielentilassa kun käytän koiria räntäsateessa ulkona :D Ehkä mun on helpompi ymmärtää sen tarkoitus, että pidän huolta koiristani kuin nauttia drinkistä altaalla, sillä eikai jälkimmäisessä oo mitään muuta merkitystä kuin rentoutua ja nauttia tavallaan siitä "etuoikeudesta".


Tässä ei varmaan ollu taas mitään järkeä, mutta toivottavasti saitte kiinni mun mietteistä!


12 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Kieltämättä vaihtaisin mielelläni läpsystä paikkaa kanssasi. :D

  Toisaalta ymmärrän mitä tarkoitat. Itselle se onni arjessa saattaa olla treeni kuntosalilla, perus duunipäivän jälkeen. Tai hyvin onnistunut kauppa ja tyytyvöinen asiakas.
  Mutta pakko myöntää, että itselle valo/lämpö on silti yksi suurimpia henkireikiä, enkä ole koskaan reissussa odottanut kotiin pääsyä, koska olen reissussa yleensä onnellisimmillani. Tosin sama pätee kyllä ihan suomen kesäänkin. Mitä enemmän valoa ja lämpöä, sitä paremmin viihdyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, uskon ettet oo ainoa! Ja vaihtaisin varmasti itsekkin jos oisin Suomessa :-D Tuo kuulostaa aika normaalilta mitä kirjoitit ja kyllähän valo ja lämpö on ihanaa, vaikka mulle riittäis huomattavasti tätä 28 vähempikin.. Mutta vissiin tässä on jotain uutta aihetta itsetutkiskelulle, että miksi en vaan osaa heittää aivoja sopivaan offline-tilaan ja nauttia tyhjänpanttina olemisesta :D

   Poista
 2. Hyvät kuvat ja kohde näyttää käymisen arvoiselta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältähän tuolla näyttää, mutta jos haluaa jotain enemmänkin, niin en varsinaisesti itse suosittelisi :) Vaikka mahdoton sitä on sanoa, mistä kukakin tykkää!

   Poista
 3. <33 FEEL U! mutta nauti nyt sielä vielä muutama päivä! Kyllä tää Jyväskylä ja räntäsateet täällä sua oottaa kun tuut ;)

  VastaaPoista
 4. Olen kans tällä hetkellä (työ)reissussa Kaliforniassa ja vaikka täällä aurinko paistaa ja on semmonen 25 astetta lämmintä niin en myöskään ole ihan onneni kukkuloilla. Mukavaahan täällä on olla ja nähdä maailmaa (vaikka nyt töitä joudunkin päivät tekemään) niin silti vienosti kaipaan koto Suomeen hiihtelemään ja istumaan mettään kuksan ja termarin kansen. Ehkä ne ovat vaan semmosia hetkiä, jolloin olen kaikista onnellisimmillani.

  Mutta joo, yritetään nyt nauttia näistä hetkistä! Pitää ottaa asenne, että silloin kun elämä ei ole kurjaa niin pitää vaan nautiskella... Niin helppoa se vain on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun sais yhdistettyä nää jutut niin, että pääsis nauttimaan sun kohdalla Kaliforniasta, mutta myös rauhallisesta Suomen luonnosta ja meiningistä! :D Kyllä, eihän missään ole mitään järkeä jos aina vaan haluaa jotain muuta ku mitä sillä hetkellä on - asiassa ku asiassa!

   Poista
 5. Tää on niin kauheeta aikaa vuodesta jos itse ei pääse lähtemään mihinkään, blogeissa niin hirveesti kaikkia reissukuvia että ihan itkettää:'D Todella ihania kuvia ja nää kuvat saa ehdottomasti aikaan sellaisen matkailuhaaveilun;) Välillä muuten sadepäivät ovat ehken ihan hyväksi, pääsee iho lepäämään:) Ja onhan se ihan erilainen kokemus sekin siellä muualla, tuntuu että on niin hurjia sade- ja ukonilmoja ulkomailla.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden kuvien ja matkojen selailu on kyllä pahinta reissukuumeessa :D Niin ja mietin kans sitä kuinka paljon luonnollekin tekee hyvää kun sataa! Ja joo, vähän erilaisia sateita ja ukkosia oli tuolla jo nyt.. En ees pysty kuvittelemaan millasta on hurrikaani- ja tornadokaudella..

   Poista
 6. Kannatan tuota tässä ja nyt asennetta <3 Ihania kuvia muru!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat