maanantai 26. helmikuuta 2018

KASVOHOITOJA & UUSIA MEIKKISIVELTIMIÄ

offerilla tarjoukset-1
Kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa sain heiltä lahjakortin, jolla pystyin ostamaan haluamani tuotteen tai palvelun. Halusin ehdottomasti palvelun ja en joutunut ainakaan kamppailemaan valinnanvaikeuden kanssa, sillä Jyväskylän tarjonta ei ollut kovin kattava.. Katoin, että Helsingissä oli vaikka ja mitä ihanaa, mutta sehän nyt on ihan perus, että Helsingissä on aina kattavammin ja monipuolisemmin kaikkea tarjontaa :D

Jyväskylässä oli kuitenkin tarjolla kasvohoitoa, joten otin sellasen itelle ja miesten version myös poikaystävälle! Valitsin Offerillan sivuilta Jyväskylän ja Kauneuspiste Taran Soma Uplift -kasvohieronnan. Kyseessä ei ollut varsinainen kasvohoito, vaan napakkaa painelua kasvoille, dekolteelle ja päälle tarkoituksena laittaa hapot liikkeelle, jos en nyt muista aivan omiani. Hoito oli onneksi ihanan rentouttava ja otteet riittävän napakoita, sillä mua vähän jännitti jos se on pelkkää hipsuttelua ja mua alkaa ärsyttämään.. Tykkään ja oikeastaan myös vaadin niin kovaa hierontaa kuin vain mahdollista :D

offerilla tarjoukset-3-tile
Vaikkei kyseessä ollut varsinainen kasvohoito, toimi se hyvänä muistutuksena siitä, että kyllä siellä kasvohoidossa ois hyvä käydä edes joskus. Mulla on kasvohoitojen kanssa vähän sama homma kuin kampaamokäyntien kanssa, että niihin tuntuu menevän aivan liikaa rahaa. Tuolla käydessäni päätin kuitenkin, että tulevaisuudessa sallin itselleni kasvohoidon ihan vaikka kerran vuodessa, koska kunnon puhdistus tekis niin hyvää silloin tällöin!

offerilla tarjoukset-4-tile
Mun kasvohieronnan ja poikaystävän kasvohoidon lisäksi pystyin valitsemaan jonkin tuotteen, joten otin Glamzan meikkisivellinsetin. Käytin niitä tämän meikin tekemiseen - vasen kuva on ilman meikkiä ja oikeassa kuvassa näkyy lopputulos.

offerilla tarjoukset-5-tileofferilla tarjoukset-7-tile offerilla tarjoukset-10

Oon löytäny viimeaikoina joitain kivoja uusia meikkijuttuja, joista yks isoin on kaikki siveltimet! Oon ihan hämmentyny miten paljon helpompaa on tehdä varjostukset tai silmämeikki kun käytössä on hyvät siveltimet. En tiedä yhtään millaiset siveltimet ois hyviä, saati mihin suurinta osaa niistä käytetään :D En siis ikävä kyllä osaa antaa mitään syväluotaavaa analyysia noista. Osaan sanoa vaan sen, että alkuun tuo koko pakkaus tuoksui vähän joltain tärpätiltä tai vastaavalta, mutta siitä se haju sitten hälveni itsestään ja on kätevää, että siveltimille on oma paikkansa ja vieläpä sellainen, jossa niitä on helppo kuljettaa mukana!

offerilla tarjoukset-15-tile

Poikaystävän heitin hänelle yllätyksenä Kauneuskeskus Eleganssiin Alissi Brontë -kasvohoitoon. Istuin hoidon ajan hiljaa huoneessa hommia tehden ja se hoito kuulosti ihanalta! Kyseessä ei ollut ihan tavallinen hoitopöytä, vaan lämmin vesisänky, joka laitettiin lopuksi vielä poreilemaan - mäkin haluan päästä kokemaan tuollasen!! Mulla on myös joku ihme fiksaatio siihen kun ihosta poistetaan epäpuhtauksia ja tutkin aina transsissa kaikkia kasvonaamioita nähdäkseni mitä kaikkea siihen on tarttunutkaan. Kyllähän se mekaaninen ihonpuhdistus tuntuu ikävältä varsinkin nenästä, mutta jo pelkkä ajatus siitä saa mun suun kostumaan?! Siis silleen ihan kirjaimellisesti, jotenkin se on niin ihana ajatus. Tiiän, että tän tyyliset jutut houkuttaa monia muitakin ja sille on varmaan olemassa ihan oma nimityksensäkin. Vähän samantyylistä outoa kuin se, että jotkut saa kiksejä katsoessaan videolta kun joku laskostaa pyykkejä rauhassa ja puhuu matalalla äänellä :D Sillekin on jokin nimitys, mutten muista sitäkään! Tosi outoja, mutta samalla koomisia juttuja nää jotenkin. Voisin jopa veikata, että näihin sais yhdistettyä evoluutioteorian ja joidenkin primitiivisten tarpeiden/mielitekojen tyydyttymisen ja ne tuntuvat siksi niin hyvältä..

Offerillan kautta voi siis ostaa lahjakortteja edulliseen hintaan alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, kauneushoitoloihin tai kuntosaleihin. Palvelulahjakorttien lisäksi siellä on myynnissä tuotteita, kuten tuo meikkisivellinsetti, jonka valitsin. Alennusprosentti on yleensä aika kova, jopa 50-90%, ja diilejä myynnissä yli 1300. Noita alueellisia palveluita on myynnissä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Tykkään myös siitä kun sivulta näkee kuinka monesti kyseinen tuote tai palvelu on ostettu!

Katoin nyt nopeesti mitä palveluita eri kaupungeilla ois tarjolla ja laitan tähän alle sellaisia, jotka kuulostaa mun makuun hyvältä! En tutkinut mitä nää tarjoukset pitää sisällään, joten kurkatkaa ne itse tarkemmin :)

Helsinki

5-10 kerran kortti sulkapalloon, squashiin tai racketballiin alk. 12€ (säästä jopa 80%)

Hiusten leikkaus ja yksivärivärjäys tai raidat tehohoidolla tai ilman alk. 45€ (säästä jopa 61%)

Klassiset tai volyymiripsienpidennykset alk. 30€ (säästä 70%)


70 min kosteuttava kasvohoito hieronnalla Ruoholahdessa vain 35€ (säästä 75%)

Keittiömestarin suositus -menu kahdelle tai neljälle alk. 24€ (säästä jopa 60%)

Hammastarkastus, hammaskiven poisto ja tarvittaessa koko leuan röntgenkuvat 69€ (säästä 71%)

Hiustenleikkaus, tehohoito ja päähieronta 29€ (säästä 62%)

Aasialainen 3 ruokalajin menu 2-4:lle alk. 25€ (säästä jopa 55%)

Ekopharma-kasvohoito mekaanisella puhdistuksella tai hieronnalla 30€ (säästä 66%)

Hiustenleikkaus tehohoidolla tai tyvivärjäyksellä alk. 25€ (säästä jopa 67%)

40 minuutin urheiluhieronta 25€

Meikkiopastus alk. 14€ (säästä jopa 84%)Turku

Saaristobaarin pääruoat tai pizzat ja jälkiruoat kahdelle alk. 25€ (säästä jopa 52%)


10 kerran kortti ryhmäliikuntatunneille vain 35€ (säästä 56%)


Ensikäynti psykoterapeutilla vain 25€ (säästä 74%)
(Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa!!)


Nepalilainen kolmen ruokalajin menu 2–4 hengelle alk. 32€ (säästä 41%)

Anti-age-kasvohoito ja kosteuttava hoito käsille 45€ (säästä 57%)

Hiustenleikkaus ja tehohoito 19€ (säästä 58%)

Rentoutus- tai hierontapaketti naamiolla 49€ (säästä 59%)


90 min AntiStress-hierontapaketti 49€ (säästä 65%)


Tampere

Hiustenleikkaus monivärivärjäyksellä 45€ (säästä 53%)

LPG-kasvohoito, kasvohieronta sekä Detox-jalkakylpy 25€ (säästä 63%)

Tunnin klassinen hieronta 25€ (säästä 50%)

Minigolfkierros 4€ (säästä 60%)

Kiinalaiset pääruoat kahdelle 18€ (säästä 40%)

Auton käsinpesu ja imurointi kovavahauksella tai ilman alk. vain 19€ (säästä jopa 62%)Jyväskylä

Hohtokeilausrata tunniksi 12€ (säästä 52%)

Hiustenleikkaus 20€ (säästä 61%)

Ready Set Polen tunnit alk. 10€ (jooga- ja tankotanssitunnit -41%)

Hutunki – 10 kerran ryhmäliikuntakortti 35€ (säästä 42%)

25€:n arvoinen lahjakortti kebab-pizzeriaan 18€

(Puisto- ja Kauppakdun kebab-pizzeriassa hyvää ruokaa, mmmh)


Oulu

60 min klassinen hieronta 30€ (säästä 50%)

ParkBuffetin salaatti viidellä täytteellä ja juoma alk. 7,20€ (säästä jopa 45%)

55 minuutin fysioterapia 31€ (säästä 50%)

Hattarakoneen vuokraus alk. 20€ (säästä jopa 61%)

(Ihan vaan, koska kuin siistiä ois vuokrata hattarakone?!:D)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat