maanantai 19. helmikuuta 2018

MAAILMAN MUKAVIN HUPPARI

harmaa huppari-1-tile
Valitsin tän hupparin Junkyardilta yhteistyön tiimoilta joku kuukausi takaperin ja tää on ollu siitä lähtien päällä melkeen kokoajan.. Luonnollisesti myös nyt ja hetki sitten kun joku kyseli tän perään blogissa. Ekaksi hämmennyin vähän, sillä tää oli jotenki neliömäisempi ja isompi mitä odotin. Sitten vedin tän päälle ja se oli menoa! Tää on ihanan pehmeää matskua sisältä ja just sellanen täydellinen kotivaate. Kotivaate ei tarkota tässä yhteydessä sitä, ettei tätä vois käyttää muutenki, mutta tiiätte varmasti mitä meinaan! Kotona kun tekee mieli olla mahdollisimman mukavissa vaatteissa..

Tää kuvien asu oli just sellanen pikainen eka mitä käteen osuu -tyyppinen yhdistelmä, kun päällä oli tää huppari ja hiukset nutturalla ja lähdettiin Christan kans pyörähtään kirppiksellä. Puolivahingossa hoksasin, että ei hele tää takkihan on ihan samaa sävyä ponnarin kans. Tosi kivojakin asuja tulee kasailtua vahingossa tai kiireessä yllättävän monesti. Ite ainakin jämähän usein niihin tiettyihin kaavoihin kun alan miettimään mitä laittaisin päälle. Mulla käy aina niin, että käytän muutamia tiettyjä vaatteita tosi paljon siihen asti kunnes jostain syystä bongaan uudet jutut vaatekaapista ja sit taas jämähän niihin :D Tiiätte varmaan tämänki..

Sama homma menee myös meikkaamisen suhteen. Siivottiin ja järjesteltiin tosiaan Heidin kans mun meikit pari päivää sitten ja mulla on joku 30 huulipunaa :-D Ja tottakai käytän niistä about kolmea?? Samoten mulla on aika paljon luomivärejä, mutta käytän niistäki vaan muutamaa sävyä.. Nyt päätin, että käyn ihan kaikki läpi vuorotellen, koska mikä on tavaranpaljoutta huonompi homma - se, ettei niitä edes käytä! Saman tapainen taktiikka tulee käyttöön myös vaatteiden suhteen heti ku voi järkevästi käyttää muutakin ku talvitakkeja..

harmaa huppari-6 harmaa huppari-4-tile
housut Ginatricot
huppari Junkyard* (täältä)
takki Zalando*
kengät HM(/vaatekauppoja.fi*)

idharmaa huppari-5
Isi toi mulle vanhan telkkarin ja vitsi on outoa, että täällä on telkkari. Vastustan koko ajatusta vielä vähän, koska musta se on vaan aika turha :D Koko kämppäkin ois kivempi ilman tuota, mutta onhan siitä vähän parempi katsoa kaikkea.. Ja ainakin läppärillä vietetty aika vähenee ja sarjoja voi katsoa paremmassa asennossa, vaikka veikkaan, että katon tulevaisuudessakin sarjoja aika paljon läppäriltä ihan pelkästä tottumuksesta..

Käytiin Yodan kans kokeilemassa agilityä eilen ja vitsi se oli kivaa ja Jodel oli niin hieno pieni aksakoira<3 Tänään sen sijaan käytiin hiihtämässä isin kans ja äsken pyörähdin kaverin kans kaakaolla! Ainiin ja kävin aamulla leikkauttaa "kunnon" otsahiukset ku ne vanhat oli jo alkuun pidemmät ja kasvo ihan hetkessä. Värjättiin hiukset myös kuparisempaan sävyyn, joten pian saatte nähä kuvia taas vähän erilaisilla hiuksilla! Viimeks se otsis kasvo niin nopeasti, etten ehtiny ottaa edes kunnon kuvia siitä. Sillon aattelin, että no leikataan varovasti jos ne onkin vaikeat tai tyhmät, mutta nyt olin silleen, että leikataan ihan kunnolla niin ne ei oo heti viikon päästä kasvanu pois :-D

Täällä on ollu kunnon herkkuruuat nyt ku isi on väsänny esim lohta ja sienirisottoa, mmh. Muutenki aivan kivaa ku isi on ollu useamman päivän kylässä ja ollaan saatu ihan rauhassa vaan olla. Isin kans on aina tosi helppoa ja hyvällä tavalla pysyy sellanen oma rauha, joten helposti voisin majottaa isin vaikka kuukaudeksi tänne mun yksiöön ilman et alkais ärsyttämään tai kaipaamaan omaa tilaa.

Aaaa! Nyt on hirveä nälkä ja ruoka just valmista, joten lopetan tän epämääräisen asiasta toiseen hyppivän postauksen >:D Kivaa viikkoa tyypit!


4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat