lauantai 10. helmikuuta 2018

TULEVISTA POSTAUKSISTA

boohoo musta mekko boohoo musta mekko-6 boohoo musta mekko-1 boohoo musta mekko- boohoo musta mekko-2 boohoo musta mekko-8
mekko Boohoo(/Vaatekauppoja.fi*)

Olin just viikon Helsingissä, vaikka mun tarkoitus oli olla siellä vaan viime viikonloppu. Eilinen meni vähän väsyneissä tunnelmissa, sillä pääsin nukkumaan perjataiaamuna vasta kuuden aikaan kun bussi oli Jyväskylässä neljältä ja viideltä menin hakemaan Rockyn. Oli tosi kiva olla Helsingissä, mutta on ihanaa olla rauhallisessa Jyväskylään ja omassa kodissa, jossa tavarat on paikoillaan ja on hyvin tilaa :D Myös omaa kovaa sänkyä oli ikävä, sillä pehmeämmissä sängyissä on nykyisin tosi vaikeaa nukkua. Tarpeeksi kovan sängyn hankinta on varmasti ollut myös yksi syy siihen, että mun migreenit/pääkivut on vähentyneet ihan kunnolla. Toinen ja vielä isompi syy on se, että oon vihdoin saanu selityksen mistä ne johtuvat ja kirjotan siitä pian ihan oman postauksen!

On myös ihan parasta huomata miten kova ikävä koirilla on ollut toisiaan ja vähän yllättäen Rocky on vielä enemmän innoissaan siitä, kun pikkuveikka on taas menossa mukana. Ja myös siitä kun pääsi takaisin omaan kotiin, haha.

Mulla on nyt pieni kriisi yhden mun kasvin kanssa!!! Toinen peikonlehdistä on tuon viikon reissun aikana alkanu roikkumaan ihmeellisesti ja isoissa lehdissä on harmaata kuivaa keskellä. Myös kaikki pienet lehdet on kuivahtaneet eli ilmeisesti sitä pitäis kastella vähän enemmän. Kertokaa jos tiiätte paremmin mistä muustakaan tuo vois johtua. Kun vuosi sitten keväällä tein suuren kasvitutkimuksen (:D) niin netissä, Plantagenissa kuin omien kasvien kanssa, huomasin monen kasvin olevan ihan mädäntyny kun niitä on kasteltu liikaa. Nyt oon yrittänyt jättää liikakastelun, mutta onko tuo yks nyt muka sitten liian kuiva?! Se saa ainaki mun mielestä saman verran vettä kuin toinen samankokoinen peikonlehti, joka on vieläpä valoisemmalla paikalla, mutta ei näköjään toimi. Annan noille lähes päivittäin vettä myös suihkepullosta kun ne lukemani mukaan tykkää siitä, mutta perkele. MIKÄ TUOTA VAIVAA.

Nyt alan selvittelemään monenmoisia tylsiä asioita, kuten voinko vielä poistaa ennakkoveron ja muuttaa sen samaan muotoon, jossa se on ollut aina ennenkin. Toimittaa ja hoitaa viimeiset asiat kirjanpitäjälle veroilmoitusta varten sekä selvittää voinko vielä ilmoittaa itseni opiskelijaksi tälle kevätlukukaudelle ja jos päätän kokeilla sairausloman lopettamista, mutta en siltikään pysty tekemään opintoja tarpeeksi niin miten mun opintokuukausien kanssa käy ja paljonko niitä on jäljellä ylipäätään..... Toivotaan, että nää selviää suht helposti!

Maanantaina tulee postaus, jossa käyn läpi mun kuvia ja miten ne on muuttuneet tän vajaan kuuden vuoden bloggaamisen aikana :D Mulla on muutenkin aaaaika monta postausta luonnoksena oottelemassa, jotkut ihan valmiina ja jotkut about puolivälissä. Näitä postauksia on esim mun masennuksesta, mielenkiintoisia Google-hakujani, Yoda vastaa, hermoratahieronnasta apu ja selvitys migreeniin, kaikki katsomani tv-sarjat paremmuusjärjestyksessä, viimeksi minä..., suosikkikappaleitani 2017, kirja joka kaikkien pitäisi lukea, suosikit omista postauksistani :D Eli paljon kaikkea tiedossa! Ja toki myös tän mun kämpän esittely, jota varten odotan vaan jotain kivan valoisaa päivää..

No mutta nyt hommiin, kivaa viikonloppua!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat