sunnuntai 18. helmikuuta 2018

VIIKONLOPUN KUULUMISIA

australianpaimenkoira annieveliina-1
Nyt on ollu aivan ihanan aurinkoista viime päivät! Pojat pääsi lempparikoirakaverin kanssa riekkumaan pari päivää sitten ja nyt isi on täällä käymässä. Mietittiin kaverin kans ihan samaan aikaan, että oispa kaakaota :D Jännä, ettei kaakaota tuu kaivattua normaalisti harmailla säillä ulkoillessa. Ehkä se johtuu siitä, että aurinkoisina talvipäivinä siitä hetkestä sais aikalailla täydellisen sillä, että ois vielä sitä kaakaota..?

australianpaimenkoira annieveliina-3 australianpaimenkoira annieveliina-15 australianpaimenkoira annieveliina-4 australianpaimenkoira annieveliina-10 australianpaimenkoira annieveliina-2-tile australianpaimenkoira annieveliina-9 australianpaimenkoira annieveliina-5 australianpaimenkoira annieveliina-11-tile australianpaimenkoira annieveliina-7 australianpaimenkoira annieveliina-8 australianpaimenkoira annieveliina-16-tile australianpaimenkoira annieveliina-6
Isi tuli tänne tosiaan eilen ja on muutaman päivän meiän seurana. Tarkoitus ois käydä hiihtämässä ja kyllä, nää säät on täydelliset myös siihen hommaan! Mihinpä aurinkoiset päivät ei ois täydelliset?

Meillä oli eilen loistavat keskustelut isin kans tuosta mun edellisestä postauksesta, niihin liittyvistä asioista, tunnelukoista ja ihan kaikesta. Isi oli myös se ihminen, jolle soitin silloin samana päivänä ja kerroin et olin keksiny sellasen huonon jutun ku viiltelyn. Toivon myös, ettei teille jäänyt vain se mielikuva, että oon viillelly, oon masentunu ja elämä on paskaa. Se ei pidä ollenkaan paikkaansa ja harvoin asiat on mitään ääripäätä :) Se oli totuus siitä tietystä vaiheesta, mutta myös muut postaukset on totta ja paljon enemmän mun elämään kuitenkin kuuluu kivoja juttuja, joista osan jaan tännekin!

Ootin sitä, että isi tulee tänne ja hämmentyy miten siisti mun kämppä on :D Onhan täällä jo pari kuukautta ollut siistiä, mutta isi ei vaan oo ollut näkemässä sitä. Isi epäili jopa, että oon lahjonu jonkun siistimään koko asunnon haha. Totta on, että Christa tiskaa tosi usein täällä käydessään sekä Christan ja Heidin kans välillä katellaan mitä järjestystä vois vaihtaa tai mitä turhaa tavaraa heittää veks. Käytiin toissailtana Heidin kans läpi kaikki mun meikit ja korut, jonka tuloksena heitin paljon vuosikausia vanhoja meikkejä pois ja myin yhtenä settinä varmaan 15 korua ja 30 sormusta :D Naurettiin ihan hulluna niille mun teiniajan koruhankinnoille. Ainakin niistä sai ilon irti ennen ku laitoin ne eteenpäin.. Mulla oli myös joku 6 ripsiväriä, joista kolme ihan kuivaa. Mun ongelmana tavaroiden kanssa on se, että aattelen jos tätä joskus tarviski johonki, niin kannattaa säästää. Mutta ei, tavaroita ei kannata säästää siltä varalta jos maailmanloppu yllättääki vielä joskus :D

Ainiin.. Mennään tänään kokeileen agilityä Yodan kans, jännää! Harmitti niin paljon sillon ku selvis, että Rockylla on vähän huonot paikat eikä siitä oo agilitykaveriksi, joten toivotaan, että Yodasta sen sijaan ois :)


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, mulla on ollu jo vuosia koirakuume ja jotenki sun kaikki snäpit ja koirakuvat aina pahentaa sitä kauheesti :D <3_<3
  Mää luin (ja luen kaikki postaukset kyllä) sen sun viime postauksen, ja mulla tuli kauheesti sanottavaa, ehkä enemmän tunteita kun mitään mitä vois sanallisesti kirjoittaa. Ehkä joskus laitan snäpissä vaikka viestiä, kun osaan :) eipä tässä viestissä oikein oo mitään järkeä, kun ei osaa pukea ajatuksia sanoiksi :D mutta halusin vaan sanoa, että täällä ollaan vuosien jälkeenkin lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora ja ihan huippua, että oot siellä edelleen!! Muistan sut kyllä jo monen vuoden takaa<3 Ja vaikka ite sanonki, niin onhan nuo kaks kyllä niin ihania (ja mahottomia) ukkoja, etten yhtään ihmettele jos pahentaa koirakuumetta :--D<3 Ja siis, arvelin jo etukäteen sen olevan ehkä postaus, johon voi ollakin vähän vaikeaakin "keksiä" sanottavaa :) Pääasiat oli, että se lisäis ymmärrystä, rikkois tabuja ja näyttäis, ettei näissä asioissa oo mun mielestä mitään hävettävää ja ne on ikävän yleisiä, varsinkin masennus.. Joten no worries jos sä (tai joku muu) et osaa pukea ajatuksia sanoiksi, hyvä kun herätti tunteita ja ajatuksia! Jos kuitenkin saat joskus kirjalliseen muotoon sun mietteitä, niin laita ihmeessä meiliä kun siellä on niin paljon helpompi vastailla takas<3 Ihanaa kun oot täällä edelleen ja jätit taas kommentin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat