torstai 8. maaliskuuta 2018

ASUNTOESITTELY: MUN IHANA KOTI

annieveliina koti esittely-25
Vihdoin vuorossa mun Jyväskylän asunnon esittely! Oon asunut tässä nyt puolitoista vuotta ja oon tykännyt asunnosta ihan älyttömästi. Tämä näkymä keittiöstä makkariin on mun oma lemppari tässä asunnossa ihanien pariovien lisäksi.

Tää asunto oli melkoisen huonossa kunnossa kun tähän muutin, joten tehtiin vähän pintaremppaa, niin tämä asunto on nyt aivan ihana. Alla muutama kuva, miltä asunto näytti kun sen vuokrasin. Asunnon sijainti on loistava, Jyväskylän keskustassa Kirkkopuiston laidalla, asunnossa on hyvä pohja, tämä on tosi edullinen sijaintiin ja neliöihin nähden - 38m2, vuokra 500e - ja varsinkin nyt, kun tätä on vähän kunnostanut. Makkarista revittiin tapetit pois Christan kanssa, maalasin kaikki seinät ja laitettiin laminaatti isän kanssa. Vessa ei ollut suoranaisesti mikään kaikista kutsuvin, mutta poistettuani kolme(??) muovimattokerrosta huomasin kylppäristä valuneen veden aiheuttaneen pienimuotoisen kosteusvaurion.. Koko kylppäri meni remppaan ja sen myötä myös eteinen. Tässä operaatiossa menikin sitten odotettua pidempään, muttei se mua ihmeemmin haitannut ja sain vuokrasta hyvitystä, mutta oishan se ollut mukava asettautua heti kunnolla aloilleen. Sainpahan kuitenkin uuden hienon kylppärin, jonne sain itse valita materiaalit, joten kaapistoja ja keittiön tasoja lukuunottamatta oon saanu itse valita kaiken mieleisen tähän asuntoon!

Harmi vain, että saatan jo yllättävän pian muuttaa kokonaan Helsinkiin ja joudun luopumaan tästä ihanasta asunnosta, johon oon vieläpä käyttänyt melkosen määrän aikaa ja vaivaa. No mutta, onpa ainakin tiedossa jatkoa ajatellen millaista hommaa on tehdä pintaremonttia! Ja koska hyvin todennäköisesti oon pian muuttamassa muualle, niin laita mulle viestiä jos oisit kiinnostunut tästä asunnosta - annie.korhonen@mail.suomi.net :)

pintaremontointi -1-side
 Tältä asunto näytti kun vuokrasin sen.

pintaremontointi -3
Tästä eteenpäin kuvat, miltä asunto näyttää nyt!

pintaremontointi -40
Näkymä keittiöstä.

annieveliina koti esittely-6
Näkymä keittiöstä.

annieveliina koti esittely-4
Keittiötä.

annieveliina koti esittely-13 annieveliina koti esittely-2
Näkymä makkarista.

annieveliina koti esittely-12
Näkymä makkarista - oviaukko eteiseen, ulko-ovi kulman takana vasemmalla ja takkien takana vaatekaappi, joka jatkuu seinän takana tuonne eteisen suuntaan.

annieveliina koti esittely-14
Makkari keittön oviaukosta katsottuna.

annieveliina koti esittely-15 annieveliina koti esittely-16
Näkymä sängyltä.

annieveliina koti esittely-17
Tässä nämä ihanat pariovet makkarin ja keittiön välillä.

annieveliina koti esittely-20 annieveliina koti esittely-26 annieveliina koti esittely-21 annieveliina koti esittely-22 annieveliina koti esittely-23
Eteinen keittön oviaukosta katsottuna. Mun tarkoitus oli maalata eteisen ja kenties makkarin jollekin seinälle vaaleaa hiekkaista sävyä tuomaan tunnelmaa, mutta onneksi en lähteny enää siihen urakkaan, vaikka maalikin oli jo hankittuna :D Ehkä saan käytettyä sen ihanan sävyn sitten vaikka seuraavaan asuntoon. Kämpän oven vieressä vessan ovi.

annieveliina koti esittely-11
Eteisen kulma, josta näkymä makkariin.

annieveliina koti esittely-9 annieveliina koti esittely-7 annieveliina koti esittely-8
Tästä pienestä kylppäristä tykkään kans ihan älyttömästi ja oon tosi tyytyväinen mun laattavalintoihin, vaikka mua vähän jännittikin miltä kokonaisuus tulee näyttämään.

Kylppäriin mahtuu pieni pesukone ja kahdestaan suihkuttelemaan. Säilytystilaa kämpässä on tosi paljon ja häkkivarasto löytyy, mutta vaatekaappi ei oo mitenkään valtava. Normaalisti ovet eteinen-makkari ja eteinen-keittiö väleistä on pois, mutta nyt ne on olleet paikoillaan, jotta Yodan voi jättää pienempään tilaan rauhottumaan yksin ollessaan.

Yksin asuvalle tää on tilava ja hyvin tänne mahtuis asumaan myös pariskunta, varsinkin kun on kaksi isoa huonetta, jotka saa eristettyä kunnolla laittamalla pariovet kiinni ja molemmista huoneista on käynti suoraan eteiseen ja sitä kautta myös kylppäriin.

Haluaisin alkaa myös kuvaamaan asuntoja ja kenties myös kirjottaa esittelytekstejä, joten tää toimi hyvänä harjoitteluna, vaikka otinkin kuvat nopeasti ja keksin näiden myötä jo monta asiaa, jotka voi tulevaisuudessa tehdä paremmin! Jos siis joku kaipais kuvia asunnostaan tulevaa vuokrausta tai myyntiä varten, niin saa laittaa meiliä. Tämän pintaremontin myötä myös pintaremontointi, materiaalien valinta ja kaikki sellainen ja yleinen sisustaminen alko kiinnostamaan älyttömästi, joten oon tässä pohtinu kiivaasti miten sellaista pääsis tekemään... :D26 kommenttia:

 1. Vau! Oot saanut ihmeitä aikaan tuolla! Voisitko sisustaa mun kodin? 😁 oon itse niin surkea, haha!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan kotoisaa!<3 Tosta vessasta tuli myös tosi hieno, wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja<3 Varsinkin vanhaan verrattuna, onhan tuo upea nyt! :)

   Poista
 3. AWESOME! Ymmärrän todella hyvin että tuosta olisi vaikea luopua jos muuttaisit Helsinkiin...mutta toisaalta jostain täytyy ehkä aina luopua jotta saa jotain uutta. Se on hyppy uuteen, sitä se elämä on! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! :) Varmasti Helsingissäkin olis sitten taas huippua jos saadaan kiva asunto, uusiks sisustaminen ja vaihtelu on kuitenkin kans aika ihanaa ;) Kiitos<3

   Poista
 4. Siis on kyllä aivan mielettömän kaunis koti!!<3 Todella onnistuneesti oot valkannut pintamateriaalit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :)<3 Itekin oon (onneksi:D) tosi tyytyväinen näihin valintoihin!

   Poista
 5. Vau!Siis aivan ihanan näköinen asunto ja niin kauniisti sisustettu! :)

  VastaaPoista
 6. nyt ymmärrän, mikset mietit että haluatko muuttaa :-DD siis me maksetaan poikaystävän kanssa 40 neliön (eli miltei saman kokosesta) kaksiota 1000E vesimaksun kanssa... Tosin tääkin on rempattu 2016-2017 vuosina ja kaikki uutta ja silleen. Mutta aikamoisen halpa kuntoon ja sijaintiin nähden siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no niin!! 8) Välillä muutotkin tulee vaan niin nopeesti ja hyvät kämpät viedään käsistä, että on se melkoista hommaa yrittää etsiä ja vieläpä saada kaikinpuolin loistava kämppä halvalla :D

   Poista
 7. Vitsit miten upea koti! Sulla on kyllä sisustussilmää 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Sisustus on kyllä jo nyt muuttunut aika paljon, koska vihdoin sain aikaseksi päästä eroon muutamista jo pitkään häirinneistä jutuista :D Ehkäpä uutta postausta siis piakkoin!

   Poista
 8. Ootpa saanut kyllä kivasti laitettua siun kodin, näyttää ihanalta ja tosi kotoisalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon tykänny eniten just siitä miten kotoisa tää asunto on ja miten ihanaa tänne on aina tulla<3

   Poista
 9. Niin ihana kämppä! Yksiöön muutto kuume vaan kasvaa näitä kuvia kattoessa :-D asun itseasiassa ite just jyväskyläs kanssa ja alkaa pikkuhiljaa menee hermot kämppisten kaa asumisen mut samaan aikaa en myöskää haluis nostaa opintolainaa mut ilman sitä tai töitä ei yksiössä oikein asu :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voin vaan kuvitella :/ :D Onhan se kieltämättä edullisempaa asua kämppisten kanssa, mutta ite oon sitä mieltä, että opintolaina kannattaa kyllä nostaa ja varsinkin jos valmistuu "vaaditussa" ajassa :) En oo ihan varma onko ne säännöt ja muut muuttunut, mutta kuitenki!

   Poista
 10. Kauniit värit ja inspiroiva koti!
  Pakko kysyä, että miten sait lattiat ja kylppärin laitettua vuokra-asunnossa? Ja vielä päättää itse materiaaleista? Maksoiko vuokranantaja? Kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan vaan kysyin :D Tää oli tosiaan niin karmeassa kunnossa, ettei heille selvästi ollut hirveästi edes väliä. Kylppäriinhän mä en tehny muuta ku valitsin vaan kaakelit ja kerroin millanen suihkuverhoteline tai mikä se nyt on.. Ja joo, vuokranantaja maksoi kaikki matskut!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat