sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

KEVÄTFIILIS PUKEUTUMISESSA

Kevätfiilis pukeutumisessa-3-side idKevätfiilis pukeutumisessa-2
kengät Skopunkten
housut Junkyard* (täältä)
takki & laukku second hand
paita Ivyrevel*

Kevätfiilis pukeutumisessa-6-side
Mulla on ollut jo hyvän aikaa ihana kevätfiilis ja se on näkyny vähän jo pukeutumisessakin, vaikka lämpötilat ei vielä ihan mahdollista kunnon kevätpukeutumista :D Edes viimeaikojen lumisateet ja pakkasasteet ei oo kuitenkaan laimentanu mun kevätfiilistä! Odotan jo innolla, että saan pukeutua yhteen hameeseen ja jättää talvitakin naulakkoon tai vielä mielummin heittää varastoon odottelemaan seuraavaa talvea. Nyt se kevätfiilis pukeutumisessa näkyy enemmän väreinä ja kokomusta tuntuu ajatuksenakin aika tympeältä..

Poikaystävä on käymässä täällä tän viikonlopun ja kävin eilen kuvaamassa ensimmäiset "oikeat" asuntokuvat, mutta aamu se vasta mielenkiintoinen olikin.. Eräs kuvaaja laittoi mulle torstaina viestiä, että tulisinko hänelle malliksi kuviin, jotka otettaisiin veden alla. Käytiin kahvilla perjantaina ja sovittiin kuvaukset lauantaiaamuksi. Mietin jo, että ei luoja mihin oon nyt oikein lupautunut :---D Vaikka ajattelin, että eiköhän se jotenkin tule onnistumaan, niin todellisuus on kuitenkin ihan eri asia.. Mitä jos se veden alla oleminen ei ookkaan helppoa tai yhtään mukavaa? Se oli kuitenkin yllättävän helppoa ja mukavaa! Mitä nyt vettä sai niistää ulos seuraavat tunnit heh..

Tää oli vähän sellainen testikerta, koska eihän meistä kumpikaan voinu olla varma onnistuuko kuvaus ollenkaan. Tykkäsin siitä veden alla kuvaamisesta, koska se oli aivan erilaista kuin nää muut kuvat, jotka on tavallaan jo vähän tylsänkin tuttuja. Onhan siinä ihan omanlaisia haasteita, esimerkiksi ihan jo tausta, miten hiukset liikkuu veden alla ja kuinka ylipäätään pysyä järkevästi veden alla, koska kroppa vetää kokoajan pintaan :D Myös se toi oman haasteensa, kun en tiennyt yhtään miltä kokonaisuus näyttää, millaista jälkeä ja rajausta kamera tekee. No nyt sekin on selvillä ja jos ja kun tulevaisuudessa kuvataan uusiksi, niin homman pitäisi olla selkeämpää mulle itsellenikin. Sovittiin jo etukäteen, että saan kaikki kuvat, joten voisin huomenna laittaa joitain omia edittejä näytille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat