torstai 1. maaliskuuta 2018

KUNNON OTSAHIUKSET JA KUPARISTA SÄVYÄ

otsahiukset punaiset hiukset bangs-2- otsahiukset punaiset hiukset bangs-8
takki Junkyard* (täältä)
hame Junkyard* (täältä)
neule SheIn*
kengät H&M

otsahiukset punaiset hiukset bangs-5-side otsahiukset punaiset hiukset bangs-6
Kävin hetki sitten Ykköset Hiussalongin Janinalla, jonka kanssa tehdään yhteistyötä mun hiusten suhteen. Yks asia oli varma, nimittäin kunnon otsahiukset! Viimeksi lähdettiin leikkaamaan niitä vähän varovaisemmin, sillä en tienny yhtään miltä lopputulos näyttäisi ja kuin työlästä sen kuriin saaminen olisi joka päivä.. Silloin niistä otsahiuksista tuli tällaiset ja tykkäsin niistä tosi paljon, mutta ne kasvoi pitkiksi niin nopeesti, että hyvä ku ehdin edes pitää niitä tuossa edessä :D Nyt olinkin silleen, että leikataan ihan kunnon otsahiukset prkl! Oon muutenkin sitä mieltä, että hiukset on vaan hiukset ja ne kasvaa takasin, mutta ne edelliset otsahiukset kasvo pois niin vauhdilla, etten oikein ehtiny ees tajuta sitä..

Kunnon otsahiukset oli selvä juttu, mutta väriä mietiskelin pikkusen. Vaihtoehtoina oli tällainen kuparinen sävy, johon sitten päädyinkin, tai luonnollisesti oma väri tyvessä ja mukaan hieman vaaleampia raitoja balayage-tyyliin. Janina oli ensimmäisellä värjäyskerralla valitsemaan värin, joka haaletessaan oli aivan tosi lähellä mun omaa väriä! Oon edelleen hämmentyny siitä miten Janina onnistui valitsemaan silloin ekalla kertaa niin täydellisen sävyn, vaikka eihän se toisaalta oo ihme, että hän ammattilaisena pystyi siihen, mihin itse en oo markettiväreillä pystyny.. :D

Se väri oli siis haalentunu tosi lähelle mun luonnollista väriä, joten siihen ois ollu tosi helppo tehdä luonnollinen sävy ja balayage-raidat. Halusin kuitenkin testata kampaajan käsissä millaisen luonnollisen kuparisen sävyn hän saisi aikaan. Ja näistä hiuksista tuli just sellaset ku toivoinki! Janinaa tais naurattaa kun hihkuin siinä kampaamopenkissä, että vitsi nää on ihanat..

Saa nähä tuunko nyt pysymään tällaisessa kuparisessa sävyssä ja miten tää ylipäätään haalenee tästä. Toivoin väriä, joka haalenis itsestään ajan kanssa, kun markettipunaset on jämähtäneet aina vähän turhan tiukasti joihinkin kohtiin. Aattelin, että kesäksi sitten sellainen luonnollinen, latvasta vähän vaaleampi kultainen vaaleanruskea, mutta saa nähä miten nyt ihastun tähän kupariin taas..


6 kommenttia:

 1. näyttää niin hyvälle! Ja varsinkin toi otsis! Mä haluisin kanssa otsiksen mutta pelkään että se ei todellakaan sopis mun naamalle XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin mietin sitä, mutta tosiaan huomasin, että se kasvaa ihan hetkessä pitkäksi :D Varsinki ku sulla on muutenki suht lyhyt malli, niin ei kyllä menis kauaa! Ja toisaalta se otsis vois olla sulla myös ihan superkiva!!

   Poista
 2. Noi on ihan super kivat! Sopii sulle tosi hyvin ja toi värikin on aivan mieletön :-D

  VastaaPoista
 3. Näyttää todella hyvältä! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat