maanantai 19. maaliskuuta 2018

KUVAUS VEDEN ALLA

idkuvaukset veden alla-6
Torstaina Ilkka Keskinen laittoi mulle viestiä, että haluais mut ja mun punaiset hiukset malliksi kuvauksiin veden alla. Innostuin heti, että tää nyt ainakin ois aivan uudenlainen kokemus! Asiat eteni melko vauhdikkaasti, sillä käytiin kahvilla heti perjantaina ja lauantaiaamuna hypättiinkin jo altaaseen.

Tää oli vähän sellainen testikerta, sillä etukäteen oli mahdotonta tietää onnistuuko kuvaaminen, pystynkö edes olemaan veden alla vai tuntuuko se enemmän hukkumiselta :'D Alkuun olin innostunut tästä kuvauksesta, mutta perjantai-ilta ja aikainen lauantaiaamu meni miettiessä sitä, että entä jos veden alla oleminen onkin ihan hirveää eikä kuvistakaan tuu yhtään mitään.

Huomasin kuitenkin heti, ettei veden alla oleminen ollut itsessään vaikeaa saati inhottavaa! Pystyin jopa pitämään silmiä auki, vaikka olin ihan varma, ettei se nyt ainakaan tule onnistumaan. Tiesin etukäteen, ettei tausta oo välttämättä kovin hieno ja kun itsekin olen kuvaaja, niin mua vähän häiritsi kun en tiennyt millainen rajaus kuvassa on, mistä kulmasta ne otetaan ja onko kuva kuinka laaja :D

Hiukset oli vähän haastava elementti, sillä ne eli ihan omaa elämää enkä tiennyt kuinka saisin ne järkevästi, koska en tienny yhtään minne ne sojottaa tai miltä ne näyttää. Kaikista haastavinta oli kuitenkin veden alla pysyminen! Mulla oli pieni paino jalassa, mutta kroppa pyrki silti pintaa kohden enkä aina edes tienny miten päin ja kuin syvällä/pinnassa oon koko altaassa.

Itse kuvaustilanne oli hauska ja rento ja tykkään näistä kuvista ihan jo siksi, että ainakin nää on erilaisia! Nyt oon myös yhtä kokemusta rikkaampi ja oon jopa vähän ylpeä itsestäni, etten jänistäny koko hommasta vaikka edellisenä iltana hirvittikin :D

kuvaukset veden alla-2 kuvaukset veden alla-1 kuvaukset veden alla-4 kuvaukset veden alla-3 kuvaukset veden alla-7-side
Mitä te ootte mieltä näistä? Hyvällä vai huonolla tavalla erikoisia? :D


Editointi: minä

6 kommenttia:

 1. Kuvina ihan hienoja ja pidän veden luomista kuvioista, taustakaan ei haittaa, mutta malli ei ole edustavana niissä. Kuvakulmat ja veden vääristymät ovat sellaisia, että vartalo näyttää erikoiselta ja lihavalta. Kuvat näyttävät siltä että otit ne itse, koska kätesi tulevat kohti kameraa, mutta ilmeisesti kuvaaja oli kuitenkin toinen henkilö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mitä meinaat! Mun silmä korjaa noita vääristymiä ihan itsestään vähän, mutta en muutenkaan oo niin kriittinen itseni suhteen, että jättäisin nää kivan erilaiset kuvat julkaisematta siksi, etten itse oo edustavimmillani :) Ja nytpä ainaki tietää miten vesi ja gopro vääristää ja mistä kulmasta kuvat otetaan jos jatkossa tulee vielä kokeiltua veden alla kuvaamista! Ja kyllä, kuvaaja oli toinen henkilö, mutta käytännössä oli pakko välillä napata hänen jalastaan kiinni kun asento meinas lähteä ihan minne sattuu tai meinattiin ajatua veden alla liian lähelle toisiamme :D Mun silmään vaan tuo toiseksi alin näyttää siltä, että oisin ottanu sen itse, muuten vääristymätkin vaikuttaa siihen, että kädet näyttää isoilta.

   Poista
 2. Nää on kyllä kivan erilaisia kuvia, tykkään! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat