maanantai 5. maaliskuuta 2018

LUONNOLLINEN ARKIMEIKKI

annieveliina meikki-16
Mulla on nykyisin aika luonnollinen arkimeikki ja aika samalla meikkirutiinilla meen muutenki, ellei kyseessä oo jotkut juhlat. Tottakai välillä on kiva kokeilla jotain muutakin ja tykkään meikata enemmänkin. Mun huulet sinertää herkästi, joten jo sen takia mulla on monesti jotain huulipunaa, oli se sitten värikästä tai suhteellisen neutraalin sävyistä. Huulten väriä ja sävyä vaihtelemalla saan myös helposti jotain muutosta tähän arkimeikkiin, joka pysyy muuten aika samana.

Jo viime kesänä ihastuin itellä meikkiin, jossa ei oo ripsiväriä ollenkaan. Musta tuntuu, että mun silmät näyttää kivan erilaisilta varsinkin tälleen, kun niissä ei oo ripsaria! Jostain syystä lähestulkoon inhoan ripsaria ja siitäkään syystä en yleensä jaksa laittaa sitä, ellen tee kunnon silmämeikkiä.

annieveliina meikki-
Meikitön nassu. Vasinkin tulevista kuvista näätte hyvin miltä mun kulmat näyttää nyt melkeen vuoden jälkeen microbladingistä. Ne on haalistunu, mutta se ei haittaa kun mulla on aika tuuheat kulmakarvat. Mua kuitenkin häiritsee, kun microbladingin väri on jopa vähän sinertävä varsinkin korkeimmista kohdista, joten mun täytyy yrittää "värittää" niistä vähän lämpimämmät, mikä on hieman turhauttavaa, koska mun ei tarvis sutia kuin kulmageeli jos ne ois vähän lämpimämmät. Tuosta syystä toivonkin, että ne haalenis piakkoin pois..  / Mun iho on nykyisin yleensä hyvässä kunnossa, mutta väri ei oo niin tasanen kuin toivoisin ja se näkyy ihan vaan, koska oon niin valkoinen :D Aloitan primerilla ja välillä laitan peiteväripaletista sävyjä tasoittamaan kasvojen värieroa.

annieveliina meikki-4-side
Tässä on kasvot, kun oon korjannut pelkät selkeimmät värierot, välillä sutaisen vaan kulmageelin ja luonnollisen huulipunan ja oon valmis. / Irtopuuteri ja varjostukset.

annieveliina meikki-6-side
Käytän samaa tuotetta myös luomille, kulmakarvojen väritykseen ja välillä rajaan myös alaluomea. Ekasta kuvasta näkyy hyvin se kylmä microbladingjälki varsinkin tuossa yhdessä kohdassa.

annieveliina meikki-9-side
Kevyesti highliteria ja kulmageeliä.

annieveliina meikki-10
Tässä ois se "peruspohja", jota sitten vaihtelen ihan vaan huulten värillä tai sävyllä.

annieveliina meikki-12-side
Valmis meikki.

annieveliina meikki-1-side
Ennen & jälkeen.

Käyttämäni tuotteet:

Nyx Shine Killer Primer tai Nyx Studio Perfect Photo-loving Primer
Nyx Color Correcting Concealer
Natural Code Skin Perfector Matt Makeup
Isadora Perfect Loose Powder
Make Up Store Microshadow sävyssä Smog (luomiväri, mutta käytän varjostuksiin sekä kulmiin)
MUA Your Skin Shimmer Highlighter
Maybelline Brow Precise Fiber Filler
H&H huulipuna sävyssä 12D Brandy Snap2 kommenttia:

  1. Hieno meikki tuo huulipunan sävy sopii hyvin sinulle. Oranssiin vivahtava sävy voisi myös sopia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! :) Tää on itseasiassa oranssihtava ja mulla on käytännössä kaikki oranssihtavia tai rusehtavia kun kylmemmät sävyt ei vaan oikein sovi mulle.. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat