tiistai 6. maaliskuuta 2018

MITÄ TEIN VIIKONLOPPUNA?

Mitä tein viikonloppuna?-1
Viikonloppu oli mun tyypilliseen rytmiin nähden tosi hektinen ja sen kyllä huomas eilen kun simahdin ennen kymmentä ja nukuin tosi hyvin. Selasin myös kaikki mahdolliset vuokra-asuntosivut ja päivitin niitä yhteensä varmaan viissataa kertaa.. Viikonloppuun kuulu kuitenkin kivoja juttuja ja listaan ne nyt tähän!

Perjantaina..

..tyhjensin tietokonetta sekä ulkoista kovalevyä, järjestelin tiedostoja oikeisiin kansioihin ja sain kaiken melko hyvään järjestykseen.

..lähdin Christan kans Revon Iholla-iltaan katsomaan Pete Parkkosta. Keikkoja pääsee katsomaan ilmaiseksi ja aikaisemmin oon käyny katsomassa Youngheartedia sekä Aleksanteri Hakaniemeä. Varsinkin Aleksanteri Hakaniemestä tykkäsin kovasti ja jopa vieraat biisit kuulosti mielenkiintosilta - tiedättekö kun joidenkin biisien sanat osuu suhun jollain tapaa, vaikket ois koskaan kuullutkaan niitä. Pete Parkkonen sen sijaan oli pettymys, vaikka ajattelin ennakkoon, että se on varmaan hyvä. Oltiin Christan kans vähän myöhässä aikataulusta ja päästiin paikalle muutamaa minuuttia ilmoitettua soittoaikaa myöhemmin. Melkeen puolitoista tuntia seisottiin siinä läkähtyneinä ku sillipurkissa, joskin se vähän helpotti seisomista kun ei tarvinut "itse" seisoa kun jokapuolella oli ihmisiä pakkautuneena kylkeen, niin käytännössä siinä vaan nojaili muihin :-D Sitten Pete aloitti ja kaikki vedot oli tosi rauhallisia, enkä saanu mitään kosketuspintaa niihin kappaleisiin, joita en ollu kuullu ennen ja niitä oli monta.. Puolivälissä lähdettiin suosiolla kauemmas istuskelemaan ja oottamaan Kohta sataa -vetoa, mutta sekin oli kunnon tuutulauluversio ja ehdotin Christalle jo kesken sen biisin, että lähetäänkö jo vai kuunnellaanko tää loppuun :D

..käytiin hakeen mäkkäristä ranskalaiset ja lähdettiin nukkumaan.

Mitä tein viikonloppuna?-4Mitä tein viikonloppuna?-5-side
Lauantaina..

..kävin Yodan kans lenkillä ja sitten Rockyn kanssa ulkona kävelyllä ja temppuja tekemässä. Yoda yllättää mut jatkuvasti, sillä ekalla lenkkikerralla se kulki nätisti vieressä eikä yrittäny vetää ja nytkin sen kans meni tosi hyvin, jopa irtiollessaan se meinas kokoajan juosta vieressä ja sain sanoa sille, että mee vaan kirmailemaan. Oltiin harjulla juoksemassa ja se helpottaa hommaa älyttömästi kun ennen mutkaa voin kesken juoksun sanoa Yodalle "odota", jolloin se jää paikalleen ja pääsen itse kurkkaamaan nurkan taakse, ettei sieltä tuu koiria ja annan sille luvan tulla. Tultiin Yodan kans kotiin ja mua naurattaa edelleen miten innoissaan Rocky oli kun huomas, että otin sen hihnan :D<3 Hyvä kun se pysy nahoissaan ja ulkonakin se oli niin innoissaan siitä, että ollaan kahdestaan ja touhuan kaikkea sen kanssa. Rocky on aivan innoissaan kun saa tehdä temppuja (varsinkin nyt kun harvemmin ollaan sen kans kahdestaan ulkona), mikä johtaa monesti siihen, että varsinkin alkuun se tarjoaa kaikkea mahdollista kun hökälehtää menemään.

..kävin pikasuihkun, söin ja laittauduin vartissa kun oltiin sovittu kuvaustreffit Christan kans. Mun oli tarkoitus laittaa edellisillan asu, joka mulla oli ollut siellä Revossa. Tajusin sitten, että ei hele mulla oli ne samat housut just tunti sitten lenkillä. Laitoin snäppiinki, että no ihan sama ja siinä oli kalsarit välissä, että YOLO vaan.

..mentiin Christan kans kahvilaan editoimaan kuvia ja juttelemaan. Sitten mun toinen kaveri tuli siihen ja oltiin siinä siihen asti kunnes mun kolmas treffiseura ilmoitti, että voitais käydä jossain syömässä ja siirryttiin Panchaan.

..oltiin alkuun Panchassa neljästään, pojat otti kunnon ruuat ja juomat, kun me tytöt maisteltiin vaan cevichet, joka on muuten aivan tajuttoman hyvää.

..lähdettiin tän päivän kolmannen kaverin kans meille tarkotuksena katsoa Pakoa, joka alotettiin alusta joskus syksyllä. Päädyttiin kuitenkin katsomaan The Shawshank Redemption (Rita Hayworth - avain pakoon), josta kaveri oli puhunu jo syksystä asti. Alkuun yritettiin kikkailla koneen, telkkarin ja hdmi-piuhan kans, kun se jossain vaiheessa heittää kuvaan neonkalvon, mutta lopulta päädyttiin katsomaan se ihan vaan koneelta.. Herkkuina vajaa lontoonrae-suklaalevy ja lakrisaleja sekä hierontavaihtarit, niin 5/5. Ainiin, oli se leffakin hyvä enkä ollu nähny sitä aiemmin, vaikka vähän epäilinkin sitä.

Mitä tein viikonloppuna?-2
Sunnuntaina..

..selvitin kursseja, joita voisin mahdollisesti suorittaa ja aloin tekemään Google Academyn sertifikaatteja.

..lähdettiin koirien kans puolen tunnin ajomatkan päähän Yodan kasvattajalle, jonne tuli Yodan sisaruksia ja muutama muukin meille tuttu koira. Yhteensä koiria oli 10 ja vajaan parin tunnin riekkumiset jäällä väsytti varmasti jokaista.. Matkalla kotiin nappasin kaverin ja hänen koiransa kyytiin ja tultiin meille. Kaverin koira oli kans päässy purkamaan energiaa jo, joten oli todella oudon rauhallista menoa :D Naurettiin kaverin kanssa kun välillä kaikki kolme koiraa käytännössä vaan seiso paikallaan niin, että kaikilla oli yks ja sama lelu suussa. Kaverin cockerspanieli paljastui melkosesti leluleikkien päälliköksi, sillä se oli varmaan pari tuntia lelu suussa odottaen mun poikien tarraavan siihen. Rocky eikä Yoda kumpikaan saanu sitä pois kun vastustajan taktiikka oli tiukka puruote ja nelivetojarrutus :D Se ei hellittäny otetta edes sekunnin sadasosaksi, eikä mun pojat saanu lelua pois siltä. Vaadin tästä kyllä revanssia silloin, kun mun pojat ylipäätään jaksavat rehata ja repiä, eivätkä oo yhtä väsyneitä! En yhtään ihmettelis jos spanieli säilyttäis tittelinsä lelukuninkaana, mutta vaadin revanssia siitä huolimatta ;)

..melkeen ku läpsystä vaihto yks toinen kaveri tuli käymään. Vuosia sitten hengattiin paljonkin, joten oli huippua keskustella pitkästä aikaa kunnolla teekupin äärellä. Muutama tunti siinä vierähtikin aika nopeasti ja ehdittiin käydä vaikka ja mitä keskusteluja esimerkiksi itselleen tärkeiden asioiden ymmärtämisestä, itseensä panostamisesta ja sellasesta..hmm..että ikäänku pysähtyy ja unohtaa kaikki ulkoiset asiat ja miettii mitä itse haluaa, mikä tekee hyvän olon ja mitkä asiat vie niiden omien arvojen ja toiveiden suuntaan. Oli siinä myös työllistymisideoita, keskustelua avaruudesta ja ratkaisemattomista murhatapauksista..

Toivottavasti myös teillä oli hyvä viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat