keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

SKOTLANTI: OLD MAN OF STORR

old man of storr skotlanti-1-side
The Old Man of Storr oli yks mun ja äidin Skotlanti-roadtripin kohteista. Syötiin aamupalaa meiän bed & breakfast -paikassa ja kuunneltiin kun sadepisarat rapisi ikkunoihin. Skotlannissa sataa paljon, mutta meiän mielestä se toi ihanasti tunnelmaa ja maisemiin sopi sellainen usvaisuus ja tietynlainen synkkyys. Eihän me millekään aurinkolomalle lähdettykään ;) Vaikka vettä satoi paljon, niin se sade saattoi loppua ihan yllättäen eikä mitään ois kannattanut jättää tekemättä tai näkemättä siksi, että just tällä hetkellä sataa. Lähdettiin ajamaan ja kuin tilauksesta sade lakkasi kun päästiin perille. Ei siinä mennyt kuin vajaa tunti kun satoi taas, mutta oikealla vaatetuksella ja asenteella vesisadekin on mukavaa!

old man of storr skotlanti-3 old man of storr skotlanti-5
En oo nyt yhtään varma, kuinka kauan ylös kipuaminen kesti, mutta 30-45min väliin kuitenkin. Reitti oli hyvä ja helppo kulkea, jonka lisäksi upeita maisemia oli niin edessä, takana kuin sivuillakin.

old man of storr skotlanti-6 old man of storr skotlanti-7 old man of storr skotlanti-8
Aurinkokin tuli hetkeksi valaisemaan maisemia, jotka oli jälleen kerran todella kauniit! Tässä kuvassa näkyvä maisema oli musta jotenkin erityisen hieno, vähän ku ois heitetty joku valtava samettiverho pienien nyppylöiden päälle. Ja kuten kaikki maisemat, tääkin oli niiiiin paljon vaikuttavamman näköinen paikan päältä katseltuna..

old man of storr skotlanti-9
Voitte bongailla näistä kuvista ihmisiä, jolloin mittasuhteet tulee edes vähän esiin!

old man of storr skotlanti-10 old man of storr skotlanti-12 old man of storr skotlanti-13 old man of storr skotlanti-15 old man of storr skotlanti-17 old man of storr skotlanti-19 old man of storr skotlanti-18 old man of storr skotlanti-20
Ilman ihmismittaa eli mua ei sitäkään vois hahmottaa ollenkaan, kuinka valtavia nää kivijärkäleet oli! Tuolla tuuli myös ihan älyttömästi, joten korkeiden paikkojen lisäksi täytyi ihan oikeasti varoa, ettei tuuli heitä alas. Pahinta oli ne yksittäiset puuskat, jotka tuli ihan yllättäen :D Mutta sade ja tuuli teki tästäkin taas paljon vaikuttavamman kokemuksen!

old man of storr skotlanti-22 old man of storr skotlanti-21 old man of storr skotlanti-23 idold man of storr skotlanti-24 old man of storr skotlanti-25
Jos ootte Skotlannissa reissaamassa ympäriinsä, niin suosittelen ehdottomasti käymään tuolla!4 kommenttia:

 1. Vau, upeita kuvia! Skotlanti on kyllä aina ollut yksi niistä paikoista, missä pitäisi nimenomaan upeiden maisemien vuoksi käydä. Tämä vaan vahvisti tätä mielikuvaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat oli niin upeat, että helppo oli saada hyviä kuvia! :D<3 Ehdottomasti kannattaa lähteä sinne reissaamaan!

   Poista
 2. Oon kyllä ihan samaa mieltä, että mikään sää ei tunnu pahalta, jos vaan on asenne ja varusteet kunnossa. Mutta tuo paikka.. Vau! Siis aivan upea. Tuonne kyllä haluaisin itsekin lähteä patikoimaan!Skotlanti ei ole ennen hirveästi kiinnostanut, mutta nyt on näiden sun kuvien perusteella kyllä kiinnostus herännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan jo pelkästään oikealla asenteella saa yllättävän ison muutoksen asiaan ku asiaan :) Hyvä kuulla, että on herännyt! Tää oli aika simppeli valinta kun äitin kans mietittiin minne lähdettäis seikkailemaan ja hyvä valinta olikin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat