sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

UNELMA TOTEUTUU - MUUTAN TÖÖLÖÖN

taka-töölö asuminen-1
Tällä hetkellä mun fiilis ei oo yhtään niin seesteinen kuin näissä kuvissa.. Kirjotin perjantaina vuokrasopparin, joka tarkoittaa sitä, että viikon päästä muutetaan koirien ja poikaystävän kanssa Töölöön! Tai itseasiassa jo viiden päivän päästä. Mun fiilis on samaan aikaan jännittynyt, innostunut ja kauhistunut. Neljä kokonaista päivää aikaa pakata kaikki kamat kasaan, huh. Tuntuu pelottavalta luopua tästä ihanasta Jyväskylän asunnosta, mutta samalla odotan innolla uuden kodin laittamista. En oikeastaan edes tiedä miksi tämä muutos jännittää näin paljon, sillä Helsingissä on enemmän kavereita kuin täällä Jyväskylässä ja kaupunki itsessäänkin on todella tuttu. Ehkä se jännitys ja kauhistus liittyy tähän nopeaan aikatauluun sen luomaan kiireeseen.

taka-töölö asuminen-3
Jännitys ja kauhu johtuu varmasti myös siitä, että rakastan tätä nykyistä asuntoa ja jos olisi mahdollista ja rahaa, niin ostaisin tämän asunnon heti ja vuokraisin eteenpäin, etten joutuisi luopumaan tästä ihan kokonaan.. Onhan tämä asunto itsessäänkin ihana ja oon vieläpä pintaremontoinu tämän, mutta tämä on myös ensimmäinen mun oma koti. En ois kuvitellutkaan, että voisin kiintyä asuntoon näin paljon. Tää on ollut mun oma turvapaikka ja samalla myös ensimmäinen mun oma turvapaikka. Täällä asuessani oon ensimmäistä kertaa elämässäni oppinut olemaan yksin ja nauttimaan siitä. Käpertymään tyytyväisenä peiton alle miettimättä sitä, että on viikonloppu ja oon vaan yksin kotona. Oppinut rakentamaan elämän itseni, omien asioiden ja väljien aikataulujen ympärille. Oppinut yksin nukkumisen ihanuuden. Oppinut viettämään suurimman osan ajastani yksin kotona tuntematta oloani yksinäiseksi. Oppinut antamaan aikaa itselleni ja keskittymään itselleni tärkeisiin asioihin.

Tuon kirjoitettuani tajusin, että yksin asuminen ja kodikas koti on muun henkisen kasvamisen lisäksi olleet suuria syitä sille, etten oo tuntenut oloani niin yksinäiseksi tai ulkopuoliseksi kuin ennen. Se on aina ollut oma valintani jäädä kotiin ja olla rauhassa, mutta vasta tässä asunnossa oon saanu rakennettua ympärilleni ikäänkuin kuplan, jonka sisällä on ollut ihanaa olla. Oon ollut tyytyväinen täällä omassa ihanassa kuplassani, eikä ikävät tunteet yksinäisyydestä tai ulkopuolisuudesta oo päässeet tämän kuplan sisälle. Mun on ollut niin hyvä olla kotona, ettei oo haitannut vaikken ois viikkoon nähnyt ketään ja oisin sivuuttanut monet hauskat illanvietot.

Toivon, että uudesta kodista tulee yhtä ihana turvapaikka ja että nää täällä opitut asiat seuraa mukana sinnekin. Ja aina mulla on mukana nää kaksi elävää halinallea, jotka nytkin nukkuu kainalossa. Nää jos mitkä tekee kodin<3

taka-töölö asuminen-2
Töölössä asuminen on ollut yksi mun unelmista jo pitkään ja kahden kesän takainen hetkellinen asuminen siellä vaan vahvisti sitä tunnetta. Oon ihan varma, että muutama päivä muuton jälkeen herään aamulla häkeltyneenä siitä, että nytkö mä ihan oikeasti asun Töölössä!? Eikö mun siis tarvi lähteä takaisin Jyväskylään muutaman kuukauden päästä? Saanko ihan oikeasti sisustaa tämän asunnon ja tehdä tästä oman kodin? Nyt se tuntuu aika kaukaiselta ja epätodelliselta ajatukselta, varsinkin kun eilinen päivä meni kokonaan muissa hommissa, sillä aamulla oli perhekuvaus ja sen jälkeen lähdin vielä Kuopion kuvaamaan. Varsinainen pakkaaminen alkaa siis nyt! Pyykkivuori pesuun ja tavarat laatikoihin. Pahoin pelkään, ettei tää ensimmäinen pakkauspäivä tuu olemaan kovin tehokas, sillä tehtävälista on niin pitkä, etten tiiä yhtään mistä aloittaisin.. Toivottakaa mulle onnea ja energiaa tähän neljän päivän urakkaan! :D


12 kommenttia:

 1. Vau, onnittelut uuden asunnon johdosta ja tsemppiä muuttourakkaan!! Ja tervetuloa :)

  VastaaPoista
 2. ihana kuulla että pääset toteuttamaan sun unelmaa! Tsemppiä muuttoon :-) Pakko muuten udella kun puhuit kämpän esittelypostauksessa et onko joku kiinnostunu siitä sun jyväskylän kämpästä, niin tuliko sulle yhteydenottoja? mulla nimittäin ois muutto edessä jyväskylässä kun oma soppari loppuu huhtikuun lopussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, tuli paljon yhteydenottoja ja yks heistä onnekkaista pääseekin muuttamaan tänne jo silloin viikon päästä! :D Tsemppiä sulle kämpän etsintään, toivottavasti löytyy hyvä :)

   Poista
 3. Onnea vielä täälläkin asunnosta, ja tsemppiä muuttoon!! Töölö on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 4. Onnea uuden asunnon johdosta täältäkin! Tuut varmasti viihtymään Töölössä :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat