tiistai 3. huhtikuuta 2018

EILEN..

ideilen..-2
..oli kunnon lumisade ja tuntu vähän hassulta, kun yhtäkkiä olikin taas ihan talvisen näköistä! Mä en kuulu niihin ihmisiin, joita huono sää haittaa ja musta on vähän rasittavaakin kun joidenkin tyyppien on vissiin pakko valittaa säästä aina kun se on mitenkään mahdollista :D Itse ajattelen niin, ettei se siitä valittamalla muutu, joten jos nyt ihanan keväisten ilmojen jälkeen sataa lunta, niin sitten sataa! Eipähän tarvinu putsata koirien tassuja ulkoilujen jälkeen toisin kuin viime päivinä ;)

..käytiin poikaystävän kanssa Ikeassa kattelemassa ja hakemassa muutamia juttuja. Sinne piti mennä jo toissapäivänä, mutta muuten pidin kiinni suunnitelmasta tehdä jotain muuta kuin siivota kämppää tai järjestellä tavaroita.

eilen..-6 eilen..-1-side
laukku Junkyard* (täältä)
takki Junkyard* (täältä)
kengät & neule H&M
housut Seppälä

eilen..-9
..tein kuvahommia ja on jotenkin tosi kiva fiilis kun on pitkästä aikaa työhommia jopa vähän kiireeksikin asti. Sen puolesta tää muutto tuli vähän hankalaan saumaan, mutta nytpä sekin on hoidettu alta pois!

..käytiin Annikan kanssa Momotokossa ja tykkäsin yllättävänkin paljon enemmän kuin Fat Ramenin annoksista, joita on tullu kokeiltua jo aika montaa. Ramen-keitot on mun makuun ihan älyttömän hyviä ja pelkästään se liemikin on aivan taivaallista haha. Tässä taas ihmettelen, miksen oo koskaan kokeillu tehdä sellaista itse. Ehkä uuden asunnon myötä jonkinlainen kokkausinto ja sen kautta ruokahalukin palaa takaisin, yritetään ainakin..

..jouduin nappaamaan migreenilääkettä ja beetasalpaajaa sekä pitämään pienen lepohetken. Söin ehkä pari vuotta beetasalpaajaa päivittäin, koska beetasalpaaja + migreenilääke auttoi huomattavasti paremmin kuin pelkkä migreenilääke. Halusin kuitenkin kokeilla beetasalpaajan lopettamista ja kyllä se pelkkä migreenilääkekin auttoi välillä, mutta ihan vasta tajusin, että kyllähän mä voin ottaa sen beetasalpaajan silloin kun otan migreenilääkkeen, vaikken sitä enää päivittäin syökään. Nyt on taas viikon sisään tullu todettua 6 kertaa, että kyllä tää yhdistelmä oikeasti auttaa. Toisaalta aika karua, että migreeni on meinannu tulla 6 kertaa viikon sisään, huh. Toisaalta oon jo tottunut tähän, mutta tympeäähän se on silti.

..kattelin jakson Designated Survivoria ja oon hämmentynyt miten hyvä se on! Yritettiin joskus puoli vuotta sitten aloittaa se poikaystävän kanssa, muttei jostain syystä päästy puolta tuntia pidemmälle, joten olin mielessäni päätellyt sen olevan siis huono :D Onneksi annoin uuden mahdollisuuden ja mielenkiinnolla oottelen miten tää sarja tästä kehittyy.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat