torstai 26. huhtikuuta 2018

HUOLETTOMAMPAA ELÄMISTÄ

OP nano matkavakuutus kokemuksia-1-side

Sopivasti täältä Islannista kirjoittelen teille tän postauksen kaupallisessa yhteistyössä OP Nano Matkavakuutuksen kanssa. Mulle ei oo onneksi koskaan käynyt mitään sen suurempaa reissuissa ollessani - en oo sairastunut tai loukannut itseäni pahasti eikä koko omaisuuttani oo varastettu. Näitä oikeasti isoja ja kalliita kokemuksia on kyllä saanut kuulla paljonkin ja toivon, että näillä ihmisillä on ollut vakuutukset kunnossa!

Mun vakuutukset on OPlla ja onneksi se matkavakuutus on olemassa, sillä kahden vuoden takaisesta Kroatian reissusta ois tullu iso ongelma kameran rikkoutuessa. Ja ongelma siksi, ettei nyt varmaan kellään opiskelijalla oo paria tonnia odottelemassa tilillä - hyvä kun sain reissun maksettua, joskin maksoin sen erissä :D Vaikka mulle itselleni, mun koirille tai omaisuudelle ei oo onneksi sattunut ikinä mitään suurempaa, en vois kuvitella eläväni ja matkustavani ilman vakuutuksia.

OP nano matkavakuutus kokemuksia-2 OP nano matkavakuutus kokemuksia-4-side

Moni ymmärtää miksi kotivakuutus on tärkeä ja monesti vuokranantajakin vaatii sen. Esim vesiputken rikkoontuessa tulee meinaa aika törkeän isot maksut maksettavaksi. Moni ei välttämättä edes hoksaa kuinka kallista siitä voi tulla kun sairastuu reissulla tai loukkaa itsensä todella pahasti - itse hoitokulut, lääkkeet ja se, ettei välttämättä pääsekään jo sille ennestään ostetulle lennolle. Tai sitten ei osata ajatella, että se matkavakuutus pitää hankkia erikseen. Nykyisin on niin paljon kaikkia eri sopimuksia ja asioita, joista täytyy huolehtia, että harmittavan helposti joku asia saattaa jäädä hoitamatta ihan vahingossa.

Mun vakuutusasiat on onneksi olleet jo usean vuoden kunnossa, mutta rehellisesti sanottuna en välttämättä itsekään osaisi kaikessa kiireessä kiinnittää tällaiseen asiaan huomiota. Reissuun lähtiessä varsinkin on niin paljon muuta kivaa, mutta myös pakollista huomioitavaa, kuten meillä nyt lennot, 8 eri majoitusta, auton vuokraus, reittikartan suunnittelu, että helposti tällaiset "perusasiat" kuten matkavakuutus voisi unohtua. Sen vuoksi sanon teille nyt, että tsekatkaa oma matkavakuutuksenne jo nyt, koska ette välttämättä muista sitä silloin kun innoissanne suunnittelette tulevaa reissua!

OP nano matkavakuutus kokemuksia-10 OP nano matkavakuutus kokemuksia-3 OP nano matkavakuutus kokemuksia-12-side OP nano matkavakuutus kokemuksia-11

Ja joo, vakuutukset ja monet muut "aikuisten" velvollisuudet on välillä tosi monimutkaisia, jonka vuoksi niiden hoitamista on helppo vältellä ja siirtää jonnekkin tulevaisuuteen. Mulla on OPlta tosi kätevä vakuutuspaketti, mutta tää OP Nano Matkavakuutus on kaikessa yksinkertaisuudessaan varmaan vielä kätevämpi. OP Nano Matkavakuutus on siis täysin digitaalinen vakuutus, jota maksetaan kerran kuukaudessa kortilta automaattisesti kuten vaikka Netflix. Se sopii loistavasti reppureissaajille, vaihtoon lähtijöille ja kaikille muillekin elämännälkäisille! Vakuutus korvaa esimerkiksi sairastumiset, loukkaantumiset, varastetun omaisuuden ja Laaja Matkavakuutus myös lennoilta myöhästymiset eikä hintaakaan tuu laajalle paketille kuin vajaa 12e/kk :)

Joku saattaa ajatella, että no sehän on 144e vuodessa, mutta mun mielestä tuo on todella pieni summa ja vakuutukset yleensäkin on pieniä summia siitä jos ja kun se yllättävä iso menoerä osuu joskus kohdalle. Miettikää, että se mun parin tonnin kustannus kameran rikkoontumisesta vastaa hinnan puolesta suunnilleen 15 vuoden matkavakuutusta! Ja jos mulla ei ois ollut sitä vakuutusta, niin olisin ollut aivan pulassa ja maksaisin varmaan vieläkin erämaksulla sitä uutta kameraa... :D Maksan mun kahdesta koirasta vajaa 500e vakuutusmaksuja vuodessa. Se se vasta paljolta tuntuukin, mutta mielelläni maksan sen, jotta voin suhtautua tulevaisuuteen rauhallisin mielin, eikä mun tarvi miettiä mitä jos jompi kumpi leikkiessään loukkaantuu ja joutuu kalliiseen leikkaukseen. Meiän perheen koiralle tuli yllättäen jo nuorena vaikeat lonkkaongelmat, jonka vuoksi sille laitettiin leikkauksessa lonkkaproteesi ja koko homma kaikkineen maksoi melkeen 10 000e.. Välillä siis vain tulee asioita, joita ei osaa ennakoida ja siinä kohtaa varmasti harmittaa jos sen vakuutuksen on jättänyt hankkimatta :/

OP nano matkavakuutus kokemuksia-6 OP nano matkavakuutus kokemuksia-7
OP nano matkavakuutus kokemuksia-15
Niitä yllättäviä ja ikäviä asioita voi tulla kotona, mutta ihan yhtälailla ja ehkä jopa vielä todennäköisemmin reissussa seikkaillessa. Kannattaa oikeasti katsoa ne vakuutukset kuntoon tai sitten huolella miettiä riskit huomioiden onko se satasen tai parin säästö oikeasti järkevä ratkaisu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat