sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

PARASTA MATKUSTAMISESSA

anyday nuts terveelliset pähkinät-11
Mun oli tarkoitus kirjoittaa tää kaupallinen yhteistyö Anyday Nutsin kanssa aivan eri näkökulmasta, mutta täällä Islannissa ollessa muutin mieleni.. Pähkinät on hyviä ja terveellisiä välipaloja, vaikkakin itse syön niitä yleensä aamu- tai iltapalan yhteydessä. Täällä reissussa nää pähkinät, siemenet ja kuivatut marjat on kuitenkin maistuneet vielä entistäkin paremmilta!

Mulla on reissatessa välillä vähän huonokin tapa ja tarve yrittää nähdä ja kokea kaikki mahdollinen. En kuitenkaan oo ihmisenä sellainen, että nauttisin all inclusive -reissuista tai edes puolittain toimettomana altaalla makoilusta. Ymmärrän kyllä, miksi jotkut haluavat lämpöön ja aurinkoon rentoutumaan, mutta tästä päästään takaisin tähän mun tarpeeseen nähdä ja kokea kaikki, jonka vuoksi lepään ja rentoudun mielummin rauhassa kotona, sillä reissussa ollessa en oikein pysty siihen.

Matkustamisessa parasta on se, että näkee uusia paikkoja ja pääsee edes vilaukselta kurkkaamaan vieraan maan kulttuuriin. Tietysti hyvä ja halpa ruoka on plussaa, mutta se ei oo mulle niin tärkeää reissatessa, sillä reissukohde itsessään on se tärkein asia. Parasta matkustamisessa on myös se, kun kesken aktiivisen päivän voi hetkeksi rauhoittua evästauolle maisemapaikalle ja päivän päätteeksi voi rentoutua hyvällä omatunnolla. Esimerkiksi perjantai-iltana mentiin rentoutumaan kuumille lähteille reissupäivän päätteeksi ja kyllä se lämpimässä vedessä lilluminen tuntui aika hyvältä, kun koko päivän oli liikkunut ulkona.

anyday nuts terveelliset pähkinät-9-side anyday nuts terveelliset pähkinät-5-side
Tässä hyvä esimerkki aikalailla täydellisestä levähdyspaikasta! Merta, vuoria ja auringonpaiste. Lapsuuden hiihtoreissujenkin parhaisiin asioihin kuuluivat taukotupien munkit sekä kylmä suklaa. Ainakin itse nautin herkuista tai ihan vaan simppeleistä reissueväistä enemmän, kun oon tehnyt jotain ennen syömistä. Ei siihen tarvita Islantia tai kolmen tunnin patikointia, vaan pelkkä metsälenkki koirien kanssa riittää tekemään syömisistä jostain syystä paljon paremman makuisia!

anyday nuts terveelliset pähkinät-1-side id anyday nuts terveelliset pähkinät-10 anyday nuts terveelliset pähkinät-13-side
Mulle meinas tulla vähän huono omatunto, kun pihtasin näitä pähkinäpusseja pari päivää sopivaan saumaan, sillä muu matkaseurue kyseli jatkuvasti milloin niitä pähkinöitä on tarjolla.. Meillä oli myös joitain muita pähkinöitä, mutta raati oli sitä mieltä, etteivät ne maistunu miltään verrattuna näihin. Mua alko naurattamaan silloin kun alettiin syömään näitä Anyday Nutsin pähkinöitä, sillä se hetki oli ihan ku jostain mainospätkästä. Oltiin upeissa merenrantamaisemissa ja kaikki kehuivat näitä vuorollaan, suunnilleen kilpailivat kuka saa pussin käteen seuraavaksi ja kertoivat mistä ja milloin ja mihin tarkoitukseen ovat ostaneet just näitä Anyday Nutsin pähkinöitä :--D Mietin vaan mielessäni, että tää ois kyllä pitänyt saada videolle talteen, haha.

Harvemmin syön pähkinöitä ihan sellaisenaan, vaan yleensä just aamu- tai iltapalan lisukkeena. Tykästyin erityisesti tuohon pussiin, jossa oli pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä. Muutenkin näissä Anyday Nutsin pähkinöissä on mun mieleen sopivasti makua, mutta ne ovat myös terveellisiä, sillä ne on kuivapaahdettu ilman öljyä. Mun mielestä pähkinöiden kuuluukin olla sellaisia, että niitä voi syödä hyvin sen kourallisen, muttei tuu sellaista järjetöntä ja epäterveellistä himoa niinku vaikka rasvaisiin suolapähkinöihin. Pähkinät on itsessään niin hyviä ja terveellisiä, että mieluiten pidän pähkinät pähkinöinä ja syön niitä sopivan määrän. Varsinkin tällaisilla reissuilla pähkinät toimii loistavasti eväänä, koska niistä saa hyvin energiaa eivätkä ne vie repusta paljoa tilaa.

anyday nuts terveelliset pähkinät-2 anyday nuts terveelliset pähkinät-7-side
Anyday järjestää Instagramissa arvonnan, johon voi osallistua julkaisemalla kuvan omasta pienestä arkisesta hetkestä tägäämällä kuvaan @anydaynutsfinland #anydaynuts #arjenpieniinhyviinhetkiin. 10.5 mennessä kuvan julkaisseiden kesken arvotaan kotisiivouslahjakortti, joten jos kaipaatte arkeen hetken hengähdyshetken tai puhtaan kodin, niin kannattaa laittaa kuvaa jakoon :)

Kilpailun säännöt löytyy täältä.


Kuvat minusta: äiti<3

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Samaa mieltä olen kyllä noista pähkinöistä, nuo ovat todella hyviä ja uppoavat muksullekin hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla :) Huippua kuulla ja se on vielä parempi kun lapsillekin maistuu, sillä he ovat monesti kriittisimpiä makutuomareita! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat