torstai 10. toukokuuta 2018

2,5 TUNNIN HEMMOTTELUHOITO

offerilla kokemus kauneushoitola helsinki-1
Kerroin jo aiemmin, kuinka olin varannut 2,5 tunnin hemmotteluhoidon kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa ja aikaa jouduttiinkin siirtämään. Olin alkujaan kaavaillut tämän ihanan pitkän hemmotteluhetken tulevan just muuton jälkeen, mutta tää uudestaan sovittu aika oli käytännössä ihan yhtä hyvä, sillä se oli heti Islannin reissun jälkeen, eikä reissu ollut rentoutumista ja löhöämistä, vaan pitkiä autossa istuttuja päiviä.

offerilla kokemus kauneushoitola helsinki-7
Hoitoon kuului klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, päähierontaa (enemmänkin kasvohierontaa) ja pieni kasvohoito. Olin innoissani niin pitkästä ajasta, sillä kukapa ei tykkäis hoidoista ja monesti se aika tuntuu loppuvan ihan liian aikaisin! Kaksi eri henkilöä kuitenkin suoritti näitä hoitoja, eikä toinen ollut paikalla ensimmäisellä kerralla, joten kävin tänään kasvohoidossa ja pää/kasvohieronnassa. Loppujen lopuksi tää oli paljon parempi näin, sillä rentouduin molempina hoitokertoina niin paljon, että nukahdin loppuvaiheessa :D Ajatelkaa ku tuollainen ihana hoitohetki ois mennyt puolittain ohi tyytyväisenä nukkuessa! Mielelläni kuitenkin pysyn hereillä ja nautin haha..

idofferilla kokemus kauneushoitola helsinki-6
Kuumakivihieronta oli mulle aivan uusi kokemus. Olin nähnyt ainoastaan kuvia siitä, kun ne kivet ovat selän päällä, joten luulin, että ne suunnilleen vaan asetellaan selän päälle ja siinä se. Niillä kuumilla, sileillä kivillä kuitenkin hierottiin ihan oikeasti ja se oli älyttömän rentouttavaa. Niitä kiviä ei varsinaisesti tuntenut, mutta mieli keskittyi täysin siihen pitkin kroppaa vaeltavaan kuumaan kohtaan - ihan ku kaikki muu ois unohtunu mielestä.

offerilla kokemus kauneushoitola helsinki-4-side
Offerillan kautta löytyy tuotteita ja palveluita laidasta laitaan kovilla alennuksilla. Varsinkin tarjonta palveluista vaihtelee nopeastikin, joten sivustoa kannattaa tarkkailla suht aktiivisesti jos haluaa napata parhaat jutut.

Alueellisia palveluita myynnissä on Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla. Tilaamalla Offerillan päivittäisen uutiskirjeen pysyt ajantasalla uusista tarjouksista. Tuon uutiskirjeen tilaamalla ja jättämällä mulle kommentin (muista kirjoittaa sähköposti!) osallistut arvontaan, jonka voittaja saa 40e arvoisen lahjakortin Offerillalle. Indieplace arpoo voittajan kesäkuun alussa. Saatte Offerillalta myös 10% alennuksen koodilla annieveliina10.6 kommenttia:

 1. itse käyttäisin lahjakortin tuotteisiin koska kotikapupungissani ei näitä palveluja ole tarjolla.

  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Offerillalla näyttäisi olevan kyllä tosi paljon hyviä diilejä! Lahjakortti menisi varmaankin johonkin hemmotteluhoitoon tai johonkin ravintolaan! :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. Hei sähän käytät kuvien muokkaukseen Lightroomia? mitä pakettia suosittelisit aloittelijalle? Kun noita lightroom vaihtoehtoja on muutamia erilaisia...ja mist sen saa, pystytkö linkittämään mulle sen mistä saisin ladattua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Hmm mä en ikävä kyllä osaa oikein vastata tähän :/ Täältä ite ainakin löysin nuo enkä tiiä onko muualla tarjolla: https://www.adobe.com/fi/creativecloud/plans.html?promoid=2NVQCCYZ&mv=other

   Sieltä menin opiskelijat-osioon ja otin sen kaikki sovellukset osion - maksoi ekan vuoden(?) 15e/kk ja nykyisin 30e/kk. Tuolta löytyy tuo "valokuvaus" paketti, jossa on kyllä myös Photoshop, mutten tiiä löytyykö pelkkää Lightroomia jostain.. Ekaksi kuukaudeksi saa ainaki otettua ilmaiseksi testiin, jos et oo vielä kokeillu :) Menisin siis varmaan tolla "valokuvaus" paketilla, koska en nyt mitään muutakaan löydä!

   Poista
 4. Tosi hyviä diilejä löytyisi, lahjakortin käyttäisin johonkin kauneushoitoon!

  Tuulaylinen.2@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Offerillalla on kyllä mielenkiintoisia diilejä, joita muuten ei tulisi kokeiltua!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat