maanantai 28. toukokuuta 2018

KAIKKEA VIIME VIIKOILTA

hauskoja sattumuksia-4-side
Rehellisesti sanottuna oon mietiskellyt sitä pitäiskö mun lopettaa koko blogin pitäminen. Musta tuntuu siltä, ettei mun elämässä tapahdu mitään ihanaa ja innostavaa. Vähän myös siltä, niinku musta ois jo puristettu kaikki mehut, eikä mulla oo mitään tarjottavaa. On ollut ihanaa kuvata muita ja tuottaa muille sisältöä, sillä se tuntuu menevän tavallaan oikeaan käyttöön. Musta tuntuu, että eikai ketään kiinnosta katella kuvia musta tai mun tylsästä arjesta ja isolta osin myös vuorovaikutuksen puute on tehnyt sen, ettei tää homma anna mulle enää niin paljoa kuin ennen.

Mulle ei oo tärkeintä näyttäytyä upeissa kuvissa ja kertoa pintapuolisesti kuinka ihanaa elämä on. Kuitenkin sellaisten perustylsien juttujen kirjottaminen tuntuu entistä tylsemmältä, kun en saa niistä mitään keskustelua tai omien kokemusten ja fiilisten jakamista :D Enkä tarkoita syyllistää ketään, ymmärrän täysin miksi kommentointi on vähentynyt!

Yritän ehkä nyt vaan unohtaa sen tunteen, että koko bloggaamisella pitäisi olla jokin merkitys. Mulla on jo pitkään ollut käytännössä kaikista muista asioista sellainen tunne, että tää on ihan turhaa, ei tää merkitse mitään mun elämän kannalta. Ikinä aiemmin se ei oo kuitenkaan yltänyt bloggaamiseen asti, vaan bloggaaminen on ollut mun omaa kivaa puuhastelua - sellainen pakopaikka, jossa ajatukset saa muualle. Nyt se on nähtävästi yltänyt myös blogiin asti ja se vähän hämmentää. Blogi on kuitenkin ollut mun oma pieni juttu niin monta vuotta, että tulevaisuus tuntuis jotenkin tyhjältä, vapaalta ja oudolta ilman blogia.

En siis haluaisi lopettaa bloggaamista, mutta en voi tälle tunteelle mitään. Pitkään oon miettinyt jos vaan poistaisin koko Instagramin, että kaduttaiskohan se mua joskus myöhemmin. Heh, tavallaanhan se ois oikeasti vaan hyvä poistaa kaikki someen liittyvä elämästä :D No mutta.. En tiiä! Katsotaan eteenpäin ja ainakin itse toivon, että tää fiilis menee ohi, koska eihän kaikki elämässä voi olla merkittävää ja maailmaa mullistavaa, vaan pitää olla myös joitain "turhia" kivoja asioita :)

idhauskoja sattumuksia-1
Ja nyt niihin turhiin, mutta mun viime viikkojen ilojen ja hämmennysten aiheisiin. Yoda nosti ekan kerran jalkaa!! Eihän siihen mennyt kuin vuosi ja kaksi kuukautta ja ainakin toistaiseksi jalan nostaminen on jäänyt siihen yhteen kertaan.. :D Yoda on toisaalta ollut aina sellainen pieni iloinen ukkeli, eikä sillä oo ollut mitään urosmaisia machoilujuttuja, etten yhtään ihmettele tätä tyttöjen tyyliin pissaamistakaan haha.

Otin mun kasveista latva-, verso- ja varsipistokkaita ja just eilen hihkuin innoissani uusille juurille, lehdille ja versoille. Kasvit ja varsinkin tällaiset onnistuneet operaatiot saa kyllä hämmentävän onnellisen ja onnistuneen olon.. Olin viikko sitten mun kaverin mukana sen viljelypalstalla raivaamassa palstaa viljelykuntoon ja otin mukaani muutaman mansikanverson, joita kaveri ei tarvinut. Ajateltiin niiden kuolevan heti, mutta tuossa ne edelleen on hyväkuntoisina ikkunalaudalla! Tähän asti ne on tarvinneet vettä päivittäin, mutta mikäs mukavampaa kuin päästä kastelemaan usein. Jostain syystä haluaisin hoitaa kasveja ihan kokoajan ja isoin asia onkin malttaa tätä mun liiallista hoitointoa, ettei ne kasvit kuole liikaan kasteluun.. Tyhmää. Onneks on nyt näitä pistokkaita, joihin voi suunnata tämän ylimääräisen kasvienhoitoinnostuksen ;)

hauskoja sattumuksia-5-side
housut äidiltä lainassa
paita Junkyard* (täältä)
kengät Nike

*saatu / mainoslinkki

Oon käynyt tässä kuussa kahdesti Tampereella kuvaamassa häitä ja nyt lauantaina nähtiin kuvausten jälkeen vielä erään tytön ja hänen 8kk ikäisen bortsun kanssa. Oli jotenkin harvinaisen raskas päivä, mutta aattelin koiraterapian toimivan tilanteessa ku tilanteessa ja olin ihan oikeassa<3

Rocky ontuu vaihtelevasti toista etutassua ja mennään huomenna käymään eläinlääkärissä. Pari vuotta sitten se ontui luultavasti samaa kohtaa ja siitä otettiin kuvat, joiden perusteella lääkäri mietiskeli mahdollista luupiikkiä. Siihen toimis ainoastaan tähystysleikkaus, mutta katsotaan nyt huomenna mitä tassusta sanotaan.

Tuossa Cafe Regattan kohdalla tapahtui äitienpäivänä jotain ihan käsittämätöntä. Oltiin hengailemassa ulkona kun vierestä alkoi kuulua järkyttävää tööttäilyä ja pian kaksi naista huusivat toisilleen niin järkyttävällä äänellä, etten oo ikinä kuullut mitään vastaavaa :D Siis oikeasti en ikinä. Kyseessä on siis sellainen tie, jossa tienvarteen on jätetty autoja parkkiin ja jomman kumman autoilijan tulee väistää sivuun odottelemaan, että vastaantulija on mennyt ohi. Tilanne oli se, että kumpikaan näistä naisista ei suostunut väistämään toista.... Siinä he sitten soittivat vuoronperää tööttiä ja suutaan toisilleen keskellä tietä. Takana oli luonnollisesti kunnon jonot ja lopulta paikalle tarvittiin kaksi poliisipartiota selvittämään tilanne.

Ihan käsittämätöntä. Mun mielestä samaan aikaan surullista ja äärettömän noloa, että poliisien täytyy tulla selvittämään näin naurettava tilanne. Toisen naisen perustelu oli, että hänen melkein satavuotias äiti odottaa kotona ja hän on hakemassa ravintolasta annoksia, jotka ehtivät jäähtyä. Siinä vaiheessa ei tuu sitten mieleen peruuttaa viittä metriä ja päästä ravintolan kautta takaisin äitinsä luokse..? Psykologisesti mietittynä haluaisin tietää miten tuo tilanne on mennyt. Tuntuu aika epätodennäköiseltä, että molemmat autoilijat olivat niin naurettavan jääräpäisiä, etteivät väistäneet - tällaista väistelyä kuitenkin saa tehdä liikenteessä aika paljonkin, eikä kyseessä ollut mitenkään erikoinen tilanne. Mietin sitä, oisko toinen kuumunut tilanteesta ja aloittanut tööttäilyn, jolloin toinen on tulistunut myös ja päättänyt, että no ei hänkään kyllä väistä :D Oli miten oli, välillä ihmiset kyllä onnistuu tekemään pienistä asioista järjettömän isoja ongelmia..

Nyt mä teen jotain aamupalaa, koska onhan kello jo 3 ja katson ehkä jakson Suitsia, ennenku pitää alkaa taas muiden hommien pariin :)22 kommenttia:

 1. ÄÄäää voi ei, älä kiltti lopeta <3 Ymmärrän kyllä fiiliksen, nykyisin blogit tuntuu olevan pitkälti yksinpuhelua joka on hiukan harmillista. Mua ja varmasti monia muita kiinnostaa sun elämä ja niin upeat kuvat kaikesta! Oot ihanan "tavallinen" ja suhun on tosi helppo samaistua, ja kaiken lisäksi ihan hurjan taitava valokuvaaja <3 Tällaiset höpöttelypostaukset on just ihania ja rentouttavia :-D Tuntuu että niin moni blogi nykyään on vain raapaisu pintaa ja kaikki esitetään pinkkien lasien läpi, eikä tavallaan sitä normaaliutta ja arkea enää erota sen kaiken keskeltä. Toivottavasti fiilis lopettamisesta menee ohi, mutta toisaalta ei bloggaamisen pitäisi olla myöskään mitään pakkopullaa (ihana sana) kenellekään. Ja hitto, pitäisi varmaan myös joskus käydä äidin vaatekaapilla. Ties mitä siistejä vaatteita sieltä löytyisi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihana<3 No se just kun toisaalta sellaiset tosi tarkasti rajatut aiheet ja tietyt "jujut" nousee hyvin esiin ja ihmisten on helpompaa klikata sellainen auki, mutta sitten taas mä oon just enemmän sekalaisia höpöttelevä tyyppi ja tuntuu, että ei sellasissa postauksissa oo mitään järkeä :D Tai että kiinnostaako ne oikeasti ketään. Jo näistä parista kommentista on tullu kiva fiilis, että okei ainakin joitain kiinnostaa!<3 Ja niin, pitäähän tän homman tulla ihan omasta fiiliksestä ja en aio kyllä sitten enää kirjotella jos tää alkaa ihan oikeasti tuntumaan pakkopullalta! :D Tai sitten alan laittelemaan pelkkiä kuvia sillon tällön, mutta no en nyt tiiä miten sekään onnistuis.. Ja todellakin kannattaa käydä, oon tässä vuosien saatossa saanu äitiltä vaikka ja mitä ihanaa! :) Parhaat aarteet löytyy just äitiltä tai mummolta, ei mistään H&M:ltä! :D

   Poista
  2. Komppaan Annan kommenttia täysin!! Tykkään sun blogista just siksi, kun et ees yritä olla niinkuin kaikki supersuositut isot muotiblogit, vaan näistä sun teksteistä huokuu sellainen arkisuus ja tavallisuus, joihin voi niin hyvin samaistua. Just nää tälläiset sekalaiset höpöttelypostaukset on mun lemppareita. Toivottavasti saat sun bloggausinnon takaisin :)

   Poista
  3. Kiitos Iida<3 Musta on ehkä isoin mahdollinen kehu tuo, että mut ja mun jutut koetaan samaistuttavina<3 Toivottavasti, nämäkin kommentit ja nostaneet fiilistä! :)

   Poista
  4. Määki komppaan Annan ja Iidan kommentteja!! Oot ehottomasti mun lempibloggaaja ja saan älyttömästi irti sun postauksista, erityisesti just niistä höpöttelypostauksista! Et yritä esittää mittään, vaan oot aito ja helposti samaistuttava ja uskallat puhua myös niistä vaikeista asioista. Sunlaisia bloggaajia tarttis ehottomasti lissää. :) Toivottavasti nuo fiilikset mennee ohi, koska en tiiä mitä teen ilman sun blogia!

   Poista
  5. <3!! Niin ihania nää teidän kommentit! Tullu niin hyvä mieli näistä ja toivottavasti se pysyy ilman tällaisia kommenttejakin mielessä jatkossa, että tää ei oo pelkästään musta kivaa puuhaa, vaan sieltä löytyy myös tyyppejä, jotka tykkää ja jaksaa lukea näitä<3

   Poista
 2. Harmittaa ettei tule kirjoitettua kommentteja useammin. :/ Pienellä vaivalla me lukijat saatais ehkä sulle semmonen olo että sun kannattaa pitää tätä blogia. Sun blogi erottuu edukseen sillä, että oot teksteissäs ihan täysin aito etkä silottele sitä. Sellasta ajatustenvirtaa ja hauskoka juttuja :D ja tottakai kauniit kuvat kruunaa koko potin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, itsekin skippaan sen liian usein nykyisin.. Pelkästään somekanavien läpikäyminen on melkonen työmaa, saati kommenttien kirjoittaminen kaikille erikseen :D Kiitos tästä kommentista ja ihanista sanoista<3 Ois hyvä joku sellanen automaattinen "kiva postaus" tyylinen painike, koska monesti tuntuu tyhmältä jättää niin yksinkertainen kommentti ja itse kommentoin helposti vasta sitten kun on jotain ns oikeaa sanottavaa, vaikka ne pienet muistutukset on kans tärkeitä :)

   Poista
 3. Itse seuraan paria sellaista blogia, joihin ei näytä tulevan usein yhtäkään kommenttia, vaikka olen aika varma, että blogia seuraa suuri joukko ihmisiä. Mietin usein, että "pitäisköhän mun nyt kommentoida tähän, ettei tosta bloggaajasta tunnu kurjalta" :D Mutta toisaalta jos siinä postauksessa vaan esitellään asua tai se ei muuten herätä juuri mitään ajatuksia, vaikka mielellään sen luenkin, niin tuntuu tosi tyhmältä ruveta spämmäämään joka postaukseen, että "ihania vaatteita!" tms.

  Tosin täytyy myöntää, että nykyisessä masennustilassa mun on tosi vaikeaa keskittyä lukemaan syvällisempää tekstiä (blogitekstit mukaan lukien) ja vaikka kirjoitus olisi hyväkin, niin ei välttämättä vaan ns. ole voimia alkaa kirjoittamaan mitään pidempää kommenttia. Silloin helposti jättää vaan kommentoimatta tai kirjoittaa jonkun lyhyen "hyvä kirjoitus" -kommentin. Tuntuu että tääkin kommentti on nyt jotenkin tosi sekava, mutta ehkä tästä jotain mun ajatuksiani tuli esiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi moni jättää myös vastaamatta kommentteihin, enkä itse oo enää jaksanut kommentoida kun viimeisiinkään kommentteihin ei ole tullut vastausta :/ Ja niinhän se tuntuukin, mutta itse oon yrittänyt jaksaa kommentoida niille omille lemppareille edes silloin tällöin näitä "tyhjänpäiviäsiäkin" kommentteja, että sitä mun tykkäämää matskua tulis jatkossakin! :D Siksi ois hyvä just joku painike tai muu, millä vois ilmaista nopeasti, että postaus oli kiva ilman varsinaista kommentointia..

   Ymmärsin hyvin mitä ajoit takaa tällä kommentilla! :) Itsestäkin tuntuu, että sellaisiin ns välimuotopostauksiin on helpointa kommentoida, kun on oikeasti jotain sanottavaa, mutta ei myöskään tarvitse panostaa ihan älyttömästi superpitkään ja kattavaan kommenttiin jostain merkittävästä aiheesta. Kiitos, että jätit kommentin, just tällaisia pohdintoja ja omia mietteitä asioista on kiva kuulla :)

   Poista
 4. Ei ei et voi millään lopettaa! Oot mulle hurja inspiraation lähde, ja kurkkaan päivittäin tänne onko tullut jotain uutta. Tai no okei aika itsekkäästi sanottu, jos koet ettet saa tästä tarpeeksi irti, niin eihän siinä sitten oo mitään järkeä. Mutta uskon että meitä on täällä monia, ketkä odottelee aina sun kuulumisia! Ehkä voisit kokeilla taukoa (vaikka en sitäkään toivo hah), että miltä se tuntuu. Oot harvinaisen aito ja rohkea bloggaaja, mikä erottaa tän blogin muista ja antaa lukijoilleen paljon enemmän kuin sellanen pintapuolinen liibalaaba.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti!! En kestä, kiitos<3 Musta tuntuu, että näistä kommenteista on tullut mulle jo se fiilis, että no ehkä tää ei ookkaan ihan niin merkityksetöntä - jos saan joillekin hyvän mielen näillä jutuilla, niin se on tosi iso asia oikeastikin!<3

   Poista
 5. Oon kyllä myös laiska jättämään kommenttia blogeihin. Ehkä tulee sellainen fiilis, että mitä järkee ei sieltä kukaan kuitenkaan vastaa eikä usein edes keksi mitään kummosta sanottavaa. Sun blogis on ihanan aito ja on hienoa, että oot uskaltanut kirjoittaa tänne myös niistä elämän vaikeistakin asioista. Ja tottakai sulla on aina hienoja kuvia. Luen mieluusti ihan arkisistakin asioista ja tietenkin erittäin mieluusti koirista. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kans tosi ikävä fiilis ja mun mielestä lukijoiden aliarvioimista jos ei ymmärrä kuinka hienoa se on tässä hektisessä (some)maailmassa, että joku käyttää vaikka edes hetken omaa aikaansa jättääkseen kommentin. Toki välillä unohtuu tai ei ehdi just siltä istumalta, mutta silleen pitkässä juoksussa! Kiitos Hanna kun jätit kommentin ja vähän arvelinkin, että koirajutut kelpaa sulle ;)<3

   Poista
 6. Ymmärrän sun fiilikset ja sun pitääkin antaa niiden tulla ja tunnustella niitä. Mutta kyllä harmittaa vietävästi jos lopetat. Oot ihan paras bloggaaja ja valokuvaaja! Sun upeita kuvia on aina ihana katsella ja ihailla. Vaikkakin siis susta tuntuu ettei ketään kiinnostais/kukaan lukis niin kyllä meitä täällä on, kaikki tai varmaankaan suurin osa ei vaan kommentoi ja lukee ja seurailee anonyyminä niin kun minäkin. Yleensä en mihinkään koskaan kommentoi mutta nyt tuli sellainen fiilis että haluan sanoa jotain. Ja toivon todella että jatkat someilua. Ei tietenkään muiden takia ja jos tuntuu että haluat lopettaa niin tietysti teet sen. Ei kannata bloggaamisesta ottaa paineita eikä instasta. Mutta ei somessa mitään pahaa ole joten tuntuisi oudolta jos sua ja sun ihania kuvia ei voisi enää seurata missään. Toki teet kuitenkin itse päätöksesi! Eihän sekään haittaa, jos kerrat harvenee. Kunhan et kokonaan lopettaisi. Kaikke hyvää ja ihanaa kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA tuo kun sanoit, että fiilisten pitääkin antaa tulla ja niitä pitää tunnustella! Ehkä se vois jatkossa toimia, että teen muille sitä "hienompaa" sisältöä ja ite laittelen tänne kaikenlaista - joskus myös sitä ns parempaa sisältöä, mutta niin ettei se tunnu koko homman pääpointilta :) Se on kyllä kans totta, että luvuille sokeutuu ja tuntuu, että ketä tämä muka kiinnostaa, vaikka ilmeisesti kiinnostaa kun käytte täällä heh.. Ja kun joku joskus sanoo lukeneensa jonkun postauksen niin oon ihan silleen "MITÄ onko joku oikeasti lukenut sen" :-D Ja nyt mua hämmentää nää sun ja muiden ihanat sanat, kiitos hirmuisesti ja ihanaa kesää sinnekin!<3

   Poista
 7. Sun blogi on aina ollu mulle "se blogi", jonka oon selannut joka ikinen ilta viimesimpänä nukkumaan mennessäni. Oot niin inspiroiva ja ihanan rehellinen, sun arkee on mahtava seurailla!
  Ymmärrän, että kommentointi blogeissa on vähentyny reilusti, ja samaan aikaan esimerkiks itellä turhauttaa kommentoida tiettyjen tyyppien blogia, koska mihinkään ei ikinä saa vastausta. Tuntuu, että ei niillä kommenteilla oo mitään väliä, tuskin ne niitä edes lukeekaan.. Sun blogi on onneks aina ollu tässäKIN asiassa poikkeus, aina oon saanu vastauksen oli asia tai kysymys mikä tahansa. Kiitos siis siitä! <3 Toisaalta ymmärrän myös sun tunteen siitä, että ois vaan "helpompaa" poistua koko somesta, koska jep, niin se varmaan ois. :-D Itellä tulee aina tietyin väliajoin samanlaisia viboja, vaikka mun somessa seuraajia ei oo kun muutaman käden sormilla laskettava määrä. Tän romaanin pointti oli kuitenki se, että kyllä meitä lukijoita täällä ruudun takana on paljonkin, pitäis vaan muistutella olemassaolosta useemminkin. Oot hyvä just noin, ihanaa kesää sulle ja koirille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt en kyllä keksi mitä sanoa tältä hämmennykseltäni! :D Niiiiin iso kiitos kaikista noista ihanista asioista, joita sanoit!!<3 Tykkään oikeasti lukea teiän kommentteja ja vastailla niihin ja oon aivan järkyttyny jos joskus huomaan jonkun vanhan kommentin, johon en oo vastannut :D Yleensä sillonki vastailen silleen "anteeksi, että oon vuoden myöhässä, plaaplaaplaa..", vaikka tuskin sitä kommentoija koskaan enää huomaa, mutta kun tuntuu niin älyttömän kurjalta..

   Some on kyllä jännä kokonaisuus. Itsessäänhän se ei oo hyvä eikä paha, mutta se ei todellakaan ole niin yksinkertainen asia ja mietin monesti somen psykologisia vaikutuksia ja muita välittömiä ja välillisiä vaikutuksia. Some ja sen vaikutus on vaan älyttömän mielenkiintoinen :D Tää kuulostaa nyt joltain vuoden paskimman leffan esittelyltä, mutta tuntuu, että some ja se oikea elämä sekoittuu liikaa ja liian helposti, että SOME KAAPPAA ELÄMÄN :---D

   Kiitos vielä ja ihanaa kesää sinnekin<3

   Poista
 8. Täällä ollaaan kaikkien vuosien jälkeen!! Monesti luen nykyään kämnykällä blogeja (kun tietokone hajosi) ja sen takia kommentointi on muka jotenkik työläämpää :D mulla myös tulee tosi semmosia henkilökohtaisia(???) asioita mieleen, mitä haluais sanoa mutta ei sitten muka kehtaa..hmm :D
  Toivottavasti löydät inspiraatiota jatkaa tai bloggailu tois sulle enemmän hyviä fiiliksiä.

  <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora!! Jee säkin oot vielä matkassa mukana <3__<3 No mutta onhan se oikeasti puhelimella vähän työläämpää! :D Jos tuntuu, ettei oo varma haluaako niitä jakaa omilla kasvoillaan, niin sitten ei tietenkään piä kirjotella, mutta mua ei ainakaan haittaa henkilökohtaisemmat kommentit tai sitten voi laittaa anonyymisti jos haluaa silti päästä avaamaan omia mietteitä :)

   Poista
 9. Voi vitsit sun blogi on kyllä yks lemppareista!!! Mut toki ymmärrän noi ajatukset, ja itekkin myönnän kommentoivani ihan liian harvoin vaikka postaus olis kuinka hyvä... Sun ottamat kuvat on upeita ja ihailen muutenkin sun blogin tyyliä ja sisältöä! Plus oot super nätti ja vaikutat ihanan aidolta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :')<3 Ja kiva kuulla myös se, ettei nää mun ajatukset kuulosta ihan oudoilta! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat