tiistai 15. toukokuuta 2018

KESÄMEIKKI JA VALKOISET HAMPAAT

valkoiset hampaat kotona-5
Pääsin kokeilemaan uutta Pepsodent White Now Touch -valkaisukynää kaupallisessa yhteistyössä Pepsodentin kanssa. Oon monesti haaveillut valkoisemmista hampaista ja välillä jopa varovasti etsinyt tietoa ja hintoja hampaiden valkaisusta. Kaikki on varmasti samaa mieltä siitä, että valkoiset hampaat saa ulkonäön huomattavasti kauniimmaksi, mutta myös freesin ja hyvinvoivan näköiseksi. Varsinaiset hampaiden valkaisut on kuitenkin aika hintavia ja jos joskus päädyn sellaiseen, niin haluan tehdä kaikki mahdolliset taustatutkimukset aiheeseen liittyen.

valkoiset hampaat kotona-3 valkoiset hampaat kotona-4
Mun iho on hyvässä kunnossa ja oon ihan suihkunraikkaana näissä kuvissa. En varsinaisesti rusketu, mutta kasvot on saaneet aurinkoa ihan huomaamatta koirien kanssa ulkoillessa, joten iho on nyt myös väriltään tasaisempi. En tykkää meikata paljoa tällaisina ihanan lämpiminä ja aurinkoisina päivinä. En todellakaan meikkaa joka päivä, sillä harvoin teen mitään sen ihmeellisempää tai näe muita ihmisiä kuin heitä jotka on ruokakaupassa tai tulevat rappukäytävässä vastaan..

Tärkein juttu mulle on just nyt aurinkorasva! Nää vähän yllättäen tulleet kesäsäät saa ihon palamaan aika herkästi ja haluan suojata hyvin mun ihon, joka ei rusketu vaan ainoastaan palaa. Sen jälkeen levitän nenään, nenänpieliin, silmien sisäkulmiin ja leukaan primeria, jonka jälkeen peiteväriä tasoittamaan värieroja. Sitten vaan aurinkopuuteria, highliteria, kulmageeli ja jotain väriä huuliin!

valkoiset hampaat kotona-6-side valkoiset hampaat kotona-8 valkoiset hampaat kotona-12 id valkoiset hampaat kotona-10
Varsinkin tällaisen kevyen meikin kaverina vaaleat hampaat näyttää tosi hyviltä! Oon kokeillut kolmea eri valkaisukynää ja tää on ehdottomasti paras. Tuote ei oikeasti muuta hampaiden sävyä, vaan on ikäänkuin meikki hampaille. Voisin kuvitella, että juuri se mahdollistaa selkeän sävyeron hampaille ja tämän valkaisukynän jälkeen hampaat on ihan oikeasti valkoisemmat! Kynässä ei myöskään ole hammaskiillettä kuluttavia ainesosia, joten sitä voi huoletta käyttää päivittäin ja hampaiden pitäisi pysyä valkoisemman näköisinä useamman tunnin.

valkoiset hampaat kotona-9-side
Pepsodent White Now Touch -valkaisukynä toimii yksinäänkin, mutta tehokkaimman tuloksen saa käyttämällä koko White Now -tuotesarjaa. Itse oon pessyt ensin hampaat valkaisevalla White Now Gold -hammastahnalla, jonka jälkeen oon käyttänyt valkaisukynää. Valkaisukynän seerumin kannattaa antaa kuivahtaa hampaisiin ja se kyllä kuivahtaa ihan hetkessä, helposti vajaassa puolessa minuutissa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä valkaisukynää, jos haluat selvästi valkoisemmat hampaat helposti, nopeasti ja edullisesti, sillä tämän hinta on 12,90e.

PS. Mun instagramissa @annnye on arvonta, josta voi voittaa tän Pepsodent White Now -tuotepaketin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat