torstai 24. toukokuuta 2018

PIZZAA AURINGONLASKUSSA

hietaniemen ranta helsinki-1 hietaniemen ranta helsinki-13 hietaniemen ranta helsinki-8 hietaniemen ranta helsinki-3 hietaniemen ranta helsinki-9 hietaniemen ranta helsinki-12-side hietaniemen ranta helsinki-15 hietaniemen ranta helsinki-14 hietaniemen ranta helsinki-11 hietaniemen ranta helsinki-7-side
Ihanaa päästä kirjottamaan ja laittamaan kuvia tänne! Oon viimeaikoina nähny ystäviä tosi paljon ja kuvaillu vähän kaikkea - jopa täysin vieraiden ihmisten kanssa. Musta tuntuu, että kivoja kuvia on ihan liikaa enkä osaa oikein keskittyä mihinkään niistä.. Varmasti tää poikkeuksellinen aktiivisuus ja ystävien näkeminen on väsyttänyt ihan hurjasti, vaikka ihanaa on ollutkin. Eilen olin käytännössä heräilemässä kuuden aikoihin (?!) kun Annika soitti, että tehtäiskö jotain. Oisin ollu ihan valmis vaan käyttämään koirat ulkona ja menemään yöunille, mutta pizzojen nappaaminen ulos auringonlaskuun oli kuitenkin aika hyvä ratkaisu. Ollaan Annikankin kans puhuttu, että ihanaa kun ollaan nyt nähty paljon, sillä viime kesän asuin melkeen naapurissa, mutta nähtiin varmaan kaks kertaa koko kesänä, kun oltiin molemmat niin väsyneitä eikä vaan saatu mitään aikaseksi..

Tuntuu kauhealta ees sanoa, että olin eilen vielä kuuden aikaan kunnon unikoomassa, koska oikeasti mun unirytmi on yleensä aika hyvä! Mulla menee vaan silleen, että se väsymys kerääntyy ja sitten oon päivän tai kaks aivan poikki. Vaikka nukunkin joka yö vähintään 8 tuntia, niin se ei auta kun henkisesti väsähtää :D Talvella onnistuin karsimaan tällaisia kivojakin asioita, kuten ystävien näkemisiä silleen, ettei väsyttäviä asioita tulisi liikaa eikä väsymys kerääntyisi tälleen ihan ylitsepääsemättömäksi. Nyt se on kuitenkin ollut vähän vaikeaa kun ulkona on niin ihana sää ja kun oon kuitenkin halunnut nähdä ystäviä!

Musta on ollut ihanaa ottaa kuvia muista ihmisistä ja Annika on ehkä maailman helpoin kuvattava, koska näyttää luonnostaan niin upealta ja ollaan kuvattu paljon yhessä. Pakko myös sanoa siitä, että Annika ei oo ikinä sanonu mistään kuvasta tai videosta, että hyi ei tuollasta :D Tiiättekö kun monet on tosi kriittisiä itseään kohtaan, jolloin on myös vähän haastavampaa ottaa kuvia tai videota toisesta, kun pitää aina varmistaa, että saako tän laittaa. Ja harmittavan monet niistä kuvista tai videoista on sitten sellasia, että "no ei saa laittaa"..

Tää nyt lähti ihan omille urilleen, mutta toinen maailman helpoin kuvattava on Christa ja mua harmittaa niin paljon kun ei asuta enää samassa kaupungissa. Kirjoitin muutama kuukausi sitten Christasta postauksen "yksi parhaista ystävistäni", josta toivottavasti saa vähän kiinni siitä, miksi Christa on myös yksi ihanimmista ihmisistä, joita oon koskaan tavannut<3

Mutta ees vähän aiheeseen palatakseni, pieni blogihiljaisuus ei oo tosiaan johtunut siitä, että viime aikoina ois mennyt huonosti tai ei ois mitään kuvia. Täällä on ollut vaan vähän turhan hektistä mun jaksamiseen nähden, vaikka ihanaa on ollutkin :) Toivottavasti myös te ootte päässy nauttimaan lämpimistä säistä hyvien tyyppien seurassa!


2 kommenttia:

  1. Pakko tulla kommentoimaan, että löysin vastikään tämän blogin nimenomaan Annikan blogin kautta ja vaikuttaa todella kivalta plus vaikutat itse hurjan symppikseltä ihmiseltä! Tulen siis jatkossakin ehdottomasti seuraamaan, ja kunhan aikaa on, niin aion ihan ehdottomasti kahlata kunnolla noita vanhojakin postauksiasi lävitse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun jätit kommentin!<3 Tuli niin hyvä mieli tästä :) Jätähän niihin kommenttia jos herää jotain ajatuksia, koska ikävä kunnon vanhojen blogiaikojen vuorovaikutusta ja haluan nimenomaan jutella teiän kans ja jakaa mietteitä kaikesta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat