torstai 14. kesäkuuta 2018

EXTEMPORE ROADTRIP

id nallikari oulu-3
Tuntuu vähän hölmöltä, sillä nää kuvat on tältä aamulta Oulusta ja haluaisin lähettää terveisiä sieltä, mutta matka on jatkunut päivän aikana Sodankylään saakka. Tarkalleen ottaen kuvat on edelliseltä vuorokaudelta, sillä kello on jo 04.05, mutta mun mielessä päivä loppuu vasta kun alan kohta nukkumaan.

Lähdettiin Christan kans aika extempore roadtripille, jonka määränpää tulee lopulta olemaan Pohjois-Norja. Kaksi vuotta sitten kävin Lofooteilla roadtripillä ja vannoin palaavani sinne suunnille vielä joskus tulevina vuosina. Eilen - eli virallisesti toissapäivänä - lähdin ajamaan Helsingistä Jyväskylään, nappasin Christan kyytiin ja ajettiin yöksi Ouluun. Täällä Sodankylässä on loppuviikon Midnight Sun Film Festival ja käytiin kattomassa elokuva, joka alkoi 01.00. Tykkäsin kovasti kyseisestä elokuvasta ja siinä oli jotain ihanan persoonallista, jota on varmaan tyyliin kaikissa näytöksissä, joita on muuten tarjolla melkoisesti.

nallikari oulu-5 nallikari oulu-6-side nallikari oulu-4
paita Junkyard* (täältä)

-tuote saatu/mainoslinkki-

nallikari oulu-2
Tällä kertaa mukana ei oo telttaa, vaan nukutaan mun autossa. Saattaa kuulostaa raffilta, mutta tuutte myöhemmin näkemään syyn, miksi päädyttiin tähän ratkasuun! Kello alkaa olemaan jo puoli viisi ja aurinkokin paistaa horisontissa, joten hyvää yötä tai huomenta ja kuullaan pian<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat