sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

KESÄTYYLIN SUOSIKKEJA

ellos jumpsuit summer essentials-8-side

Edelliset kesät oon elänyt matkalaukullisella vaatteita, sillä oon halunnut viettää kesän muualla kuin Jyväskylässä. Jo pari vuotta sitten huomasin mun tyylin vähän muuttuneen, mutta en pystynyt pukeutumaan ihan niin kuin olisin halunnut, sillä mukana oli vain pieni osa vaatteista ja nekin sotkussa matkalaukussa. Nyt vihdoin oon päässyt hyödyntämään täyttä vaatevarastoani, joka on vieläpä siistissä järjestyksessä vaatekaapissa. Tuntuu aika luksukselta!

Huomaan, että mun tyyli on muuttunut tavallaan aikuisemmaksi. Monet ihonmyötäiset vaatteet tuntuvat vähän epämukavilta, kokomusta asu tuntuu tylsältä ja 10cm korot kauhistuttavat. Parhaita asioita kesäpukeutumisessa ovat ehdottomasti värit, rentous ja helppous. Tietyistä vaatekappaleista ehdottomia suosikkeja ovat mekot ja jumpsuitit, koska ne ovat samaan aikaan kauniita, mutta älyttömän helppoja ja mukavia vaatteita!

Muutama vuosi sitten en tykännyt enkä osannut käyttää mekkoja. Puhumattakaan siitä, että mekot olisivat olleet mieleisiä arkivaatteita tai olisin käyttänyt mekkoa ilman meikkiä ja hiukset sotkunutturalla. Ei mulla edes ollut silloin mitään rentoa ja mukavaa mekkoa, jota olisin mielelläni käyttänyt myös arkena. Jumpsuiteissa on jotain ihanan mekkomaista, mutta lahkeet mahdollistavat rennosti istuskelun.

Kolmas ehdoton kesälemppari ovat kaksiosaiset asut. Niissä yhdistyy samat ihanat ominaisuudet kuin mekoissa ja jumpsuiteissa, mutta kaksiosaiset asut ovat vielä helpompia ja monipuolisemmin käytettäviä :)

ellos jumpsuit summer essentials-5

ellos jumpsuit summer essentials-7-side id ellos jumpsuit summer essentials-1
Mun mielestä pukeutumisessa on ihanaa sellainen leikitteleminen. Varsinkin kesällä se on huomattavasti helpompaa kuin talvella ja festareilla yks mun lempipuuhista on ihastella ihmisten lookkeja. Mä en itse oikein osaa tai jaksa leikitellä asujen suhteen, joten värit ja erilaiset kuosit saa riittää mun kohdalla. Tänä kesänä oon huomannu myös sen, että värikkäät vaatteet vie hyvin huomiota, jos ei oo muuten jaksanut laittautua!

ellos jumpsuit summer essentials-4-side

ellos jumpsuit summer essentials-2
Mun mielestä tää Summer Essentials -mallisto kuvastaa aika hyvin sellaista vähän aikuisempaa rennon ihanaa tyyliä, josta nyt tykkään omassa pukeutumisessa. Vaikeaa ois enää kuvitella itseäni tiukoissa farkkushortseissa ja napapaidassa, heh. Kyllä musta muutenkin tuntuu, että oon vähän aikuistunut, mutta vaatevalinnoissa aikuistuminen näkyy vielä konkreettisemmin :)

Kummasta näistä te tykkäätte enemmän, kukkakuosisesta jumpsuitista vai lintukuosisesta mekosta? Ite rakastuin tuohon jumpsuitiin, mutta toisaalta mekon kuosi on ihanan raikas ja erilainen!


6 kommenttia:

 1. Näin miesnäkökulmasta Suomalaiset naiset saisi käyttää enemmän kesäisin erityylisiä mekkoja, ne on kevyen ilmavia, kauniita kuosiltaan ja naisellisia. Liikaa näkyy farkku/paita tyyliä.

  Myös tämän tyyliset asut miellyttää silmää ja taatusti erottautuu muista positiivisesti. http://saraollila.indiedays.com/2018/06/11/kesapaiva-porvoon-kaduilla/
  Ei toki sovi kaikille mutta jos on kroppa kunnossa ja löytyy rohkeutta niin iso peukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun mielipide :) Nuorempana mekot yms tuntui jostain syystä liian "tätimäisiltä", mutta selvästi ihan tälleen iänkin myötä mielipiteet muuttuu.. Farkut plus paita on toisaalta älyttömän helppo ratkaisu, minkä ymmärrän hyvin, sillä ei aina oo mekkofiilistä eikä kaikkeen tekemiseen/menemiseen edes sovi mekko, vaan on helpompaa vetäistä farkut ja normipaita :) Muakin kyllä miellyttää tuo Saran asu!

   Poista
 2. Moikka Anni!

  Sulla on ihan mielettömiä kuvia ja on ihan huikea fiilis kun törmään mahtaviin kuviin netissä ja toistuvasti kuvien alla lukee nimesi. Millainen tausta sulla on valokuvaajana? Oletko opiskellut valokuvaajaksi vai ihan itse oppinut? Oletettavasti sulla on oma yritys pystyssä. Millaiset oli ensimmäiset asiakastyöt tai muutenkin alkuajat kuvaajana?

  Olen itseoppinut valokuvaaja ja viime aikoina on paljon pyörinyt mielessä asiakastöiden tekeminen rahallista korvausta vastaan. Erityisesti henkilökuvaus kiinnostaa kehittymismielessä runsaasti. Olisi upea esimerkiksi päästä kuvaamaan enemmänkin valmistujaiskuvia ja jopa hääkuvia, mutta ne ovat todella vastuullisia tehtäviä ja tuntuu, että kynnys erityisesti itselleni on vaikea ylittää ilman täydellistä varmuutta omista taidoistani, hahah.

  https://bettinamyllyla.com

  Ihanaa, kaunista ja valokuvauksellista kesää!

  Bettina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Bettina! :) Oon ihan itse opetellut, mutta tietysti saanut vinkkejä ja ideoita myös tutuilta kuvaajilta :) Joo mulla on toiminimi ja häitä sekä joitain potretteja kuvasin alkuun - nykyäänkin häitä kuvaan eniten. Tästä tulis tosi pitkä vastaus, mutta lyhykäisyydessään: alkuaikoina kuvasin automaattiasetuksilla ja käsittelin kuvat Photoscape-ohjelmalla, vuosien saatossa oon kehittynyt ihan vaan tekemällä ja kokeilemalla, päivittänyt kamerakalustoa ja eeehkä muutama vuosi sitten vaihdoin editoinnit Lightroomiin.

   Mulla kuvaustyöt lähti liikkeelle ihan täysin blogin ansiosta, sillä tätä kautta löytyi asiakkaita. Facebookissa on "Häät kuviksi" niminen ryhmä, jossa hääparit etsivät kuvaajia ja kannattaa liittyä sinne. Jos häät on juhlina vieraita ja oma osaaminen epäilyttää, niin kannattaa kysyä jos pääsisi toisen kuvaajan mukaan kakkoskuvaajaksi, jolloin pääsee "turvallisesti" kokeilemaan kuvaamista ja näkemään häille ominaisia asioita, missä järjestyksessä ne tulee ja mihin pitää varautua missä ajassa > esim vihkimisen suhteen.

   Mun ekoissa hääkuvauksissa hääparille oli selvää, etten oo kuvannut häitä koskaan ennen ja mun mielestä siinä ei oo mitään ongelmaa jos hääparille sopii, että meet vähän myös harjoittelemaan :D Toivottavasti tästä sai jotain selkoa!

   Kiitos samoin sinne ja tsemppiä kuvausjuttuihin<3

   Poista
 3. Kauniita kuvia! :) Pitäisi kyllä itsekin opettaa miestä kuvaamaan kun tuli hankittua kakkoskamera niin voisi itsekin ehkä vähän harjoitella tällaisten vakuuttavien kuvien ottamista. Jään kyllä seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Todellakin mies valokuvauskouluun ;) Oon yllättävän moneen otteeseen huomannut kuinka ennestään kuvausinnoton mies on yhtäkkiä itsekin kiinnostunut valokuvaamisesta ja alkanut haalimaan omaakin valokuvausvälineistöä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat