lauantai 18. elokuuta 2018

PRESETIT KUVIEN KÄSITTELYYN

Edit: Nyt myynnissä on tässä postauksessa esitellyn Everyday-presetpaketin lisäksi myös Autumn-presetpaketti, joka korostaa ihania syksyn sävyjä!

Verkkokauppaan pääsee tästä.


Hetki sitten aloitin tämän projektin ja nyt mulla on 14 presettiä, jotka te voitte ostaa! Presetti on ikäänkuin filtteri eli joukko tallennettuja asetukset, jotka voi liittää mihin tahansa kuvaan. Presetit toimivat Lightroomin tietokoneversiossa sekä ilmaisessa Lightroomin mobiilisovelluksessa. Mukana tulee asennusohjeet sekä helpot vinkit presettien editoimiseen, jotta jokainen kuva näyttää niin hyvältä kuin mahdollista!

Aloin tekemään presettejä puhtaasta mielenkiinnosta ja halusin luoda presettejä, jotka toimivat kaikkiin kuviin oli ne sitten otettu kameralla tai puhelimella, valaistuksesta ja kuvien lämmöstä/kylmyydestä huolimatta. Kuvaan itse todella vaihtelevassa valaistuksessa ja halusin luoda presetit, jotka sopivat kaikenlaisiin kuviin.

Alla esimerkkejä siitä, miltä nämä presetit näyttävät kuvissa. Ensimmäinen kuva on alkuperäinen, editoimaton versio. Oon laittanut kuviin ainoastaan presetin, jonka jälkeen lisännyt tai vähentänyt valoa jos kuva on ollut liian vaalea tai tumma.

id annnye presets lightroom preset valokuvaus-56-tile annnye presets lightroom preset valokuvaus-7-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-1-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-28-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-35-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-31-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-3-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-41-tile annnye presets lightroom preset valokuvaus-39-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-10-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-5-side annnye presets lightroom preset valokuvaus-38-side

Kuviin sopii monta erilaista presettiä, jolloin voi itse valita mikä tyyli miellyttää omaa silmää. Presettiä on myös helppo lähteä editoimaan lisää, jos niin haluaa tehdä!


annnye presets lightroom preset valokuvaus-49

Yllä alkuperäinen, alhaalla sama kuva neljällä eri presetillä.


annnye presets lightroom preset valokuvaus-50-tile annnye presets lightroom preset valokuvaus-13

Yllä alkuperäinen, alla sama kuva testattuna kaikilla preseteillä. Itse lisäisin joihinkin kuviin kontrastia, sillä maisema on jo alkuperäisessä kuvassa sumuinen. Tästä näette kuitenkin jokaisen presetin ja kuinka ne toimivat tässä kuvassa!


annnye presets lightroom preset valokuvaus-14-tile

Pyysin pari päivää sitten kuvia Instagramissa, kokeilin näitä presettejä niihin kuviin ja jaoin Instagram Storyn puolella. Presetit toimivat siis hyvin olipa kuva otettu kameralla tai puhelimella!

Ps. Jakaisin mielelläni kuvia, joita editoitte näillä preseteillä! Osta siis presetit, tägää @annnyepresets, käytä #annnyepresets tai lähetä mulle kuvat ennen & jälkeen presetin ja laitan jakoon sun käyttäjätunnuksen kanssa :) Jaan kuvia mun omassa Instagram Storyssa @annnye sekä kuvina tilillä @annnyepresets.

Instagramissa #annnyepresets näet näillä preseteillä editoituja kuvia!

Pps. Kiitos avusta ja tuesta, mitä oon saanut tämän asian kanssa<3 Kuulen mielelläni myös palautetta preseteistä, ohjeista, mistä vaan jos jotain tulee mieleen!

---

Kurkkaa nämä:

Kuvausvinkkejä helposti selitettynä ja kuvitettuna

Kuinka editoin - editoinnin jokainen vaihe
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat