maanantai 6. elokuuta 2018

TEHOKAS KASVOHOITO KOTONA

kasvohoito kotona-1
Kaupallinen yhteistyö / MayBeauty

MayBeautyn tuotteet on ollu mulla käytössä jo yli puolitoista vuotta ja oon tykännyt näistä hurjasti. Alkuun käytin tuotteita yksittäin, mutta nyt mulla on ollu The Incredible Face Kit -setin tuotteita käytössä yhtäaikaisesti ja lopputulos on ollu entistä tehokkaampi. The Incredible Face Kit -settiin kuuluu kuollutta ihosolukkoa poistava kasvogeeli, mustapäät ja epäpuhtaudet irroittava peel off -kasvonaamio sekä ylimääräistä öljyisyyttä poistava savinaamio.

Nämä tuotteet on yksinäänkin todella toimivia ja tehokkaita, joten yleensä käytän näitä yksitellen tai joskus saatan yhdistää kahden tuotteet vaikutuksen. Toki kaikkia kolmea tuotetta voisi käyttää samalla kerralla, mutta mun iholle riittää vähempikin ja mielummin säästän tuotteita seuraaville kerroille. Musta tuntuu, että oon sanonu jo monta kertaa kuin toimivia nää tuotteet on, mutta kun se pitää paikkansa :D MayBeautyn sloganikin on "huomaa ero" ja he tarjoavat lopputulostakuun jos asiakas ei ole tyytyväinen. Ainakin mulla on vaan hyvää sanottavaa näistä tuotteista!

täydellinen kasvohoito kotona maybeauty-15-side
täydellinen kasvohoito kotona maybeauty-1
FACE GEL

Kuollutta ihosolukkoa poistava kasvogeeli pyöritellään kuivalle iholle ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Kysyin viimeksi tarkempaa tietoa tuotteesta ja sain vastaukseksi tämän: Tuote sisältää kalvonmuodostajan, joka murustuu hieman tuotteen kuivuessa iholle ja pyöriteltäessä sitä kasvoilla. Nuo pienet muruset sulkevat ja ottavat sisäänsä kasvoilta kuollutta ihoa. Näin murusissa on sekä ihosoluja että tuotteen kalvonmuodostajaa. Rakeettomat kuorinnat toimivat siis näin poistaakseen kasvoilta kuolleen ihosolukon hellävaraisesti. Tuotteessa on pakko olla ainesosa, joka kuorii kasvot, muuten kyseessä ei olisi kuorinta vaan peruskasvogeeli.

Tarkempi postaus kasvogeelistä löytyy täältä.

täydellinen kasvohoito kotona maybeauty-5-side
FACE MASK

Tykkään näistä kaikista tuotteista tosi paljon, mutta tää kasvonaamio on mun ehdoton lemppari! Musta on vähän liiankin koukuttavaa katsella naamioon jääneitä epäpuhtauksia.. Saatan nimittäin katsella niitä helposti useita minuutteja ja otan yleensä avuksi puhelimen valon, koska kaikki näkyy vastavalossa entistä selvemmin.. Naamio on myös suhteellisen tiukasti kiinni ihossa, joten jo irti vetäessä tietää kaiken mahdollisen jääneen kiinni siihen.

Tarkempi postaus epäpuhtauksia irroittavasta peel off -kasvonaamiosta löytyy täältä.

täydellinen kasvohoito kotona maybeauty-6-side id täydellinen kasvohoito kotona maybeauty-7
PORE MASK

Pore Mask on savinaamio, joka puhdistaa ihohuokoset ylimääräisestä öljyisyydestä sekä talista ja samalla supistaa laajentuneita ihohuokosia. Tuote levitetään kuivalle, puhtaalle iholle ja annetaan kuivua ennen pois pesemistä. Yhteistä näillä kaikilla tuotteilla on se, että ne jättävät mun ihon tuntumaan siltä, että kaikki epäpuhtaudet ja öljyisyys ovat kirjaimellisesti hävinneet.

kasvohoito kotona-4-side
Mun iho on nykyisin aika hyvässä kunnossa verrattuna vuosien takaiseen akneen ja punoittavien nenänpielien lisäksi rasvoittuminen on ainoa selkeä "ongelma", vaikka ilman hyvää kosteusvoidetta mun iho myös kuivahtaa herkästi. Tällainen tehokas kasvohoito kotona on ehdottomasti mun lempijuttuja, sillä sen jälkeen oikein tuntee kuinka kosteusvoide imeytyy aivan erilailla kuin yleensä ja ihosta tulee tasaisen pehmeä.

Pari vuotta sitten en osannut vielä nautiskella kotikasvohoidoista, vaan pitäydyin pitkälti jokapäiväisissä ihonhoitorutiineissa. Ikä, tietynlainen rauhoittuminen sekä kyky olla yksin kotona ja hemmotella itseään, mutta myös hyvien tuotteiden löytyminen on muuttanut tätä asiaa. Nykyisin joudun enemmänkin malttamaan mieltäni, etten rasita ihoa liikaa käyttämällä naamioita ja tehokkaita kuorintoja jatkuvasti :D

Nää kuvathan on jo viime talvelta, mutta postauksen teko vähän venähti.. Samat tuotteet on siis edelleen käytössä ja koska viimesimmästä hemmotteluhetkestä on useampi päivä, niin tänään ajattelin kuoria ihon ensin tuolla kasvogeelillä, sen jälkeen laittaa savinaamion ja lopuksi kunnon kosteutus. Aikomuksena on hakea vielä Ben & Jerry's Half Baked, koska söin edellisen loppuun eilen ja se oli aivan liian hyvää. Eiliseltä jäi vielä Pirkan mango-passiojäätelöä, joka on täydellisen raikas ja toimii hyvin just vaikka tuhdimpien benkkujen kanssa! Ottakaahan testiin joskus ;)

Teille ois 30% alennus koodilla annikit tai menemällä sivulle tästä, jolloin alennus aktivoituu automaattisesti. Alennuskoodi on voimassa 3.9 asti. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä tuotteita (ja edellä olevaa jäätelöyhdistelmää)<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat