keskiviikko 29. elokuuta 2018

VIILEÄMPIÄ PÄIVIÄ

id tekoturkis kirpputori-7

Älkää huoliko, en oo aloittamassa vielä mitään syysfiilistelyä, vaikka rakastankin syksyä. Pakko sanoa sen verran, että on kyllä ollu virkistävää vaihtelua vetäistä villaneule tai jopa takki päälle kun on lähteny ulos aamulla tai illalla. Välillä on ollu kunnon tuulikin ja puista on tipahdellu lehtiä, jotenkin tosi outoa, vaikka en tajua miten tää joka vuotinen juttu voi tuntua oudolta. Onhan tää kesä ollut poikkeuksellisen pitkä ja lämmin, joten siihen helteeseen ehti jopa jo tottua.

Vetäisin muutama päivä sitten päälle nahkatakin ja pipon kun lähdin illalla kauppaan pienessä vesisateessa. Oli jotenki älyttömän siisti fiilis! Edes se ei lannistanu mun fiilistä, että nahkatakin hihasta roikku suikaleita kun Yoda repi takin naulakosta alas viime kesänä. Ompelisin sen muuten kasaan itse, mutta siitä puuttuu päälykangas kokonaan yhdestä kohtaa, joten pitäis varmaan viedä se jonnekin ja toivoa jonkun osaavamman korjaavan sen.

tekoturkis kirpputori-2
takki & laukku second hand
kengät & t-paita H&M
housut Seppälä

tekoturkis kirpputori-3-side

Okei mulla on nyt vähän tyhmä olo, mutta sellaisella tragikoomisella tavalla onneksi.. Mulla on aina kestäny omaan makuun vähän turhan pitkään editoida blogikuvia, koska oon luonnollisesti halunnu niistä omaan silmään kivannäköisiä. Tämä on taas vaikuttanu siihen, että blogiin menevien kuvien työstäminen on jäänyt, kun ajatuskin niiden kuvien hinkkaamisesta mieleisiksi on puuduttanut.

About viikko sitten tein presetit ja vaikka mun tarkoitus oli tehdä kaikkiin kuviin sopivat presetit, niin en ajatellu niistä tulevan kuitenkaan niin monikäyttöisiä, kuin niistä sitten tuli :D Oon hämmentyneenä huomannu miten ne sopii niin hääkuviin kuin kaikkiin muihinki kuviin. Edellisen postauksen kuviin katsoin sopivan presetin siitä setistä ja myös näihin kuviin löyty heti sopiva presetti.

Siis täähän on aivan mahtavaa ja se tulee varmaan näkymään myös vähän tiheämpänä postaustahtina, kun saan kuvat valmiiksi niin nopeasti! Äärettömän tyhmältä tää tuntuu kuitenkin siksi, että miten en oo osannu tehä tätä aikaisemmin. Oon kuitenkin jo aika monta vuotta käyttäny Lightroomia lähes päivittäin, tehnyt ja käyttänyt kymmenittäin omia presettejäni. Mutta miksi vasta nyt tein ne presetit sellaisiksi, että ne sopii kuvaan ku kuvaan ilman, että mun pitää säätää jokainen presetti just siihen tiettyyn kuvaan sopivaksi?! :D

Oonhan mä saanut säätämälläkin kuvista kivoja (tottakai), mutta se ongelma on ollu varmaan siinä, että kun oon päässy sen säätämisen makuun niin on ollu jopa vähän vaikeaa lopettaa, heh. Editoiminen on tosi kivaa, mutta oon kaivannut jo pitkään tällaista tehokkaampaa tyyliä, johon en oo kuitenkaan päässy ennen näitä omia presettejä..

Täällä ei muuten mitään sen ihmeellisempää. Nyt pitää editoida häävideo valmiiksi ja ehkä kuullaan jo huomenna vähän paremmin kuulumisten kera!

Kuvat: Heidi

2 kommenttia:

  1. Vauu mitä kuvii ja hieno presetti kyl! Mikäs on kuvauslokaatio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hmm Töölön raitiovaunuvarikko jos se nyt on sen oikea nimi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat