torstai 27. syyskuuta 2018

PALUU ARKISIIN ASUKUVIIN

asukuvat blogi-3

Mulla on ollu päällä pienimuotoinen kirjoitusjumi. Mielessä ei oo ollu mitään sen ihmeempää aihetta ja on tuntunu vaikeelta blogata, kun pää lyö ihan tyhjää. Nyt kuitenki aattelin, että ihan sama ja haluaisin palata bloggaamisen suhteen muutenkin siihen alkuaikojen rentoon ja jollain tapaa päiväkirjamaiseen tyyliin. Nykyisin monet blogipostaukset muistuttaa enemmän artikkeleja ja se varmaan on luonu tämän paineen kirjoittaa jotain asiaa. Päiväkirjamaisesti voi taas välillä olla silleen "jaa nyt ei kyllä oo mitään kummosta mielessä" haha :D


asukuvat blogi-2 asukuvat blogi-5-side

Ite oon kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että parempi postata usein vaikka aina ei oiskaan mitään ihmeempää, kuin pihdata kuukautta yrittäen miettiä jotain uutta tai mielenkiintoista aihetta.. On vaan niin perus, että sanon tätä aina bloggaaville kavereille, mutten osaa noudattaa sitä itse. Ainakin mua harmittaa jos omat lempiblogeihin ei tuu uutta sisältöä siksi, ettei bloggaajan mielessä oo mitään erikoista. Haluan vaan kattoa kuvia ja lukea jotain, vaikka ihan vaan muutaman kappaleen sen hetkisistä fiiliksistä tai kuluneesta päivästä. Upota hetkeksi toiseen ihmiseen jos näin voi sanoa. No, tiiätte kyllä mitä meinaan!

Toiveissa oleva paluu päiväkirjamaisempaa bloggaamiseen on osittain toteutunut jo sillä, että oon viimepäivinä lykänny kameraa milloin kenenkin kouraan ja pyytäny nappaamaan muutamat kuvat. Mun mielestä näistäkin kuvista tuli tosi kivat, vaikka olin varautunu siihen, ettei tästä parin minuutin kuvaussessiosta tuu välttämättä mitään julkaisukelpoista. En tiiä välittyykö arkisuus teille näistä kuvista vai näyttääkö nää ihan samalta kuin kaikki muutkin kuvat. Mulle tulee ihan superhyvä fiilis näistä kuvista, koska nää ja näiden ottaminen muistuttaa mua siitä millaista oli räpsiä kuvia vaikkapa viisi vuotta sitten. Niitä vaan otettiin ja jos tuli hyviä niin mahtavaa, ihan niinkuin näidenki kuvien kans tehtiin!


asukuvat blogi-8-side asukuvat blogi-4 id asukuvat blogi-7

Kävin tänään hakemassa yhden kamerajutun Espoosta, otin muutamat kuvat kaverista ja muuten oonkin vaan tehny hääkuvia. Ainiin ja katoin yhen jakson Love Island Suomea :D En oo ikinä kattonu mitään tämän tyyppisiä sarjoja, ellei mukana oo ollu joku tuttu kuten nytkin on, mutta siltikin ihan vaan jakson tai muutaman. Sen yhden jakson perusteella oon positiivisesti yllättyny miten pari mimmiä vaikutti tosi sympaattisilta tyypeiltä. Mietin kans sitä, että eikö tuollasten ohjelmien esim. henkilöesittelyissä vois olla jotain muuta kuin väkinäistä poseerausta, silmäniskuja ja lentosuukkoja. Kai se vaan kuuluu tuollasiin formaatteihin, mutta mun mielestä vähän njääh. Niinku kaikki oli siinä alussa pienissä bikineissä ja korkkareissa. Mitä heleä, mä ainaki haluaisin olla joissain mukavissa sandaaleissa, mutta saisko sellasia ees pitää siinä?? :D

Kummallisia juttuja kyllä just tämän tyyliset tositv-ohjelmat. Tavallaan mielenkiintosia, mutta se on enemmän ikäänkuin se formaatti mikä mua kiinnostaa ajatuksen tasolla. Ja se kuinka ihmiset käyttäytyy tuollaisessa ohjelmassa, minkälainen kuva heistä annetaan editoinneilla ja niillä kaiken maailman uuh tässä mun hauis, kato miten viettelevästi isken silmää -hommilla, jotka varmaan harvemmin tulee ohjelmaan osallistuneelta ihmiseltä itseltään.. Nuo onkin niitä syitä miksi oon vilkaissu tällaisia ohjelmia, joissa on ollut mukana tuttuja tai puolituttuja, koska eihän tv-esiintymistä voi verrata normaaliin käyttäytymiseen jos henkilöä ei tunne tai tiedä entuudestaan..

Jos teillä on jotain mielipiteitä näistä tällaisista ohjelmista, niin ois kiva kuulla :D6 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvii ja kivasti muokattu taas! Sulla on taitavii kuvaajaystäviä. Mut heti kun mulla on yhtään ylimäärästä rahaa (eli never) niin haluun sut mun kuvaajaks! Jotai kunnon hlökuvii ois niin kiva saada itestä ees joskus elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Mulla on taitavia kuvaajaystäviä, mutta näiden kuvien ottaja ei kuulu tähän valokuvaaja-kategoriaan, mutta silti ihan huippuja kuvia otti! :D<3 Noo eiköhän sitä rahaa joskus tuu silleen, että on ns. vähän ylimääräistäkin - haluaako sitä sitten käyttää henkilökuvaukseen vai ei on eri asia :)

   Poista
 2. Oon samaa mieltä bloggaamisen muuttumisesta artikkeleiksi. Mielummin luen liiba laabaa kuin ainaista täydellisyyteen pyrkivää. Tietynlainen rentous bloggaamisesta on hävinnyt monelta.

  Upeita kuvia jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välimuoto ois parasta, että ois liibalaabaa ja välillä jotain vähän jäsennellympää, mutta ehottomasti niin, että niitä tietyn aiheen postauksia tulis harvemmin :) Kiitos Kati! :)

   Poista
 3. Aivan ihanat sävyt näissä kuvissa, pysäytti katsomaan pitkäksi aikaa. :) Asukin on ihana ja inspiroiva kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Oon huomannu, että ainakin omalla kohdalla ne randomilla kaapista vedetyt asut on parhaita! Liika miettiminen tekee asuista jostain syystä outoja ja tylsiä, se on kyllä aika outoa :D Oon yrittäny miettiä mistä se johtuu, mutta kai se on tässä sama, kuin monissa muissakin asioissa, ettei yliyrittäminen vaan toimi haha!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat